Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Οι "Ανεξάρτητοι Πολίτες" στηρίζουν για δήμαρχο τον Κώστα Μπακογιάννη...!!!


ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ
ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ  ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ



            Οδεύοντας προς τις εκλογές του Δήμου Δελφών με προβληματισμό και περίσκεψη και διαπιστώνοντας ότι στις εκλογές αυτές κρίνονται περισσότερο και πάνω από κόμματα ζητήματα ηθικής τάξης, πάταξης της διαφθοράς και της διαπλοκής, σωστής και έντιμης διαχείρισης του Δήμου με ισόρροπη ανάπτυξη, διαφάνεια και σεβασμό στο περιβάλλον,  κρίναμε ότι πρέπει να πάρουμε αποστάσεις από όλα αυτά που μας πλήγωσαν και μας πρόσβαλαν ως πολίτες και ως πρόσωπα.
            Με όσα είδαμε και ακούσαμε τα τελευταία χρόνια με τα σκάνδαλα και τη κακοδιαχείριση στο Δήμο Δελφών είμαστε απόλυτα υποψιασμένοι !
            Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να παίζει παιχνίδια στη πλάτη μας για να συνεχιστούν τα ίδια και τα ίδια με άλλο προσωπείο.
            Αγωνιστήκαμε για να σώσουμε ότι μπορούσαμε. Για να σώσουμε το ΤΕΙ Άμφισσας που υποβάθμισαν και κανένας δεν μίλησε. Για τον καμένο ελαιώνα και τους αγρότες. Για το γηροκομείο και τα κληροδοτήματα. Για το λιμάνι της Ιτέας. Για τη ρύπανση των ακτών μας από τα λύματα και τα ελαιοτριβεία.
           Τα τελευταία είκοσι χρόνια ( χρόνια ευκαιριών πριν την οικονομική κρίση ) δεν έγινε τίποτα που να κάνει τη διαφορά από το πριν  και το σήμερα.   Βρισκόμαστε στα ίδια και χειρότερα!
            Κρίναμε ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για συνέχιση των ίδιων πολιτικών της αδιαφάνειας και της οπισθοδρόμισης .
Δεν ασχολήθηκαν  ούτε οι απερχόμενοι ούτε, οι φιλοδοξούντες να είναι ερχόμενοι ,  καθόλου με την καθημερινότητα του πολίτη!
            Είναι φανερό ότι οι τρείς συνδυασμοί του Μέγκου, του Ταγκαλή και του Παναγιωτόπουλου εκφράζουν το παρελθόν και τη διάβρωση, με μοναδικό σκοπό να συγκαλύψουν όλες τις ανομίες του Δήμου για τις οποίες και οι τρεις είναι υπόλογοι γιατί τις αποδέχθηκαν, τις υποστήριξαν   και  τις  ψήφισαν,  ενώ διαρκώς σιωπούσαν επιδεικτικά , τόσο μέσα , όσο και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, όλοι τους.
            Πιστεύουμε,  ότι μόνο αν στείλει  ο λαός στο Δήμο Δελφών έναν δυναμικό Δήμαρχο υπάρχει πιθανότητα να δούμε κάτι να αλλάζει σ΄ αυτόν τον τόπο.  Με αυτά τα κριτήρια,   θεωρούμε  ότι εκ των υποψηφίων Δημάρχων μόνο ο κ.  Κώστας   Μπακογιάννης  διαθέτει την απαιτούμενη αποφασιστικότητα  και  μπορεί να βάλει τέλος στη διαφθορά του Δήμου.      
           Για τους λόγους αυτούς,  αποφασίσαμε  ως κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών να στηρίξουμε τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη   "Απολλώνιο Φως – Καθαρή Λύση",  ως μοναδική ελπίδα να βγούμε από τα αδιέξοδα.


ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΚΙΔΑ

3 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λαός του Δήμου Δελφών ξύπνησε και θέλει Δήμαρχο τον Κώστα Μπακογιάννη !
    Είναι ο καλύτερος ! Τα κάθε λογής πολιτικά λαμόγια πρέπει να εξαφανιστούν, και να αρχίσει ο Δήμος να παίρνει τη θέση που του πρέπει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή