Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Ο Σύλλογος Ξένων Γυναικών Φωκίδας «ΦΙΛΩΝ» στια «Χριστούγεννα στην Άμφισσα»...



   Την Παρασκευή, 19.12.2014 θα βρισκόμαστε στο Καλικαντζαροχωριό από τις 11 π.μ. το πρωί έως τις 9 μ.μ. το βράδυ. Ελάτε να απολαύσετε και φέτος τα γλυκά που φτιάχνουμε, τα ζουμερά λουκάνικα, τις υπέροχες βάφλες, το ζεστό χριστουγεννιάτικο κρασί και το τσάι μας με διάφορες εξωτικές γεύσεις.

    Στο παζάρι θα υπάρχουν και όμορφες κατασκευές φτιαχμένες με μεράκι. Επίσης από το πρωί μπορείτε να βρείτε ωραία, φτηνά second-hand πράγματα για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας. Όλα τα έσοδα του second-hand θα δοθούν στον Σύλλογο Γονέων Ειδικών Σχολείων Άμφισσας. Παράλληλα για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχει το «Παιχνίδι του Ψαρά», όπου σε μια μικρή πισίνα μπορούν να ψαρέψουν ένα δώρο έκπληξη με αντίτιμο ένα χαμηλό ποσό.

   Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μας θα γίνει λαχειοφόρος αγορά. Και φέτος θα υπάρξουν τρεις τυχεροί που θα κερδίσουν από ένα καλάθι ο καθένας γεμάτο διάφορες εκλεκτές νόστιμες διεθνής και τοπικές λιχουδιές.

    Για ΟΛΟΥΣ θα ξεκινήσει επίσης το παιχνίδι της βιτρίνας «Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΩΝ» στις 13.12. και θα κλείσει στις 30.12. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους καταστηματάρχες της πόλης μας για την άψογη συνεργασία.

   Σας περιμένουμε όλους – βρέξει χιονίσει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου