Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΛΑΟΣ Φωκίδας: Τι να μας πουν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που επί 40 χρόνια καταστρέφουν την Ελλάδα;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
   

     Πώς μπορεί να αλλάξει η κατάσταση σ' αυτόν τον τόπο όταν συνεχώς , απ το πρωί έως το βράδυ, τα ΜΜΕ ενημερώνουν τον Ελληνικό λαό μεταφέροντας τις γνώμες και τις απόψεις μόνο των εκπροσώπων του πολιτικού κατεστημένου, αυτών που συστηματικά κατέστρεφαν επί 35 χρόνια την Ελλάδα και οι οποίοι τα τελευταία 5 χρόνια έχουν παραδοθεί άνευ όρων στους τοκογλύφους δανειστές μας, στους παγκοσμιοποιητές, με ότι αυτό σημαίνει για τον Ελληνικό λαό ( το ζούμε όλοι ) και για το μέλλον του Ελληνικού έθνους. 

   Πρέπει να το καταλάβουμε . 
 Ζούμε υπό καθεστώς απολύτου κατοχής. 
 Η Ελλάδα σήμερα δεν είναι κράτος μέλος της Ε.Ε. είναι ένα κράτος της Ευρώπης υπό την κατοχή της Γερμανικής Ε.Ε. Και οι πολιτικάντηδες , οι υπεύθυνοι για το σημερινό κατάντημα καθόλου δεν ενδιαφέρονται για το συμφέρον της χώρας , το μόνο που τους ενδιαφέρει , το μόνο για το οποίο αγωνίζονται είναι το πώς θα κρατήσουν ή το πώς θα αρπάξουν την εξουσία και οι μικρότεροι , για το πώς θα κολλήσουν στην όποια εξουσία . 

    Τι να μας πουν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που επί 40 χρόνια καταστρέφουν την Ελλάδα;
   Τι να μας πουν οι κάθε αποχρώσεως αριστεροί βουλευτές πολιτευτές και συνδικαλιστές που ανεύθυνα ζητούσαν, ζητούν και υπόσχονται τα πάντα στους πάντες μόνο και μόνο για να χαϊδεύουν αυτιά συμβάλλοντας έτσι και αυτοί στην καταστροφή της οικονομίας της χώρας; 
 Και όμως μόνο αυτούς ρωτούν.0
  Μόνο αυτούς προβάλλουν. 
Να μας πουν τι; 
Οι αποτυχημένοι !
 Οι ανεύθυνοι ! 
Λες και δεν υπάρχει τίποτε άλλο. 
 Οι καταστροφείς που κυβερνούν και οι συνυπεύθυνοι - συνένοχοι που αντιπολιτεύονται μη μπορώντας να δικαιολογήσουν τα όσα τραγικά συμβαίνουν , ψεύδονται, συκοφαντούν, παραπληροφορούν, κινδυνολογούν προσπαθώντας να παρασύρουν τον λαό και να φιμώσουν κάθε αντίθετη φωνή. 

   Ο ΛΑ.Ο.Σ. γκρέμισε τον δικομματισμό ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και το κατεστημένο ανησύχησε. 
Τώρα θέλουν να μας επιβάλουν το νέο δίπολο «Σαμαράς - Τσίπρας» (Γερμανική Ε.Ε. - Αμερικάνοι).
  Όλα κατευθυνόμενα , όλα υπό έλεγχο. Οι υπάλληλοι υπακούουν στα αφεντικά τους γιατί όπως λέει ο σοφός λαός «όλα έχουν την τιμή τους» Και έτσι όλα εξηγούνται. 

   Αγωνιζόμαστε ενάντια σ' αυτό το βρώμικο κατεστημένο των τραπεζιτών και των ολιγαρχών. Αγωνιζόμαστε ενάντια στο ψέμα, στην διαφθορά, στην υποκρισία, στην συναλλαγή στην εξαγορά, στην συκοφαντία.

    Ό ΛΑ.Ο.Σ. είναι η άλλη, η μόνη διαφορετική πρόταση , η άλλη λύση και θα το αποδείξουμε μέσα στην βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές , όποτε και αν γίνουν αυτές ,στη βουλή που ο Ελληνικός λαός θα στείλει τον ΛΑ.Ο.Σ. να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο. 

    Αλλοίμονο, αλλοίμονο για τον Ελληνικό λαό, αλλοίμονο για την Ελλάδα, αν η βουλή η οποία θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές , όποτε κι αν γίνουν αυτές, έχει την ίδια κομματική σύνθεση με την σημερινή.

14 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ''ΛΑΜΟΓΙΑΚΟ ΟΦΣΟΡ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ'' ΝΑ'ΣΤΕ ΜΕΣΑ.ΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ'ΔΩ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ''ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ'' ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΟΦΣΟΡ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1ον ο Λα.Ο.Σ. ήταν κομμάτι της ΝΔ τα τελευταία 40 χρόνια, οπότε τμήμα της διαφθοράς της.
    2ον Ο αρχηγός σας καλά τα πήγαινε στις κομπίνες (όπως όλοι έκαναν) οπότε τι σκ@τ@ φωνάζετε τώρα; Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο άλλος κλέφτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18 Δεκεμβρίου 2014 - 9:01 π.μ.

      1ον. Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ με τη ΝΔ όταν είχε πέσει η Κυβέρνηση του Μητσοτάκη δεν υπήρξε ποτέ υπουργός ούτε κυβερνητικό στέλεχος. Το 2000 αντιτάχθηκε σε αποφάσεις της ηγεσίας της ΝΔ και ο Καραμανλης τον διέγραψε χωρίς καν να συγκαλέσει την επιτροπή δεοντολογίας του Κόμματος.
      Που βλέπεις λοιπόν ότι είναι τμήμα της διαφθοράς αφού ποτέ δεν υπήρξε κυβερνητικός;
      2ον. Οι κομπίνες ποιες είναι η λάσπη των κουρηδοθεμοχατζηνικολακιδων; ακομα να τους μαθεις δεν είναι για καθημερινή χρήση και θα σε πειραξει ..

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17 Δεκεμβρίου 2014 - 8:07 μ.μ. ΑΦΟΥ ΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΚΟΥΡΗΣ , Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΘΕΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ .....
    ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΔΗΣ ΣΤΗ ΝΔ , ΤΩΡΑ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ
    ΑΝΤΙ Ν ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗ , ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ.

    Δόθηκε ένα εκατομμύριο € στο ταμείο των φτωχών.

    Αγοράστηκαν αλεξίσφαιρα γιλέκα για την ομάδα ΔΙΑΣ.

    Δόθηκε επιταγή 15.000 για ιατρική περίθαλψη των τραυματιών Αστυνομικών

    Στήθηκε ιατρείο εκ θεμελίων στο Μαρμάρι της Εύβοιας

    Λειτούργησε κοινωνικό παντοπωλείο και μοίραζε τρόφιμα και ρούχα στους αναξιοπαθούντες.

    Στήθηκε άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Δίον Κατερίνης

    ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    http://www.amfissapress.gr/index.php/enimerosi/topiki-epikairotita-link/politiki-topic/2752-2752

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΙΣ ΛΥΣΑΤΕ;

      Διαγραφή
    2. Ούλοι, ούλοι, ούλοι είστε όλοι δούλοι.

      Διαγραφή
  4. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΦΣΟΡ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΡSI ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΘΥΣΙΑ ΟΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΕΣ-ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ.ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ.ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ.ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ.ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΩΡΕΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΣΤΙΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ-ΑΛΛΩΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ-ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ Ε.Ε.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΡΟΛΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΙΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ.ΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΣ Η ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ,Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΞΩΧΩΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟς ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ;
      ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ;

      ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΛΛΕΙΠΩΣ ΕΝΗΜΕΩΜΕΝΟΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .............ΑΝΑΛΥΩ . ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ . .Ο ΛΑ.Ο.Σ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΑΚΙΣΕ ΟΥΤΕ ΛΑΙΚΙΣΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΔΑΩΝ, ΕΘΕΣΕ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΗΡΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

      Δήλωση του πρόεδρου του ΛΑ.Ο.Σ στις 7 Νοεμβρίου 2011
      Εμείς ζητήσαμε εδώ και 18 μήνες μια κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας. Μέχρι στιγμής, προκύπτει μια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας. Από ολότελα, και αυτή η λύση είναι καλή.

      Στηρίζουμε αυτό το εγχείρημα με 4 απαραίτητες προϋποθέσεις:

      • Όχι μειώσεις μισθών και συντάξεων.

      • Όχι απεμπόληση εθνικής Κυριαρχίας,

      • Όχι ξεπούλημα της Εθνικής περιουσίας και

      • Άρση του Νομού περί ιθαγένειας των Λαθρομεταναστών.


      ΣΤΟΧΟΙ :

      • Απομάκρυνση του Γιώργου Παπανδρέου από την εξουσία,

      • Αποφυγή δημιουργίας μιας κυβέρνησης υποκατάστατου του ΠΑΣΟΚ, αλλά και αποτροπή τοποθέτησης στη θέση του Πρωθυπουργού του Κου Πετσάλνικου η της Κας Έλσας Παπαδημητρίου.(ανδρείκελα του Γιώργου Παπανδρέου)

      • Δημιουργία μιας ολιγομελούς κυβέρνησης όχι αποτελούμενη στην πλειονότητα της από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, και ΤΕΛΟΣ

      • ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ. Ότι δηλαδή ζητούν όλοι σήμερα. Γιατί όμως σήμερα και όχι τότε όλοι μαζί;
      ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ 29 ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ,,,,,ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ....

      ΚΑΙ ΕΡΓΟ:

      Ο ΛΑ.Ο.Σ με την παρουσία του στις εξελίξεις μέσα σε 3 μήνες, ενώ δεν ενέδωσε και δεν έβαλε την υπογραφή του για την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού και το ξεπούλημα της Πατρίδος, εμπόδισε και ακύρωσε ένα σωρό ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
      1. Πέτυχε την αντισυνταγματικότητα του Νόμου περί παροχής Ιθαγένειας στους Λαθρομετανάστες.
      2. Πέτυχε να γίνει κακούργημα η διακίνηση λαθρομεταναστών.
      3. Πέτυχε να ποινικοποιηθει η μίσθωση κατοικιών σε λαθρομετανάστες.
      4. Απέσυρε το νομοσχέδιο για το Ρατσισμό και την ξενοφοβία .
      5. Απέσυρε το Νόμο για την αποποινικοποίηση των Ναρκωτικών ουσιών.
      6. Καταψήφισε και παγώσαμε την ανέγερση του Τζαμιού στο Βοτανικό, πέτυχε να μην υπογραφούν οι συμβάσεις χρηματοδότησης. Σήμερα όμως που η αντίδραση μετετράπη σε άναρθρες κραυγές χωρίς ουσία ξεκινά και θα το πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.
      7. Απέσυρε το Νόμο για την Αποσυμφόρηση των φυλακών, (προέβλεπε να βγουν έξω εγκληματίες λαθρομετανάστες και έμποροι ναρκωτικών, θα είχε διπλασιαστεί η εγκληματικότητα.)
      Τα παραπάνω είναι Πατριωτικός παρεμβατισμός επ' έργο και δεν έγιναν με ιαχές πατριωτισμού ούτε με σώου στο Πεζοδρόμιο, άλλα με ουσιαστικές πολιτικές παρεμβάσεις εκεί που παίρνονται οι κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον αυτού του τόπου.

      Διαγραφή
    2. για τον ****** έργο...

      Διαγραφή
  5. ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΟΦΣΟΡ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΜΕΣΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΟ ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ, ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΛΕΞΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ?ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΟΦΣΟΡ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΑΙ ''ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ''ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ?ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΗΜΙΣΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΙΑΝΩ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΕ ΟΦΣΟΡ ΕΝΩ ΤΟ 2010 ΕΙΧΕ ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ''ΠΑΡΕΝΘΕΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ''.Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΕ ΥΠΕΡΑΚΤΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 10000 ΕΩΣ 500000 ΕΥΡΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ Η ΚΑΤΟΧΗ ΟΦΣΟΡ,ΕΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ?ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ''ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕΙΕΣ'' ΤΟΥ ΑΡΓΗΓΟΥ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟ 2010 ''ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΑΓΗ.ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ.'' ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ''ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΔΩΣΑ ΤΟ 1 ΕΚ. ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΧΝΩ''.ΡΩΤΩ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΙΣ SIEMENS ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΥΤΟ''.Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΨΕΩΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΑΝ ΟΙ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ Η ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΟΜΩΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.Ο ΔΕ ΠΡΩΗΝ Γ.Γ. ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΡΔΑΣ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟ 2010 ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ 16 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗ.ΑΝ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΛΙΓΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΗΔΩΘΕΜΟΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΔΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΟΧΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙΣ

      Η OF SHORE και οχι (οι) ΔΗΛΩΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ
      ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2010 Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ . ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΩΧΩΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

      Η ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ 1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΙΣ 3-7-2007 ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΤΟ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
      http://fokidainfo.blogspot.gr/2014/12/blog-post.html

      "Το Ίδρυμα ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ουδέποτε χρηματοδοτήθηκε από το ελληνικό Δημόσιο, όπως, κατά περιόδους, τα Ιδρύματα των Κ. Καραμανλή, Α. Παπανδρέου, Κ. Σημίτη, Κ. Μητσοτάκη. Δημιουργήθηκε από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, όχι με στόχο την εξασφάλιση πόρων, αλλά την προαγωγή εθνικών θεμάτων και χρηματοδοτείται αποκλειστικά και μόνο από τον ΛΑ.Ο.Σ.
      Με Εισαγγελική παραγγελία μετά απο καταγγελία της Χρυσοβελωνη των ΑΝΕΛ έγινε έρευνα στα οικονομικά του ιδρύματος Ίων Δραγούμης από το ΣΔΟΕ, το Σεπτέμβριο 2013 και δεν βρέθηκε τίποτα μεμπτό

      Διαγραφή
  6. εσεις τι δουλεια ειχατε να συμμετασχετε σε μια κυβερνηση με αυτους που επι 40 χρονια εκλεβαν?ειχατε τιποτα ''κοινο''?γιατι μετα αποχωρησατε?δεν σας εκαναν κανενα ''χατηρι''?τινος βουλευτης ηταν ο βοριδης οταν υπεγραψε το πρωτο μνημονιο?δεν ξερατε με ποιους μπλεκετε?η ρετσινια απαξ και βγει δυσκολα μαζευετε,μονο με την ουδετεροτητα εισαι καθαρος και εσεις δεν κρατησατε ουδετερη σταση οταν καθησατε στο ιδιο τραπεζι με τον παπαδημο-σαμαρα-παπανδρεου και αυτα τα περι εθνικης αναγκης δεν σας δινουν αφεση αμαρτιων το ειδατε και στις εκλογες και τωρα ερχετε και η σειρα του αρχιαποστατη να δει τα χαλια του.αντε εξαφανιστειτε μαζι με τις αλλες κοπριες να ξεβρωμισει η κατακαημενη ελλαδουλα οπως την καταντησατε ''σωτηρες'' τισ τσεπη σας,ακους εκει πολιτικος με τη μεγαλυτερη ακινητη περιουσια ο καρα-τζαφερ,που τα βρηκε ρε πως τα αποκτησε με τον σταυρο στο χερι η τα βρηκε απο κληρονομια,ο κοσμος σας εφτυσε και'σεις ακομα εκει μονοι με τους λιγοστους ''πελατες'' σας οφσορακηδες ε οφσορακηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη συμμετοχή μας σ αυτή την Κυβέρνηση την ονομάζουμε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, αυτό άλλωστε ζητούσαμε από το Φεβρουάριο του 2009 προειδοποιήσαμε στη βουλή ότι η κρίση που έρχεται είναι πολύ μεγάλη, θα υποφέρουν οι Έλληνες και ότι αν δεν πάμε όλοι μαζί δεν βγαίνουμε από αυτή την κρίση. ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FlzSaGhNkDw

      Δήλωση του πρόεδρου του ΛΑ.Ο.Σ στις 7 Νοεμβρίου 2011
      Εμείς ζητήσαμε εδώ και 18 μήνες μια κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας. Μέχρι στιγμής, προκύπτει μια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας. Από ολότελα, και αυτή η λύση είναι καλή.
      Στηρίζουμε αυτό το εγχείρημα με 4 απαραίτητες προϋποθέσεις:
      • Όχι μειώσεις μισθών και συντάξεων.
      • Όχι απεμπόληση εθνικής Κυριαρχίας,
      • Όχι ξεπούλημα της Εθνικής περιουσίας και
      • Άρση του Νομού περί ιθαγένειας των Λαθρομεταναστών.
      ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
      https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NbdrSRCLKwY

      Κύριοι στόχοι:
      • Απομάκρυνση του Γιώργου Παπανδρέου από την εξουσία,
      • Αποφυγή δημιουργίας μιας κυβέρνησης υποκατάστατου του ΠΑΣΟΚ, αλλά και αποτροπή τοποθέτησης στη θέση του Πρωθυπουργού του Κου Πετσάλνικου η της Κας Έλσας Παπαδημητρίου.(ανδρείκελα του Γιώργου Παπανδρέου)
      • Δημιουργία μιας ολιγομελούς κυβέρνησης όχι αποτελούμενη στην πλειονότητα της από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, και ΤΕΛΟΣ
      • ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ. Ότι δηλαδή ζητούν όλοι σήμερα. Γιατί όμως σήμερα και όχι τότε όλοι μαζί; ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ 29 ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΥΓΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ,,,

      Ο ΛΑ.Ο.Σ με την παρουσία του στις εξελίξεις μέσα σε 3 μήνες, ενώ δεν ενέδωσε και δεν έβαλε την υπογραφή του για την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού και το ξεπούλημα της Πατρίδος, εμπόδισε και ακύρωσε ένα σωρό ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
      1. Πέτυχε την αντισυνταγματικότητα του Νόμου περί παροχής Ιθαγένειας στους Λαθρομετανάστες.
      2. Πέτυχε να γίνει κακούργημα η διακίνηση λαθρομεταναστών.
      3. Πέτυχε να ποινικοποιηθει η μίσθωση κατοικιών σε λαθρομετανάστες.
      4. Απέσυρε το νομοσχέδιο για το Ρατσισμό και την ξενοφοβία .
      5. Απέσυρε το Νόμο για την αποποινικοποίηση των Ναρκωτικών ουσιών.
      6. Καταψήφισε και παγώσαμε την ανέγερση του Τζαμιού στο Βοτανικό, πέτυχε να μην υπογραφούν οι συμβάσεις χρηματοδότησης. Σήμερα όμως που η αντίδραση μετετράπη σε άναρθρες κραυγές χωρίς ουσία ξεκινά και θα το πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.
      7. Απέσυρε το Νόμο για την Αποσυμφόρηση των φυλακών, (προέβλεπε να βγουν έξω εγκληματίες λαθρομετανάστες και έμποροι ναρκωτικών, θα είχε διπλασιαστεί η εγκληματικότητα.)
      Τα παραπάνω είναι Πατριωτικός παρεμβατισμός επ' έργο και δεν έγιναν με ιαχές πατριωτισμού ούτε με σώου στο Πεζοδρόμιο, άλλα με ουσιαστικές πολιτικές παρεμβάσεις εκεί που παίρνονται οι κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον αυτού του τόπου.

      Διαγραφή
  7. Κυρ Ρουμελιώτη οι απαντήσεις σου είναι τα ίδια και τα ίδια... Μια λίγο πιο σοβαρή χρυσή αυγή είστε και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή