Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ζητούν την καθαίρεση Βενιζέλου...και από την Φωκίδα...!!

 

   Σήμερα δημοσιοποιήθηκαν 4.000 υπογραφές μελών του ΠΑΣοΚ που ζητούν ουσιαστικά καθαίρεση Βενιζέλου. 
  Από την Φωκίδα είναι αρκετές υπογραφές...
 Ανάμεσα τους η Μαρία  Καλπούζου, το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠαΣΟΚ Φωκίδος Ανδρέας Καρακώστας, ο πρ. Γραμματέας  ΝΕ ΠαΣΟΚ Ηλίας  Ξηρός, ο Γιάννης Κωνσταντίνου, ο Αλέκος Λεγάκης, ο πρ. Πρόεδρος Καστρακίου Ρήγας Παντελής, ο Γιάννης Τζουμάνης, ο πρ.Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Φωκίδας Ν. Πέτρου και άλλοι..

Μεγαλώνει η κρίση στο ΠΑΣΟΚ..,.



    Πριν προλάβει να καταλαγιάσει η σφοδρή αμφισβήτηση του Ευ. Βενιζέλου από βουλευτές και υπουργούς του κόμματός του, η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη, δέχεται νέο ράπισμα για τις επιλογές και τη στρατηγική της, αυτή τη φορά εκ των έσω.
Μετά την πρωτοβουλία των πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ για συγκρότηση πανελλαδικού δικτύου νέα πρωτοβουλία παίρνει σάρκα και οστά αυτή τη φορά στο εσωτερικό του κόμματος, αμφισβητώντας τη στρατηγική και την ηγεσία του Κινήματος.
Με πρωτοβουλία που ανέλαβε η «Κίνηση 75» συγκεντρώθηκαν 4000 υπογραφές στελεχών που ζητούν:
Πρώτον, «συνέδριο ΠΑ.ΣΟ.Κ., πρώτα και κύρια από οτιδήποτε άλλο. Ένα πραγματικό συνέδριο, αξιόπιστο, με χρόνο για προσυνεδριακό διάλογο, με απόλυτο σεβασμό στις διαδικασίες και τους συμμετέχοντες».
Δεύτερον, «αλλαγή πολιτικής. Ζητάμε το συνέδριο να μην είναι ξανά μια προεκλογική φιέστα ή μια στείρα αντιπαράθεση προσωπικών στρατηγικών».
Και τρίτον, «μια νέα πολιτική πρόταση που θα αναγνωρίζει το σύνολο των νέων πραγματικοτήτων σχεδόν πέντε χρόνια μετά την έναρξη της κρίσης».
Οι υπογράφοντες αμφισβητούν ανοικτά την ηγεσία του κόμματος καθώς και τη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία. Ασκούν επίσης, σφοδρή κριτική στο εγχείρημα της Ελιάς.
Μεταξύ των 4000 στελεχών που υπογράφουν, συμμετέχουν τα μέλη της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ και κίνησης 75: Καρχιμάκης Μιχάλης, Νιώτης Γρηγόρης, Πεταλωτης Γιώργος, Στρατάκης Μανώλης, Γιουματζίδης Βασίλης, Παπαηλιού Άσπα, Νούσιος Βασίλης, Σενετάκη Ειρήνη, Κορακίδης Οδυσσέας κλπ, γραμματείς και μέλη Νομαρχιακών και τοπικών οργανώσεων, στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης, συνδικαλιστικά και κοινωνικά στελέχη.

14 σχόλια:

  1. ουαουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ. ΑΛΑΞΤΕΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νωρίς το θυμήθηκαν!!!! Τι έγινε, "παιδιά", αρχίσατε να ντρέπεστε να κυκλοφορήσετε ή βλέπετε το γκρεμό επιτέλους;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο θυμιος γιατι δεν ζηταει την καθαιρεση του?συμφωνει με την πολιτικη του?τωρα που θα του μειωσει τον μισθο λογω δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης να δω θα την θελει την καθαιρεση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανωνυμος 10:57μ.μ. Εμεις δεν ντρεπομαστε γιαυτο και το στειλαμε στο 8% Ενω εσεις τα πραβατα,γαλοπουλες κλπ πατε στρουγκα με παρωπιδες χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΩΤΑ Μ, ΑΡΤΑ ΛΙΕΟΥ ΚΑΙ ΚΛΙΕΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ "φρέσκια" είδηση , δημοσιοποιήθηκε το 2013 και για τα περισσότερα άτομα που αναφέρονται μέσα δεν το γνώριζαν καν ότι συμμετέχουν σε μια τέτοια κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχετικά με την φρεσκάδα της είδησης θα φρεσκάρουμε την μνήμη σας στους χθεσινούς τίτλους...το αν υπάρχουν πρώην ή νυν μέλη στην λίστα, αφορά τον κομματικό φορέα που τα έδωσε στην δημοσιότητα. Προφανώς εάν κάποιος έχει συμπαθήσει στο μεταξύ τον Πρόεδρο, θα ανακαλέσει...

      Διαγραφή
  8. Παιδιά πριν πάτε κατα δ... φροντίστε να αποκαταστήσετε τη Γιώτα.
    Είναι κρίμα απ΄ το θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΣΤΑΜΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΤΙ ΛΕΝΕ?
    ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ή ΟΧΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε ανοητε τι σου φταιει η σταμουλα και ο γιος της;;;Τοσο μωρος εισαι

      Διαγραφή
  10. Ολοι αυτοι το 8% που επιμενουν για ΠΑΣΟΚ και πράσινα άλογα τσιμπολογάγανε από το πολιτικό μαγαζι όλα τα χρονια και τους εμεινε η συνηθεια !!!
    Κανένας σοβαρός άνθρωπος και αντικειμενικός δεν ασχολειται με αυτο το μαγαζί ...και δεν θα πρέπει να ασχολείται ουτε και με το άλλο μαγαζί που μας κυβερνα σήμερα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όλοι αυτοί που επιμένουν για Ν.Δ. ΑΡΙΣΤΟΣΥΡΙΖΕΟΙ κλπ. γιατί ασχολούνται με αυτά τα μαγαζιά και σε αυτούς έμεινε συνηθεια...Άντε προτείνετε μας καινούργιο μαγαζί..ΡΕ καταλάβετε αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία σαν λαός άσπρη μέρα δεν πρόκειται να δούμε θα μας φταίει πάντα το ΠΑΣΟΚ η ΝΔ κλπ.

      Διαγραφή