Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Αποκαλυπτική παρέμβαση Μπακογιάννη στο Γηροκομείο Άμφισσας:μεθοδευμένο το κλείσιμο του ιδρύματος, χωρίς άμεση ανάγκη...!!!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ  ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ 
ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ  ΑΜΦΙΣΣΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ   
«ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΝ  ΦΩΣ – ΚΑΘΑΡΗ  ΛΥΣΗ»
                                                                       Άμφισσα  01.05.2014

              Σήμερα τη πρωτομαγιά και περί ώρα 11.30 ο υποψήφιος 
Δήμαρχος κ. Κώστας Μπακογιάννης με κλιμάκιο του συνδυασμού επισκέφθηκε το Γηροκομείο Άμφισσας.
              Ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον Διευθυντή του Γηροκομείου εάν
 θα κλείσουν –προεκλογικά - το Γηροκομείο και δια  ποιους λόγους.
             Ο  Δ/ντής  προσπάθησε να αποφύγει την ευθεία απάντηση.
            Το κλιμάκιο επέμενε στο ερώτημα εάν η διαχειριστική επιτροπή  έχει  πάρει  απόφαση  να κλείσει  το  Γηροκομείο!
             Ο Δ/ντής απάντησε ότι "πράγματι υπάρχει τέτοια απόφαση 
αλλά δεν την έχουμε υλοποιήσει ακόμη".
               Μπροστά  σ΄ αυτή  τη κατάσταση, το κλιμάκιο του συνδυασμού ζήτησε από τους παρευρισκόμενους εργαζόμενους να…"σφίξουν τα 
δόντια τους" και να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, για 
να αποστερήσουν την διαχειριστική επιτροπή από οποιαδήποτε
 αιτιολογία κλεισίματος του Γηροκομείου πετάγοντας στο δρόμο τους ηλικιωμένους και τους χρονίως πάσχοντες που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα.
              Ο Δ/ντής και οι εργαζόμενοι μας διαβεβαίωσαν ότι το Ίδρυμα  έχει  ήδη  προμήθειες  για  15 - 20  ημέρες ακόμη.

 Το συμπέρασμα που βγαίνει από την σημερινή συνάντηση είναι ότι:

  ΑΦΟΥ οι εργαζόμενοι εκφράζουν τη βούλησή τους να συνεχίσουν την εργασία τους έστω και αν δεν τους καταβάλλεται
 η αμοιβή τους,


  ΑΦΟΥ υπάρχουν και οι αναγκαίες προμήθειες για την απρόσκοπτη  λειτουργία του Ιδρύματος για 15-20 ημέρες…,

   ΤΟΤΕ ,  για ποίους λόγους η διαχειριστική επιτροπή πήρε
 την απόφαση να κλείσει– προεκλογικά – το  Γηροκομείo;;;

    Εύλογο προβάλλει το ερώτημα:

   ΜΗΠΩΣ  αυτή η απόφαση ελήφθη για να ασκήσουν 
απειλές και βία στους εργαζόμενους, τους ηλικιωμένους και  τις  οικογένειες  των  φιλοξενουμένων  στο  Ίδρυμα;

5 σχόλια:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ Κ. ΜΕΓΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ! ΚΑΙ ΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ? ΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κοινωνια της Αμφισσας δεν πρεπει να αφησει να κλεισει το γηροκομειο διοτι δεν υπαρχει περιπτωση να ξανανοιξει ποτε. Μερικες προτασεις που ισως δωσουν παραταση στην κατασταση εως βρεθει βιωσιμη λυση 1) να παραιτηθει η διαχειριστικη επιτροπη και να αντικατασταθει απο πολιτες που εχουν ευαισθησια και γνωση του αντικειμενου.2) να παραιτηθει ο διευθυντης γιατι λογικα φερει την πρωτη ευθυνη ή εστω απο ευθυξια 3) να παραιτηθουν ολοι οι υποψηφιοι εργαομενοι απο τον διευθυντη εως τον μαγειρα και την νοσηλευτρια ή οποια -ον αλλη-ον απο ολα τα ψηφοδελτια των δημοτικων εκλογων ,για να αναγκασουν τους συνδιασμους να παρουν θεση με εργα και οχι λογια 4) ολοι οι συνδιασμοι να προσφερουν σε ειδη και χρηματα απο τις δαπανες τους ή απο την τσεπη τους 5) η εκκλησια εχει υποχρεωση και ευθυνη να βαλει το χερι στην τσεπη και να βοηθησει εμπρακτα και οχι με ευχολογια 6) την σιτιση των τροφιμων να αναλαβει ενναλαξ το νοσοκομειο και οι φυλακες εστω και εις βαρος των χρηματικων ελλειψεων που μπορει να εχουν ( και να σταματησουν οι ποικιλιες και οι ομελετες στο γραφειο της διευθυνσης με τους ημετερους ) 7) οποιος αλλος φορεας μπορει να βοηθησει αυριο κιολας 8) να βοηθησει και οποιος απλος πολιτης μπορει και θελει 9) οι εργα ομενοι που ειναι τα δευτερα θυματα μετα τους τροφιμους να κανουν προτασεις προς την κατευθυνση της σωτηριας του γηροκομειου 10) ολοι οι υποψηφιοι δημαρχοι να συναντηθουν σε ανοικτη συ ητηση στο πνευματικο και να δεσμευτουν με προτασεις σωτηριας του γηροκομειουκαθως και οι υποψηφιοι αντιπεριφερειαρχες ( καλο θα ηταν και η παρουσια του Φουσεκη και του Ασημακη αν εχουν ΄΄μουτρα΄΄11) στην συναντηση αν γινει ας απεχουν η Ασπασια και η Γιωτα γιο ευνοητους λογους . Αν δεν βρεθει λυση πριν τις εκλογες μην περιμενουμε οτι θα βρεθει μετα.Ολοι οι υποψηφιοι να δεσμευτουν εδω και τωρα διαφορετικα δεν εχουν λογους να διεκδικουν ψηφο για την δημαρχια.ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και χαρας την οποιος την εχει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο συμπολίτη/σα. αποτυπώνεις την ωμή πραγματικότητα.
      Παρ΄όλα αυτά, οι κυρίως υπεύθυνοι αντί να κρύβονται στο καβούκι τους παίρνουν τα μούτρα τους και βγαίνουν στη κοινωνία. Άσε δε αυτούς που έχουν το θράσος να ζητάνε και ......ψήφο.....οι ξεδιάντροποι.

      Διαγραφή
  3. Καλά, μόλις έμαθε ο Μέγκος ότι πάει ο Μπακογιάννης στο Γηροκομείο, πήγε μιά ώρα πρίν ; Τόσο ρηχοί άνθρωποι είναι αυτοί που ζητάνε τη ψήφο μας ; Και αφού πήγε τί έκαμε ; Έβγαλε καμία ανακοίνωση να μάθουμε και εμείς τι έγινε ; πήρε χαμπάρι τι συμβαίνει στο Γηροκομείο ; Γιατί ο Μπακογιάννης φάνηκε αποφασισμένος να σπάσει όλα τα αποστήματα και να διαλύσει τη διαπλοκή και τη σαπίλα. Μόνο όσοι είναι αποφασισμένοι να τα αλλάξουν όλα πρέπει να προχωρήσουν. Όσοι είναι ανακατεμένοι πρέπει να πάρουν πόδι για μή τους κυνηγήσει ο κόσμος με τα κοντόξυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο μια χαρα τα λες ανωνυμε της 1 μαιου 9.07 πολυ ωραιες οι προτασεις,αλλα ειναι τοσο αθλιοι που δεν τους νοιαζει.Μεγαλη ευθυνη φερει και αυτο το αθλιο αντρο τηςΑρχιεπισκοπης απορω πως πιανουν το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ στα βρωμικα χερια τους. ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή