Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Πρωτοβουλία Αλληλεγγυης Φωκίδας: το αποτέλεσμα της συζήτησης στο ΔΣ Δελφών για τον ΕΝΦΙΑ...

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
Για κατάργηση ΕΝΦΙΑ

          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                   23-9-2014

Φίλοι και φίλες

Την Δευτέρα 22-9-2014, στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δελφών, συζητήθηκε μετά από αίτημα της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης σχετικό ψήφισμα για κατάργηση του αντισυνταγματικού ταξικού άδικου κ νεοφιλελεύθερου νόμου ΕΝΦΙΑ καθώς και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν από την αυτοδιοίκηση για τον σκοπό αυτό.
Θεωρούμε ότι η συζήτηση που άνοιξε με τοποθετήσεις των εκπροσώπων της Πρωτοβουλίας, ήταν στο σύνολο της εποικοδομητική, οι δε προτάσεις που κατατέθηκαν για ψήφιση ευρίσκονταν – πέρα από διαφοροποιήσεις – σε θετική κατά βάση κατεύθυνση. Για να υπάρξει όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα, εκτός από τις συζητήσεις και τα ψηφίσματα χρειάζεται άμεση κινητοποίηση.
 ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ, η ενεργοποίηση ΟΛΩΝ των δημοτικών συμβούλων ΟΛΩΝ των τοπικών συμβούλων καθώς και εθελοντών δικηγόρων κaι λογιστών, ώστε να ενημερωθούν οι συμπολίτες μας για τις νομικές ενέργειες που μπορούν να κάνουν.  
 Η Πρωτοβουλία δηλώνει ότι τα μέλη μας είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε με κάθε τρόπο – εφόσον μας ζητηθεί – στην προσπάθεια κατάργησης του ΕΝΦΙΑ από όλους τους παραπάνω.
Χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την συζήτηση στο Δ.Σ του Δήμου μπορεί να δείτε στις παρακάτω διευθύνσεις. 



2 σχόλια:

  1. ο ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ κάνει ..."γαργάρες"
    Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ AΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ........... ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΦΟΥΣΕΚΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ? ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή