Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Βαριές καταγγελίες Θανάση Γιαννόπουλου για τις εκλογές...




Σε πολύ σκληρές καταγγελίεςπροχώρησε σήμερα ο Θανάσης Γιαννόπουλος που κατέβηκε ανεξάρτητος στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας κόντρα στον Κ. Μπακογιάννη και με ποσοστό 15% παρ' ολίγο να περάσει στον β' γύρο και τώρα είναι ο ρυθμιστής της ερχόμενης Κυριακής.

Μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του Αντώνη Μυλωνάκη στο «Ε» , ο πρώην υφυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στις αντιξοότητες που αντιμετώπισε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δέχτηκε ακόμη και απειλές κατά της ζωής του.

Ο κ.  Γιαννόπουλος είπε επίσης ότι βουλευτές και στελέχη κινητοποιήθηκαν υπέρ του κ. Μπακογιάννη ενώ ανέφερε συγκεκριμένα ονόματα όπως του υπουργού Α. Γεωργιάδη "που έπαιρναν και απειλούσαν στελέχη του συνδυασμού του", αλλά και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «έκαναν αίσχη» προκειμένου να εκλεγεί ο Κώστας Μπακογιάννης.
Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο ο κ. Μπακογιάννη ήρθε πρώτος "ελέω της μητέρας του" την οποία υποστήριξε, όπως είπε, ο κ. Σαμαράς "με αντάλλαγμα να μην του δημιουργήσει εσωκομματικά προβλήματα".  Επίσης υποστήριξε ότι υπήρξε συμφωνία μεταξύ της κ.  Μπακογιάννη και του κ. υ Σαμαρά "με σκοπό να προωθηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα στην περιφέρεια της Στερεάς και τον Πειραιά". Κατά τον πρώην υφυπουργό "έχουν συμφωνήσει να στηρίξουν εφοπλιστικά συμφέροντα που πίσω τους κρύβεται η οικογένεια Μητσοτάκη. Αυτός είναι ο λόγος που ο Σαμαράς «πούλησε» ακόμα και τον κουμπάρο του, Βασίλη Μιχαλολιάκο. Παίζονται συμφέροντα εκατομμυρίων αλλά ο Ελληνικός λαός θα τους τιμωρήσει".
Σε ερώτηση για τον β' γύρο, ο κ. Γιαννόπουλος απάντησε με νόημα ότι "οι ψηφοφόροι δεν καθοδηγούνται".

2 σχόλια:

  1. Εδώ θα βγει η κανονική μαφία δήμαρχος στον Πειραιά, λίγες απειλές κατά της ζωής σας πειράξανε; Α, ναι ξέχασα, είναι κι αυτοί μαφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ψηφοφόροι του Γιαννόπουλου να ψηφίσουν όλοι τον Αποστόλου! Ας σπάσουν τα μούτρα τους στο ΣΥΡΙΖΑ! Τους αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή