Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Προς αποκατάσταση της αλήθειας για το έργο στην παραλία της Ιτέας...

  


    Κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήσαμε σχετικά με το έργο που υλοποιείται στην παραλία της Ιτέας, από Μαϊαμι μέχρι Παιδική Χαρά, επιβεβαιώσαμε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν έχει παραδοθεί ακόμη ενώ έχουν δοθεί  οι απαραίτητες παρατάσεις στις προθεσμίες.
 Συνεπώς εξακολουθεί να υφίσταται το εργοτάξιο και στα υπό κατασκευή τμήματα εξετάζονται από κάθε άποψη οι λειτουργικές και ειδικές συνθήκες. 

   Πολλοί συμπολίτες μας διαμαρτύρονται και δυσανασχετούν σχετικά με την μη λειτουργία τόσο της παιδικής χαράς όσο και με την εικόνα του περιβάλλοντος χώρου
  με τα νερά να τρέχουν αλλά και με την κατάσταση των δικτύων απορροής ομβρίων κυρίως στο παραλιακό τμήμα της πόλης κατά τους χειμερινούς μήνες.
  Επειδή γινόμαστε αποδέκτες τέτοιας ανησυχίας, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι οι κατασκευαστές του συγκεκριμένου έργου, εκτός του ότι είναι από τους πλέον καθιερωμένους και επιτυχημένους επαγγελματίες που επί πλέον προχωρούν τις εργασίες όντας ακόμη απλήρωτοι, δεν ευθύνονται ούτε για την μελέτη που παρουσιάστηκε στον φορέα χρηματοδότησης, ούτε για την ευρύτερη κατάσταση που επικρατεί σε όλη την παραλία της πόλης .

 Αντίθετα ανέλαβαν ένα έργο κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες γενικότερες και ειδικότερες. 
 Το γεγονός ότι προχωρούν με τέτοια συνέπεια και προσοχή τις εργασίες χωρίς να τους
 έχει καταβληθεί η απαραίτητη χρηματοδότηση αποδεικνύει την γενναία επαγγελματική τους συμπεριφορά.

   Είναι σαφές ότι αρμόδιος για την κατάσταση αυτή είναι κυρίως ο δήμος...

  Σε ό,τι αφορά δε τα έργα και τις παρεμβάσεις η δημοτική αρχή, η πρώην για να είμαστε σωστοί, έδειξε την καλή της θέληση μέχρι τέλους: σβηστά φώτα, χαλασμένα παγκάκια, διαρροές νερού, πλημμυρισμένοι δρόμοι , για να μην θυμηθούμε τις άλλες διαρροές μέσα στην πόλη...

  Ευτυχώς που η μεγάλη αυτή προσπάθεια των κατασκευαστών μας κάνει αισιόδοξους για την αποτελεσματική και καλή ολοκλήρωση του έργου.


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου