Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Πρόσληψη Ειδικού Συνεργάτη στο Δήμο Δελφών...

      

    Ο Δήμαρχος Δελφών προσλαμβάνει τη Χρυσούλα Κωνσταντίνου του Δημητρίου ως Ειδικό Συνεργάτη σε οικονομικά θέματα σχετιζόμενα με την υποβολή προτάσεων για χρηματοδοτούμενα προγράμματα και ιδίως για την επόμενη προγραμματική ευρωπαϊκή περίοδο (προγράμματα ΕΣΠΑ) και την οργάνωση του Γραφείου Δημάρχου στον τομέα των διαδημοτικών και διεθνών σχέσεων του Δήμου Δελφών, συνεπικουρώντας το έργο του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.   

  Η ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. 

 Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά για θέματα της επιστημονικής κατάρτισής της.

   Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών.

10 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ?ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειδικη εμπειρία δεν διαθέτεια αφού η ανφω δεν συγκαταλέγεται στους ΟΤΑ. τα υπόλοιπα θα ελεγχούν με τον Επίτροπο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χρεη τηλεφωνίτριας κάνει η κυρία άνεργη ΚΩνσταντινου, σύζυγοις Κανάτα και συγγενής Παπαθανασίου. είπατε τίποτα Δήμαρχε για αλλαγή, την ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ''ΠΑΝΗΓΥΡΙ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι ειδικοί σύμβουλοι είναι έναι ένα ορθό "χαρτί" για τομ εκάστοτε Δήμαρχο για να καλύψει υπηρεσικά κενά και να εξασφαλίσει εξειδικευμένες γνώσεις σε καίριους τομείς διοίκησης.
    Τίποτα από όλα αυτά δεν διαθέτει η κυρία Κωνσταντίνου που εκτελεί χρεή γραμματέως στο γραφείο Δημάρχου και έχει εγραφτεί εντεταλμ΄'ενα στην ΑΝΦΩ κια σε stage.
    ΚΡΙΝΕΤΕ λοιπόν για το αξιόπιστο και την κάλυψη του υπηρεσιακού κενού.
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΔΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χρυσα προστατευσε την υποληψη σου και παραιτησου,δεν τα αξιζεις αυτα τα σχολια,εσυ δεν ταιριαζεις με τους αλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΕΙΧΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΝΟ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΟΟΥΣΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΑΣ ΕΝΑ ΑΤΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ.ΜΗΝ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κυρια ........ ,τελικά σας ταιριάζει ο ρόλος της .."αθώας περιστέρας.."
    Εχετε αξιοζηλευτες υποκριτικές ικανότητες.. αφού είχατε δάσκαλο την ΑΟΡΑΤΗ Δήμαρχο και κολλητή σας η οποία σας (ξ)έβγαλε από τον πρότερο ταπεινό και διακριτικό βίο σας.. μετατρεποντά σας μετά το απαραίτητο "λιφτινγκ", σε υποχείριο της υπο-κουλτουρας της, αφού σας ήλεγχε για καιρό απόλυτα μετα την αποδεδειγμένη και περίεργη αφοσίωσή σας, σ'αυτή.
    Λυπάμαι πολύ για εσας και την οικογενεια σας . ,που θυσιάζεστε για την διαβόητη θέση της γραμματεως που σας έταξε η Ιδια η φίλη σας, και διέρρεε πριν τις εκλογές,, με μυστικότητα.
    Η υποληψή σας και η διακριτικότητά σας, σκονταψε τελικα στα 1000 ευρώ που σας έδωσε αυτή η θέση..
    Πιστευα οτι ήσασταν έξυπνη (αφου και εγω η ίδια σας γνώριζα προσωπικά..απο συμβάσεις εργου που είχαμε..) και οχι κρυφο-ματαιόδοξη για τον ρόλο που έχετε, αφου γίνεστε καθημερινά εύκολος στόχος.. και φερέφωνο του νεου Σωτήρα μας..
    νέες αξίες στους δυσκολους καιρους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...παραιτησου τωρα,ειναι το πιο αξιοπρεπες που μπορεις να κανεις μετα την αναμενομενη αρνητικη τροπη που πηρε το θεμα της συγκεκριμενης θεσης.τα σχολια δεν ειναι λογω κακιας αλλα αντικατοπτριζουν την πικρη πραγματικοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή