Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Αντώνης Ιωάννου: Οι πολίτες έχουν την ικανότητα και το δημοκρατικό ένστικτο να κρίνουν την δεύτερη Κυριακή...

Ο λαός της Φωκίδας, όπως ήταν αναμενόμενο, έδωσε ευρεία πλειοψηφία στον συντηρητικό υποψήφιο Κ. Μπακογιάννη.
Ο συνδυασμός του ΣΥΡΙΖΑ, δυστυχώς διέψευσε τις ελπίδες του κόσμου και χωρίς ιδιαίτερη δυναμική έμεινε πίσω από τις προβλέψεις και τα προγνωστικά.
Ο συνδυασμός μας ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΕΑΣ με τις λίγες δυνάμεις που διέθετε, κατόρθωσε, με την βοήθεια όλων των ενεργών πολιτών της Φωκίδας που συμπορεύτηκαν μαζί μας, ανεξάρτητου πολίτικης τοποθέτησης, να κάνει αισθητή την παρουσία του, λαμβάνοντας ένα ποσοστό της τάξης του 6% περίπου σε όλο τον νόμο και σε ορισμένες περιοχές, όπως στην Άμφισσα να αγγίξει και το 15%. 
Αισθανόμαστε λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους δημοκρατικούς προοδευτικούς συμπολίτες μας που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, δηλώνοντας παρόντες σε όλα τα κρίσιμα προβλήματα του νομού μας. Επίσης, θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω από καρδίας τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού μας, για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε. 
Όσον αφορά στον β΄ γύρο των περιφερειακών εκλογών, εκτιμούμε ότι θα ήταν αμετροέπεια εκ μέρους μας οποιαδήποτε προσπάθεια να καθοδηγήσουμε τους συμπολίτες μας. Οι ίδιοι έχουν την ικανότητα και το δημοκρατικό ένστικτο να κρίνουν ανάλογα...
Αντώνης Ιωάννου
Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΕΑΣ

5 σχόλια:

  1. Οι συμπολίτες μας έχουν την ικανότητα και το δημοκρατικό ένστικτο να κρίνουν; Τα @@ τους τα δυο έχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δημοκρατικο ενστικτο!!!!!!!!!!!!!!!!!! σαν και αυτό που ειχες εσυ στη δημαρχεια. Ρε ουστ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οποιος εχει από αυτό που λες θα αφησει πισω τα μικροσυμφέροντα του και θα ανατρεψει το μελλοντικο προεδρο της Ν.Δ. Εσυ εχεις κοτσια να το κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βέβαια! Αφού έπεσε γραμμή από ΠΑΣΟΚΑΡΑ!!
    ΑΑΑΑ ρε τρίζουν τα κόκαλα του Ανδρέα!Τούμπες κάνει μέσα στον τάφο! Πηγαίντε τώρα και στηρίξτε τον εγγονό του Μητσοτάκη... σα δεν ντρέπεστε καθόλου!Με το γιο της Ντόρας ρε...για να μη χαθεί η καρέκλα σας...και το παίζετε δημοκράτες και σοσιαλιστές..με τη δεξιά ρε..εκεί ανήκετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΩΓΑ..ΣΕ ΠΑΩ !! ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ???
    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ??/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΗΣ ΒΙΝΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟΨΗΦΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ( ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ) ΤΟΥ ΑΣΗΜΑΚΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΑΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή