Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ομιλίες του Παναγιώτη Ταγκαλή σε Δελφούς και Γαλαξίδι...

Στις Δημοτικές Ενότητες Δελφών και Γαλαξιδίου μετέβη χθες, 14 Μαΐου 2014, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης  Ταγκαλής συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του  συνδυασμού «Ενωτική Πορεία Ελπίδας και Ανάπτυξης».






          Στους Δελφούς πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση παρουσία της κατά τόπον Αντιδημάρχου κ. Λέλας Μπακολουκά και του κ. Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου, κ. Νίκου Κοντογιάννη, ο οποίος παρουσίασε τον απολογισμό των πεπραγμένων της νυν δημοτικής αρχής. Έκανε μάλιστα αναφορά στο πρόγραμμα αντίπαλου συνδυασμού, χαρακτηρίζοντάς το ουτοπικό, αφού δεν στηρίζεται στα οικονομικά δεδομένα του Δήμου ούτε μπορεί να εξυπηρετηθεί από το υπάρχον προσωπικό. Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, έλαβε το λόγο και παρουσίασε το πρόγραμμά του, για το Δήμο Δελφών και τη Δημοτική Ενότητα Δελφών, απαντώντας παράλληλα σε επισημάνσεις του πολυπληθούς ακροατηρίου.


          Ακολούθως ο υποψήφιος Δήμαρχος και τα μέλη του συνδυασμού του μετέβησαν στο Γαλαξίδι, όπου πραγματοποιήθηκε ομιλία στην κατάμεστη από Δημότες αίθουσα του Παρθεναγωγείου. Ο κ. Ταγκαλής, αφού έκανε αναφορά στο έως τώρα έργο σημείωσε τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετώπισε η δημοτική αρχή (έλλειψη πόρων, έλλειψη προσωπικού) τονίζοντας ότι αυτές δε φαίνεται ότι θα εκλείψουν και την επόμενη πενταετία.  Ακολούθως παρουσίασε το πρόγραμμα του Συνδυασμού του, υπογραμμίζοντας ότι έχει σχεδιασθεί, στη βάση των δυνατοτήτων του Δήμου και όχι για ψηφοθηρικούς λόγους. Τόνισε δε, ότι είναι ο μόνος που δε φοβάται να δεσμευθεί για όσα υπόσχεται. Στο τέλος παρουσίασε στο ακροατήριο τα μέλη του Συνδυασμού του.

7 σχόλια:

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και βεβαια δε θα εκλειψουν τα προβληματα αμα βγεις,αφου δεν ησαστε ικανοι να τα λυσετε τοσα χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΞΈΡΕΙΣ ΟΎΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΨΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΛΑΚΕΣ. ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΕΙΣΑΙ , ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παναγιώτη, το μπούγιο και η...γλυκειά σου ομορφιά δε σε σώζουν.
    Παίρνεις μαζί σου τους υποψήφιους του συνδυασμού σου και τους μεταφερόμενους που ψοφάνε για βόλτα για να φανεί ότι έχεις κόσμο. Τους βλέπουμε στις φωτογραφίες εκεί που πάς. Οι ίδιοι και οι ίδιοι είναι κάθε φορά.
    Εκείνο όμως που θα σε βγάλει έξω από τη πρώτη Κυριακή είναι το τραίνο με τα βαρίδια που σέρνεις κοντά σου.
    Κάθε βαγόνι έχει και ένα βαρύ μπούγιο....
    Πού τους μάζεψες όλους τους επιβαρημένους εσύ ; Όλα τα βαρίδια σου τα φόρτωσε εσένα ο Φουσέκης ; Σε έρριξε στη μοιρασιά των υποψηφίων. Στον Θανάση έβαλε τους...άσχετους, με..."καθαρό ποινικό μητρώο" και ότι μαζέψει......
    Τα μεγάλα βαρίδια ασφαλώς θα τα έχεις στο πρώτο βαγόνι. Μετά ακολουθούν οι υπάλληλοι της Πολεοδομίας που είναι σε διαθεσιμότητα. Αυτοί που τους έβαζες να κάνουν τις βρωμοδουλίτσες σου και μετά τους κατηγορούσες ότι αυτοί φταίνε , για να βγεις.. λάδι , όπως κάνουν όλοι οι σπουδασμένοι επιτήδειοι που είχαν καλούς δασκάλους….όπως εσύ….
    Στα άλλα βαγόνια ακολουθούν οι υποθέσεις σου ...ΤΑΓΚΑ επί ΤΑΣ και τα πόθεν έσχες της εποχής που αλώνιζες στα μεγάλα αλώνια και νομίζεις ότι αυτοί που σου ζητάνε τα τότε βιβλιάρια θα βαρεθούν κάποια στιγμή....και θα τελειώσει η βάσανος του γνωστού παρελθόντος....των βουλευμάτων.....
    Για να μην τρίβεις τα μάτια σου με κανένα ψηφοδέλτιο τη Κυριακή των εκλογών , πάρε μαζί σου και λίγο….χαμομήλι….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η γλυκεια σου ομορφια..ποθητος ο παναγιωτακος βλεπω μανα μου....

      Διαγραφή
    2. κυκλοφορούν και μουστακαλήδες.......

      Διαγραφή
  5. Ο κόσμος σιχάθηκε τα κομματόσκυλα.
    Το Πασοκονεοδημοκρατικὀ κατεστημένο ανακάτεψε την τράπουλα με τους δύο συνδυασμούς Ταγκαλή - Παναγιωτόπουλου για να κρατήσει τα κεκτημένα αλλά θα πάρει την απάντησή του τις δύο επόμενες Κυριακές τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.
    Είναι η τελευταία φορά που τους βλέπουμε να μοστράρουν στις "συγκεντρώσεις" τους.
    Σε λίγες μέρες θα τρέχουν σαν τα ποντίκια προς όλες τις κατευθύνσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή