Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Δήλωση Ταγκαλή για το εκλογικό αποτέλεσμα της Α΄Κυριακής... Αναμένουμε επίσημες δηλώσεις από τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων!

    Σε δεύτερη Κυριακή μαζί με τις Περιφερειακές και τις Ευρωεκλογές  προχωρά ο Δήμος Δελφών με την αναμενόμενη αναμέτρηση των Ταγκαλή-Παναγιωτόπουλου... 
 Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση των άλλων τριών συνδυασμών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών στο οποίο θα συμμετέχουν με 2 έδρες ο Τάκης Μέγκος, με δύο έδρες ο Γιώργος Ιωσηφίδης και με 1 έδρα ο πολύκροτος συνδυασμός  των 20 ημερών που συγκέντρωσε σύμπαντα τα πυρά για την αποφυγή της μοιραίας έδρας, του Κώστα Μπακογιάννη... Εικάζουμε ότι μία δυσκολία θα υπάρξει στην κατεύθυνση που θα δοθεί εσωτερικά στην κάθε παράταξη του νέου Δ.Σ. Δελφών, για την στάση που θα τηρηθεί την Β΄Κυριακή...
 Αναμένουμε επίσημες δηλώσεις...


                                                                     Νέο Δ.Σ. Δελφών



   Στο μεταξύ τα δύο Τοπικά Διαμερίσματα της Ιτέας παίρνει ο Παναγιωτόπουλος με καθαρή επικράτηση στην Τριταία και στην Κίρρα...



   Η διαδικασία των εκλογών διεξήχθη, σε γενικές γραμμές με επιτυχία, μετά από μια μακρά προεκλογική περίοδο.
Η βούληση των πολιτών κατέδειξε περίτρανα τη σαφή προτίμηση τους στο συνδυασμό μας, με ποσοστό που εκτιμάται στο 38 % περίπου και διαφορά από τον δεύτερο συνδυασμό άνω του 5 %.
Η εκλογική αναμέτρηση θα επαναληφθεί την ερχόμενη Κυριακή, κατά την οποία θα αναδειχθεί η νέα Δημοτική Αρχή.
Ευχαριστούμε τους συνδημότες μας για την στήριξη τους και καλούμε όλους τους Πολίτες να συμμετέχουν και να μας στηρίξουν στην επαναληπτική διαδικασία της 25ης Μαίου 2014.

Παναγιώτης Ταγκαλής

19 σχόλια:

  1. Η βούληση των πολιτών, του Φουσέκη, του Γκελεστάθη, της Μανδρέκα, της Νέας Δημοκρατίας, των τοπικών συμφερόντων, δε στάθηκε ικανή για μεγάλη πλειοψηφία! Το 62% των πολιτών στάθηκαν απέναντι από τη "βούληση" των ισχυρών στο Δήμο μας! Τα λέμε την επόμενη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω οι δημοκράτες του Δήμου μας να μην επιτρέψουν άλλες πρακτικές Γκελεστάθη, Φουσέκη Μανδρέκα. Χάρισμά σαςτα κεράσματα στους τσιγγάνους με καφέ και τυρόπιτα κύριε Βασίλη Καραγιάννη. Ξέρουμε όλοι ότι οι εποχές είναι δύσκολες, αλλά οι υποσχέσεις των παραπάνω αρχόντων ότι δήθεν θα βρουν εργασία στους υποψηφίους, να ξέρουν ότι είναι ψεύτικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ..ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 28,92% !!!
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ (ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΛΠ ) ΜΟΛΙΣ..71,Ο8% !!!!!!!!!!!
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??? ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μεγαλος εργολαβος της πολεοδομιας δημαρχος.Καλες ρεμουλες-οικονομες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΣΧΟΛΙΑ ,ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΥΣΕΚΗ. ΡΕ ΓΑΜΑΤΟ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ. ΡΕ ΤΙ ΣΕΓΔΙΜ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕ , ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΣΕ,, ΡΕ ΣΙ ΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ…ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΑΘΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Ο GALAXIAS (SOUPER MARKET)
    ΣΟΔΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι δεν συγκρίνεται ο Νίκος με τον Ταγκαλή και τον Παναγιωτόπουλο. Είναι πιο αεράτος ρε παιδί μου. Και σαν είναι και λιγάκι υπόδικος, δε βαριέσαι δίνει τον υπερ πάντων αγώνα το παιδί να μη στραβώσει τίποτα στις υπηρεσίες μέχρι τον Ιούλιο που είναι τα δικαστήρια. Εμείς μαζί του είμαστε πάνω απο όλα άνθρωποι και αμα είναι να πριμοδοτήσουμε ακόμα και τα δικαστήρια του Παναγιώτη ρε συ. Και όλα τα διακστήρια που έχουν τα καλά παιδιά μας και να πιούμε και τη σόδα στην υγειά σας. Για κάτι νέους συμβούλους που έρχονται ορκισμένοι να τα κάνουν λαμπόγιαλο δε ξέρω άμα δε φτάνει η σόδα τί άλλο δίνετε?

      Διαγραφή
    2. τουμπανιασαμε τοσο καιρο με τα τουμπαναρια..και ποιο ηταν το αποτελεσμα???
      μια τρυπα στο νερο !!!!

      Διαγραφή
    3. Δικαστικός είσαι παιδί μου? τι πρεμούρα!

      Διαγραφή
  6. Συγχαρητήρια Παναγιώτη!!! Ο δήμος Δελφών έδειξε την προτίμησή του! ΑΞΙΟΣ!
    Το ποσοστό των αρνητικών σχολίων φαίνεται από το εκλογικό αποτέλεσμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο λαός δεν ξέρει τι ψηφίζει γιατί δεν ασχολείται. "Α καλό παιδί ο Παναγιώτης" λένε όλες οι θειές και ρίχνουν τον ψήφο. Αλλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον αυτες ξερουν καλυτερα απο σενα!!!

      Διαγραφή
    2. Για οσους ξερουν, ο νικος δεν εκανε τιποτα.... ο παναγιωτης καταφερε αυτο μονος εναντιον ολων των μηχανισμων και μεσων και με πολυ λασπη απο τα sites! Μπραβο και μη μασας... η παραπληροφορηση παει κι ερχεται!

      Διαγραφή
    3. Φίλε 5:51 αν ήξεραν καλύτερα από μένα οι θειές δεν θα υποστήριζαν αυτούς που τους έχουν πάει τις συντάξεις πιο κάτω κι από το ταμείο ανεργείας. Κι ο Ταγκαλής και ο Παναγιωτόπουλος αποτελούν μέλη αυτής της άποψης. "Κόψτε συντάξεις, κόψτε μισθούς, αλλά κάντε ελαφρύνσεις σε άλλους πιο πονηρούς". Τώρα θα συνεχίσουν να τις κοροϊδεύουν. Και το κάνουν καλά, δε λέω. Θα δώσουν κρουαζιέρες στον λαό αντί για επιστροφή και θα νομίζει η χαζή μάζα ότι είναι και τυχερή! Τόσο μ*****ς είμαστε.

      Διαγραφή
    4. ΟΙ..ΤΡΙΧΙΑΔΕΣ.., ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ????

      Διαγραφή
    5. Ναι ο Νίκος δεν έκανε τίποτα. Μόνος του ο Παναγιώτης τα κατάφερε.Μόνο το στικάκι με το πρόγραμμά του του έδωσε, τους αντιδημάρχους του, τη Σωσώ, τον Τσατσά (αλήθεια ποιος τον έχει διορίσει στο γηροκομείο) το χρήμα από τα μεταλλεία για να μοιράζει στους αθλητικούς συλλόγους και όχι μόνο, και την τεχνογνωσία ψηφοφορίας των τσιγγάνων. Μπράβο Παναγιώτη μόνος σου τα κατάφερες. Πάμε γερά, με Σωσώ αντιδήμαρχο και Γιαννακό άρχοντα της Άμφισσας

      Διαγραφή
    6. Ο λαός για άλλη μια φορά ψήφισε ανθρώπους με ΑΞΙΕΣ!!!!
      ΣΩΣΩ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Ναι....οι μηχανισμοί...αυτοί που πήγαν βόλτα τους υποψηφίους του???
    Κοιτάξτε σταυροδοσια στην Ιτέα κ δέστε τον μηχανισμό της κ. Μανδρεκα!
    Κοιτάξτε την σταυροδοσια στο Γαλαξίδι κ δείτε τον μηχανισμό της γνωστής εταιρείας!
    Κοιτάξτε το αποτέλεσμα στον ορεινό όγκο κ δείτε τον μηχανισμό της άλλης γνωστής εταιρείας του νομού!!!
    Αύτοι είναι οι μηχανισμοί εκλογής του κ. Ταγκαλη! !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και στις επόμενες εθνικές εκλογές...όποτε γίνουν...θα πάρει την απάντηση η κ. Μανδρεκα από όλους αυτούς που σαμποταριζε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή