Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Συγχαρητήριο μήνυμα Κώστα Παπαθανασίου στους αιρετούς της Στερεάς και της Φωκίδας...

 

  Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για επιτυχία στο έργο τους όσων εξελέγησαν στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές στον τόπο μας. 


   Συγκεκριμένα, εκφράζω συγχαρητήρια, για τη ξεκάθαρη νίκη τους στις Περιφερειακές εκλογές, στο νέο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, στο νέο Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Γιάννη Ράμμο και στους νεοεκλεγέντες Περιφερειακούς Συμβούλους τους.

   Επίσης, οφείλω να συγχαρώ τους Δημάρχους Δελφών Θανάση Παναγιωτόπουλο και Δωρίδος Γιώργο Καπεντζώνη για την ανάδειξή τους στο Δημαρχιακό αξίωμα. Βεβαίως, θερμά συγχαρητήρια ανήκουν στους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, αλλά και σε όλους εκείνους πού μετείχαν στις εκλογές και δεν κατόρθωσαν να εκλεγούν ασκούντες το δημοκρατικό τους δικαίωμα με υπευθυνότητα.

    Στη δύσκολη συγκυρία πού βιώνει η πατρίδα μας απαιτείται συμφωνία όλων των αυτοδιοικητικών παραγόντων, ανεξάρτητα αν ο λαός τους έταξε στη συμπολίτευση ή στην αντιπολίτευση, για ριζική ανατροπή όσων έχουν οδηγήσει τις τοπικές μας κοινωνίες στη σημερινή κατάσταση. Νομίζω ότι είναι ιστορική ευκαιρία η διοίκηση των δύο Δήμων του νομού μας να τεθεί σε νέες βάσεις σύνθεσης και ειλικρινούς συνεργασίας. 

  Η κοινωνία ήταν και θα συνεχίσει να είναι ο κριτής όλων μας.

Κώστας Παπαθανασίου
Υποδιοικητής ΙΚΑ - ΕΤΑΜ

28 σχόλια:

  1. Ποιος είναι ο κ. Κώστας Παπαθανασίου; Πώς έγινε υποδιοικητής του ΙΚΑ; Έπαιξε στην πολιτική και απέτυχε; Μάλλον! Και του "εξασφάλισε" το κόμμα μια καρέκλα να βγάζει το μεροκάματο; Πώς θα γίνει "...ριζική ανατροπή όσων έχουν οδηγήσει τις τοπικές μας κοινωνίες στη σημερινή κατάσταση...." όταν χρησιμοποιούνται από την κυβέρνηση οι ίδιες κομματικές μέθοδοι διορισμού αποτυχημένων πολιτικών σε καίριες θέσεις του δημοσίου; Πώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως ψηφίζεις χρυσή αυγή?

      Διαγραφή
    2. Άσχετη ερώτηση φίλε!
      Αντί να σε απασχολεί πώς κάποιος απρόσκλητος Παπαθανασίου ως πατερούλης "συγχαίρει" τους επιτυχόντες και αποτυχόντες των τοπικών εκλογών, σε απασχολεί τί ψηφίζω; Αντί να σε απασχολεί που και οι νέοι αποτυχημένοι πολιτικοί(Σπηλιωτόπουλος, Κουμουτσάκος, Ιωαννίδης, Καλαφάτης θα πρέπει να "βολευτούν" σε θέσεις-καρέκλες για να βγάζουν το μεροκάματα -μια νοοτροπία που μας έριξε οικονομικά στα βράχια- σε απασχολεί τι ψηφίζω;

      Διαγραφή
    3. ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΠΕΤΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΣ?

      Διαγραφή
  2. ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΣΤΕ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια κύριε Παπαθανασίου για την δήλωση...

      Διαγραφή
  3. Φίλε 9.23 ο Παπαθανασίου απ΄όσο ξέρω έχει τη δουλειά του και επειδή έχω διαβάσει το βιογραφικό του ήταν σε θέσεις σοβαρές πριν "παίξει στην πολιτική" όπως λες. Βεβαίως κάποιοι σαν και σένα (υποψιάζομαι ποιός είσαι και γιατί γράφεις με πολλά ψευδώνυμα) δεν μπορούν να χωνέψουν ότι υπάρχουν άξιοι πατριώτες μας που διαπρέπουν εκτός Άμφισσας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη μαλωνετε, τώρα ειναι εποχή για σύμπνοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχω αμφιβολία ότι υπάρχουν άνθρωποι που διαπρέπουν εκτός Άμφισσας. Τι σχέση έχει αυτό με τον διορισμό του στο ΙΚΑ; Πιστεύεις ειλικρινά ότι τοποθετήθηκε εκεί γιατί δεν υπήρχε άλλος ίσως και καταλληλότερος ή επειδή απέτυχε στις περασμένες εκλογές; Και αν πιστεύεις το πρώτο κοίταξε τι θα γίνει με τους αποτυχημένους στις δημοτικές εκλογές Σπηλιωτόπουλο, Καλαφάτη, Κουμουτσάκο, Ιωαννίδη - για να αναφέρω τους πιο γνωστούς! Δυστυχώς ακόμη δεν έχουμε καταλάβει ότι αυτό το σύστημα του βολέματος των δικών μας, μας έριξε οικονομικά στα βράχια! Και δεν συμβαίνει μόνο το "βόλεμα" στους αποτυχημένους πολιτικούς τις εκάστοτε παράταξης, αλλά και στην επιλογή των περισσότερων υπουργών -των επιτυχημένων πολιτικών. Γι αυτό και το ράβε -ξήλωνε στους νόμους. Αλλά το ερώτημα είναι άλλο: Ο κ. Παπαθανασίου "καλωσόρισε" τους αιρετούς ως τι; Ως ...ποιμενάρχης; Ως πατερούλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάει επώνυμα ως πολιτευτής της ΝΔ και σφοδρός πολέμιος του συστήματος που καταποντίστηκε τώρα, το οποίο προφανώς υποστηρίζεις. Επίσης, για να κρίνουν κι άλλοι εαν εσύ είσαι ή όχι αποτυχημένος κι αν ποτέ σε έχει ευνοήσει κάπου η κομματική σου ταυτότητα ή όχι, γράψε επώνυμα.!

      Διαγραφή
    2. Έχεις σκεφτεί τι θα πει πολιτευτής; Είναι επάγγελμα, είναι πτυχίο, είναι τίτλος τι είναι;

      Διαγραφή
  6. το βιογραφικο παρακαλω μπορουμε να το δουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξετάζεις την ορθότητα των αναφορών μου ή ποιος το λέει; Η πρώτη περίπτωση είναι η ελεύθερη τεκμηριωμένη σκέψη. Η δεύτερη περίπτωση είναι μαρξιστική-κομουνιστική! Πού ανήκεις;

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα Ασπασία...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό είναι το βιογραφικό του, πλούσιο σε τοποθετήσεις σε θέσεις που έχουν άρωμα ευνοιοκρατίας! Ένας οικονομολόγος απ' τους πολλούς που αποφοιτούν από τα οικονομικά τμημάτα των πανεπιστημίων χωρίς μεταπτυχιακά, τουλάχιστον όχι ως τώρα. Τι το μοναδικό είχε για να τοποθετείται σ' όλα αυτά τα πόστα ως διοικητής, ειδικός σύμβουλος, ειδικός εμπειρογνώμονας κλπ; Η δε ενασχόλησή του σε χρηματιστηριακή εταιρεία σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο, επιβεβαιώνει τις φήμες ότι κάτι έβγαλε απ' την αμαρτωλή περίοδο της φούσκας του χρηματιστηρίου.
    Ας μας πει ο ανώνυμος σχολιαστής που είναι εντυπωσιασμένος απ' το βιογραφικό του ότι δεν είναι παιδί προστατευόμενο απ' τη ΝΔ.....
    Ο Κωνσταντίνος Γ. Παπαθανασίου είναι οικονομολόγος. Έως τον Αύγουστο του 2010 ήταν Διοικητής στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ). Επίσης, το ίδιο διάστημα (2008 – Παπαθανασίου Κωνσταντίνος2010) ήταν Αντιπρόεδρος της ΑΕΔΑΚ Ασφαλιστικών Οργανισμών. Είναι στέλεχος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ΝΠΔΔ από το 2003. Έχει διατελέσει οικονομικός σύμβουλος στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών (ΥΠ.ΟΙ.Ο.) σε θέματα ελεγκτικής – λογιστικής και κεφαλαιαγοράς, από το 2004 έως το 2008. Από το 2005 ανέλαβε Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης & Ελέγχων (Ε.Λ.Τ.Ε.) και, μέχρι τον Ιανουάριο του 2008, Πρόεδρος του Συμβουλίου Λογιστικής Τυποποίησης (Σ.Λ.Ο.Τ.). Από τον Ιανουάριο του 2008 ήταν Πρόεδρος του Συμβουλίου Ποιοτικού Ελέγχου της Ε.Λ.Τ.Ε. Επίσης, συμμετείχε ως μέλος στη διοίκηση της Εθνικής Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες .
    Γεννήθηκε στην Aμφισσα το 1964. Τελείωσε το Λύκειο Aμφισσας και σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Τμήμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τώρα βρίσκεται στο τελικό στάδιο φοίτησης του μεταπτυχιακού διατμηματικού προγράμματος «Τεχνικοοικονομικά Συστήματα» του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου.
    Έχει εργασθεί, σε διάφορες θέσεις ευθύνης, στην Ιονική Τράπεζα, από το 1993 έως το 2000. Επίσης, εργάστηκε, ως προϊστάμενος λογιστηρίου και οικονομικός σύμβουλος σε ανώνυμες εταιρείες και, ακολούθως, ως Δ/ντής Οικονομικών Υπηρεσιών και Χρηματιστηριακός Εκπρόσωπος σε χρηματιστηριακή εταιρεία, έως το 2003.
    Έχει ασχοληθεί εκτενώς με ζητήματα κεφαλαιαγοράς, χρηματοπιστωτικών αγορών, χρηματοοικονομικής πληροφόρησης και λογιστικής τυποποίησης, ενώ έχει δημοσιεύσει πλήθος άρθρων στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.
    Εκπροσώπησε την Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης & Ελέγχων, ως ειδικός εμπειρογνώμονας (expert) στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Εθνικών Εποπτικών Ελεγκτικών Αρχών (European Group of AuditorsΆ Oversight Bodies - EGAOB) της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.).
    Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών, μέλος της Ελληνικής Ένωσης Πιστοποιημένων Αναλυτών Μετοχών και της Αγοράς.
    Είναι παντρεμένος με την Μαρία Δ. Κανάτα, από την Aμφισσα και έχουν δύο παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή.. τί περισσότερα προσόντα έχει ο Ράπανος;;;
      Εύχομαι σύντομα και Διοικητής στον..ΟΟΣΑ !!!

      Διαγραφή
    2. Τω Κυρίω πρόσχομεν...

      Διαγραφή
    3. Tω Κυρίω πρόσχωμεν..

      Διαγραφή
  9. Υπερπροστατευμένος είναι αλλά όχι από τη Ν.Δ.! Από την ηγεσία της ΠΟΛΑΝ! Όταν την ίδια ώρα νεοδημοκράτες νέοι δε μπορούσαν να κάνουν ούτε ένα πέρασμα από ένα γραφείο για δουλειά και δε μιλάω για τώρα στην κρίση αλλά τότε που ο Καραμανλής αγκάλιασε τον Αντώνη και του έβαλε όλα τα υβρίδια της ΠΟΛΑΝ σε θέσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε βλέπω παραπονεμενο. Δεν τσιμπησες φαίνεται τίποτα εσύ επι Καραμανλή.

      Διαγραφή
  10. ολο το βιογραφικο με ατελειωτες πολιτικες θεσεις με μονη διαφορα η χρηματιστηριακη την αμαρτωλη περιοδο με τη φουσκα.ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΟΞΟΣ! ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ,,,,,,,,,,
      ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Π Ο Τ Ε ΑΛΑΞΟΚ....ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΤΟΣ . ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ .

      Διαγραφή
    3. "ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. "

      ΧΑ , ΧΑ , ΧΑ .

      "Αυτό είναι το βιογραφικό του, πλούσιο σε τοποθετήσεις σε θέσεις που έχουν άρωμα ευνοιοκρατίας! Ένας οικονομολόγος απ' τους πολλούς που αποφοιτούν από τα οικονομικά τμημάτα των πανεπιστημίων χωρίς μεταπτυχιακά, τουλάχιστον όχι ως τώρα. Τι το μοναδικό είχε για να τοποθετείται σ' όλα αυτά τα πόστα ως διοικητής, ειδικός σύμβουλος, ειδικός εμπειρογνώμονας κλπ;"

      ΕΛΑ ΝΤΕ . !!!
      ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ .

      Διαγραφή
  11. Βαγγέλη παραφερεσαι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η βουλευτής δεν έπρεπε να κάνει το ίδιο? περιμέναμε όλοι να συγχαρεί τον νέο δήμαρχο και τι νέο περιφερειάρχη. Μήνυμα δεν είδαμε πουθενά. Καλή καρδιά, αλλά και τι να; πει μετά από τέτοια χασούρα. Και της το έλεγαν κάτσε καλά θα το φορτωθείς όλο να τώρα της φταίνε οι άλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ Η ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΤΕΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ?ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ?ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή