Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Ο δρόμος έχει την δική του ιστορία και την δική του ευελιξία...!

   Υπέροχη η στάση του Περιφερειάρχη μας και άμεση η διεκδίκηση του Αντιπεριφερειάρχη μας για το οδικό δίκτυο της Φωκίδας...

   Μετά από αυτή την απάντηση, τί ανάγκη έχουμε για το εθνικό έργο στην Θερμοπυλών-Αντιρρίου; το καλό το παλληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι! 
  
 Μάλιστα, το μονοπάτι θα το στρώσουμε με αντιολισθηρό ασφαλτοτάπητα, θα το διαγραμμίσουμε, θα τοποθετήσουμε στηθαία ασφαλείας και θα το κάνουμε ειδική διαδρομή για το ράλλι Ακρόπολις...!



 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 Λαμία, 3 Δεκεμβρίου 2014

   Υπογραφή σύμβασης για το έργο «Συντήρηση, αποκατάσταση ζημιών και εκτέλεση εργασιών για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Φωκίδας», προϋπολογισμού 1.600.000 € 



   Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Συντήρηση, αποκατάσταση ζημιών και εκτέλεση εργασιών για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Φωκίδας», προϋπολογισμού 1.600.000 €, που χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕΠ 066. 

   Πρόκειται για άλλη μια σημαντική και επείγουσα παρέμβαση για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Φωκίδας. 
  Το έργο αφορά το σύνολο της επικράτειας της Φωκίδας και περιλαμβάνει καίριες παρεμβάσεις και εργασίες όπως τη διαγράμμιση οδοστρωμάτων, την τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και τη διάστρωση αντιολισθηρών ασφαλτοταπήτων σε επικίνδυνα σημεία. 

   Το οδικό δίκτυο της Π.Ε. Φωκίδας δέχεται σημαντικό φόρτο κίνησης οχημάτων αφου συν τοις άλλοις εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό επισκεπτών καθ’όλη τη διάρκεια του έτους ενω συνδέει και την Περιφέρεια Στερεάς με την αντίστοιχη της Δυτικής Ελλάδας. 

   Η Περιφέρεια από την πλευρά της οφείλει να διασφαλίσει την ομαλή τους διέλευση και να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για όλα τα διερχόμενα από την εν λόγω περιοχή οχήματα. 

   Η νέα Περιφερειακή Αρχή στοχεύει στην υλοποίηση έργων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών. Οι προβλεπόμενες εργασίες ενισχύουν την οδική ασφάλεια στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο. 

   Με σκληρή δουλειά και σωστό προγραμματισμό και πάντοτε με τη συνδρομή των αρμοδίων υπηρεσιών, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επιχειρεί να δράσει αποτελεσματικά προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

3 σχόλια: