Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ανανεώθηκε: Στελεχώνονται άρδην τα ψηφοδέλτια Παναγιωτόπουλου και Ταγκαλή...μάχη και στην Περιφέρεια!!

    Άρχισε η... μόχλευση για τα δύο ψηφοδέλτια του -πως να τον περιγράψουμε- ευρύτερου κεντροδεξιού αριστεροαποκλίνοντος χώρου, μετά την απόφαση Φουσέκη να κατεβάσει ψηφοδέλτιο, χωρίς την ενεργή συμμετοχή του...



   Ήδη από την πλευρά του νυν αντιδημάρχου Άμφισσας Παναγιώτη Ταγκαλή η ονοματολογία έχει σαν σύνθημα την συσπείρωση των υπαρχηγών Φουσέκη, οι οποίοι είχαν τις "διαφορές" τους που όμως δεν είναι αξεπέραστες...

Στο μεταξύ ξεκίνησαν από στελέχη "υπεράνω υποψίας" οι διαπραγματεύσεις για να "τα βρουν τα παιδιά" διότι δεν μπορεί το κόμμα να σπάσει στα δύο... ποιο κόμμα δεν μας λένε αφού το ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται αθάνατο μόνο στην μπλε Φωκίδα! σκέψου!

 Η ίδια μάχη γίνεται και στο Περιφερειακό ψηφοδέλτιο με την πλευρά Φουσέκη να προωθεί δυνατά την Αντιδήμαρχο Γαλαξειδίου Μάρω Γουργουρή ενώ ο Κωστής κλείνει φανερά προς τον νεαρό Περδίκη εκ Δεσφίνης... υπάρχουν και τα ταξίματα σε μερικούς άλλους... ρομαντικούς!

 O ίδιος ο υποψήφιος δήλωσε στους Δελφούς ότι δεν πρόκειται ο υποψήφιός του να είναι πάνω από 42 με 45 ετών!

  Στα πλαίσια λοιπόν της ονοματολογίας πάντοτε, στο ψηφοδέλτιο Φουσέκη-Ταγκαλή μπαίνουν: 

 Στάθης Μαντζώρος,  Θανάσης Μανανάς, Λέλα Μπακολουκά, Μάρω Γουργουρή... θρίλλερ παίζεται μεταξύ της υποψηφιότητας  Γιώτας Λαίνη και Αριστείδη Παπαλάιου. 
Ο δήμαρχος επιθυμεί διακαώς να μπει ο δεύτερος στο ψηφοδέλτιο αλλά συναντά δυσκολία στη νοοτροπία του. 
Εάν ήταν ο ίδιος επικεφαλής δεν θα υπήρχε πρόβλημα. 
Η Λαίνη δεν έχει απαντήσει ακόμη  εξ αιτίας της πιθανότητας συμμετοχής Παπαλάιου, αν και τα "έχουν βρει" με τον Ταγκαλή... σκεπτόταν την κάθοδο δικού της ψηφοδελτίου, αλλά...

 Ο Βασίλης Καραγιάννης θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος παρά τις αντιρρήσεις του πολιτικού του περιβάλλοντος και την παρουσία του ζεύγους Γουργουρή...
 Σίγουρος είναι και ο Στάθης Κάππος ενώ  ο Σάββας Γιαννοσπύρος  και ο φίλος του Νίκος Κοκκολόγος  δηλώνουν ..."ανέκφραστοι"... αν και δέχονται προτάσεις από παντού...
 Επίσης κάποιοι επαίοντες ισχυρίζονται ότι η κόρη κομματικού στελέχους πρώτης γραμμής από τους Δελφούς "έκλεισε" ήδη με τον Ταγκαλή!
 Εννοείται πως θα βοηθήσει και ο επιστήθειος Αντώνης Ιωάννου της ΔΗΜΑΡ... εδώ βέβαια ενέχεται και ο αυτοκόλλητος Ασημάκης Ασημακόπουλος, του οποίου όμως ο γαμβρός έχει υπογράψει στον Παναγιωτόπουλο... καλά αυτό ξεπερνιέται γιατί ήδη στον συνδυασμό της νυν δημοτικής αρχής είναι Σύμβουλος ο αδελφός του Νίκος.

 Στόχος, όπως έχουμε ξαναγράψει είναι η ανανέωση σε ανεκτό επίπεδο.Για παράδειγμα δεν θα πρέπει να ενεργοποηθεί και ο Γιάννης Τζαβάρας; Οι νυν σύμβουλοι σε τί ποσοστό θα συμμετέχουν; πιθανολογούμε ότι Φάκος, Μαρούτσος, Δημήτρης Τζιβάρας (του Καραχάλιου, πρ. Δήμαρχος Παρνασσού), Σωσώ Σεγδίτσα κλπ θα συμμετέχουν...

 Από την άλλη πλευρά γνωρίζουμε μόνο τα ονόματα που υπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη αυτού του σχήματος, της κίνησης, του συνδυασμού... αν και οι Φουσεκικοί ισχυρίζονται ότι τουλάχιστον μία εξ αυτών απέσυρε την στήριξη λόγω πολιτική σχέσης και κατόπιν επίσημης διάψευσης περί στήριξης Παναγιωτόπουλου...

Τα ονόματα αυτά βέβαια είναι όσων υπέγραψαν δίνοντας στήριξη σε μία νέα αυτοδιοικητική κίνηση. Δεν σημαίνει πως θα είναι οι ίδιοι υποψήφιοι.

1.       Αβαρκιώτης Βασίλης, Ηλεκτρολόγος - Μηχανικός
2.       Αγγελόπουλος Αριστείδης, Έμπορος
 3.       Αναγνώστου Μιχάλης, Υπάλληλος Ο.Τ.Ε.
 4.       Γαζής Γεώργιος, Πρόεδρος Ε.Β.Ε. Φωκίδας 
 5.      Ζωμένος Αργύρης, Μαθηματικός
 6.      Κανάτας Δ. Βασίλης, Τουριστικός Επιχειρηματίας
 7.      Καραγεώργος Δημήτρης, Δικηγόρος
 8.      Καραγεώργου Δήμητρα, Οικονομολόγος
 9.      Κασούτσα Παρασκευή, Πολιτικός Μηχανικός
 10.  Κατσακούλας Δημήτρης, Χημικός Μηχανικός
 11.  Κατσίμπρας Χρήστος, Ελαιοχρωματιστής
 12.  Κοκμοτού Μαίρη, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Άμφισσας
 13.  Κολοβού Χριστίνα, Εκπαιδευτικός
 14.  Κολομβότσου Παγώνα, Μουσειολόγος – Ξεναγός
 15.  Κοτσάνου Έλλη, Στέλεχος Τουρισμού
 16.  Κουτσούκου Φωτεινή, Δικηγόρος 
 17.  Κυριακίδης Αλέξανδρος, Ιατρός Χειρουργός
 18.  Κώνστα Κρυσταλλία, Φιλόλογος
 19.  Λαζογιώργος Νίκος, Επιχειρηματίας
 20.  Λύτρας Σπύρος, Ζωγράφος
 21.  Μαργώνη Αναστασία, Έμπορος
 22.  Μυταράς Ευάγγελος, Τυπογράφος 
 23.  Ξηρός Τάσος, Έμπορος
 24.  Παντερμάκης Χρήστος, Συντηρητής Αρχαιοτήτων
 25.  Παπαϊωάννου – Μπούγα Αμαλία, Διευθύντρια Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας
 26.  Παπακωνσταντίνου Ηλίας, Λογοτέχνης
 27.  Παπανδρέου Ειρήνη, Πολιτικός Μηχανικός
 28.  Σιδηρόπουλος Ασημάκης, Εκπαιδευτικός 
 29.  Τσακίρης Πέτρος, Δικηγόρος
 30.  Τσάρκος Βαγγέλης, Πρόεδρος Παραρτήματος Φωκίδας Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης
 31.  Τσαρούχα Ανθούλα, Αρχαιολόγος
 32.  Τσαφόγιαννος Ηλίας, Χημικός


Αναμένουμε την επίσημη κατάθεση των τελικών ονομάτων...

80 σχόλια:

  1. ΠΑΠΑΛΑΙΟΣ ΔΑΓΚΩΤΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ!!!! ΦΑΚΟΣ-ΠΑΠΑΛΑΙΟΣ-ΛΑΙΝΗ-ΡΑΜΜΟΣ-ΣΕΓΔΙΤΣΑ.....
    ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΤΑΓΚΑΛΗΣ Ο ΕΠΟΝΕΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μετά ξύπνησες...

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΤΑΓΚΑΛΗΣ?????

      Διαγραφή
    3. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

      Διαγραφή
  4. Τώρα εφτασε η ωρα της αληθειας για τον Παναγιωτοπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβαστε προσεκτικα τα ονοματα του ταγκαλη. Παλι οι ιδιοι, αυτοι που ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ εκαναν μια τρυπα στο νερο, για τον τοπο .Καππος, Μαρουτσος, Φακος, Μαντζωρος .....Μονο ιντρικγκα και ρουσφετια. Φτανει! Ας ελθουν στην επιφανεια νεοι ανθρωποι, και θα κριθουν και αυτοι απο το αποτελεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενω οι αλλοι ειναι κρυσταλλινοι .Μυταρας, Γαζής Καραγιώργου, κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κυρια Γαζη, αμα και στα δυο ψηφοδελτια εχουμε πασοκ, εμεις με ποιο θα παμε???
    μηπως με τον παναγιωτη????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Ανωνυμο 10:40
    Προφανως και δεν υπαρχει κρυσταλλινο ψηφοδελτιο. Ειμαστε λιγοι και γνωριζομαστε πολυ καλα! Μαλλον αναζητας αλλοθι για την επιλογη σου, που γερνει ( προφανως) προς τα προσωπα που ταυτιζονται με την παρακμη του τοπου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα, παω γι αλλα. υπαρχουνε και αλλες επιλογες ευτυχως

      Διαγραφή
  10. Camps... Alps got dasulig to GHz jwasting

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μην τρωγεστε.Αυτοι που ανακοίνωσαν απλά δείχνουν την επιθυμία τους .Για να είναι εν δυνάμει υποψήφιοι θα πρέπει να κατεβάσουν συνδιασμό.Αυτο είναι πολύ δύσκολο οπότε ας δούμε πρώτα ανακοινώσεις και βλέπουμε ποιον θα στηριξουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αυτοι οι κυριοι και οι κυριες, που δουλευουν στο παρασκηνηνιο ή πρωταγωνιστουν στην καταρτιση των δυο ψηφοδελτιων, εχουν αναρωτηθει, διχως την καρεκλα της εξουσιας, τι θα ητανε???ποια θα ητανε η κοινωνικη τους παρουσι???τι αξιοπιστια θα ειχε ο λογος τους???
    οι πολιτικοι τους αρχηγοι εχουν την δικαιολογια οτι συνεργαζονται για να βγαλουν την χωρα απο την κριση. αυτοι ποια δικαιολογια εχουν τωρα που συνεργαζονται, οταν τοσα χρονια προσπαθουσαν να μας πεισουν οτι ο ενας ειναι η καταστροφη και ο αλλος η ελπιδα???
    μηπως μπορειτε να μας πειτε, εαν θεωρειτε οτι διχως εσας ο τοπος δεν θα εχει μελλον??τοτε γιατι το σημερα ειναι τοσο αποκρουστικο??μηπως η μονη σας εννοια ειναι η δικη σας (μονιμη) εξυπηρετηση των προσωπικων σας επιδιωξεων???
    πιστευετε οτι ο κοσμος, μετα απο ολα αυτα, δεν θα αισθανθει απεχθεια?? εαν δεν εχει ηδη αισθανθει??? και οσοι χασετε αυριο την καρεκλα-γιατι δεν μπορειτε να βολευθειτε και ολοι-εισαστε ετοιμοι να αντιμετωπισετε την κοινωνικη απομονωση και την σκληρη αντιμετωπιση της καθημερινοτητας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ν' αγιάσει το στόμα σου!Κάποιοι έχουν ξεχάσει, με πρώτο το Φουσέκη, ποιο είναι το επάγγελμά τους κι οι περισσότεροι έχουν γίνει επαγγελματίες της δημοτικής καρέκλας. Έχουν μάθει να επιπλέουν τάζοντας, ρουσφετολογώντας κι απειλώντας, τρέμουν το να μην έχουν εξουσία, η ματαιοδοξία τους είναι το μόνο που γεμίζει την κενότητα κάποιων απ' αυτούς. Χαρακτηριστικό του πανικού τους, γνώρισμα τυραννικό, είναι η αυταρχικότητα που έχουν επιδείξει απέναντι σε πολίτες κατά τη διάρκεια δημοτικών συμβουλίων. Ανεπίτρεπτη συμπεριφορά αιρετού να δίνει μαθήματα ήθους σε εκλογείς ή να ζητά την αποχώρηση πολιτών από την αίθουσα της συνεδρίασης για να μην ακουστεί η άποψή τους.Φαντάζονται ότι αυτά θα μείνουν αναπάντητα;Η κατάχρηση της λαϊκής ετυμηγορίας είναι ολίσθημα αιρετού κι ο πολίτης κάποια στιγμή, όσο κι αν τον αποχαυνώσεις, κάποια στιγμή ξυπνάει!

      Διαγραφή
  14. EINAI KATANTIA GIA TON TOPO TA ATOMA AYTA ..ΤΙ ΠΡΟΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ?
    TO MONO ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΑ ...
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΔΩ!!! ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ "ΑΡΔΗΝ" ΜΕ ΜΑΝΤΖΩΡΟ, ΛΑΙΝΗ, ΦΑΚΟ, ΠΑΠΑΛΑΙΟ Κ.Λ.Π. ΔΕ ΛΕΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητή Πένυ , παρακαλώ πολύ να μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για συμμετοχή μου σε συνδυασμό των προσεχών εκλογών.
    Εχω δηλώσει ήδη απο τον Απρίλιο του 2010 ότι δεν θέλω να έχω καμμία ενεργό συμμετοχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και σε εκλογική διαδικασία.Γι αυτό σε παρακαλώ πολύ να αφαιρέσεις το ονομά μου απο το ρεπορτάζ.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εκπροσωπώ τη συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών μας, προφανώς, ζητώντας από τους υποψήφιους συνδυασμούς να μας ανακοινώσουν άμεσα την σαφή ημερομηνία παρουσίασης του αναλυτικού τους προγράμματος, τους στόχους και τις δράσεις που θα δρομολογήσουν από την πρώτη μέχρι τη τελευταία μέρα της πιθανής τους θητείας. Προσωπικά, θα ψηφίσω αυτόν που θα δηλώσει ρητά ότι θα παραιτηθεί άμεσα αν παρεκκλίνει του προγράμματός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα πετύχει η Αλεξάνδρα τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βρήκες δουλειά ρε Πένυ μέχρι τις εκλογές!! Όμως να προσέχεις τι γράφεις γιατί είναι αρκετοί όσοι έχουν λάβει διαφορετικές αποφάσεις από όσα λες εσύ και θα διαψευστείς, ως συνήθως!! Στα δημοτικά το δίλημμα είναι απλό: Νέοι άνθρωποι με όραμα και όρεξη ή τα φθαρμένα πρόσωπα του περιβάλλοντος Φουσέκη στους οποίους δυστυχώς προσχώρησε και η αδύναμη και ανασφαλής Μανδρέκα; Στα περιφερειακά είναι σχεδόν σίγουρη η επιλογή Ράμμου, τον οποίο στηρίζουν όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου, με την εξαίρεση δυστυχώς πάλι της Μανδρέκα και του Κάππου. Όλα τα υπόλοιπα είναι εξυπνάδες και εκ του πονηρού προβοκάτσιες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, δεν ήθελα να σε στενοχωρήσω. Άλλωστε απλά καταγράφω το παρασκήνιο δεν κάνω ανακοινώσεις που πρέπει να τις ανασκευάσω μετά. Αλλά εσύ διαπιστώνω ότι αυτοαναιρείσαι: "Νέοι άνθρωποι με όραμα και όρεξη ή τα φθαρμένα πρόσωπα...είναι σχεδόν σίγουρη η επιλογή Ράμμου"κλπ. αν και είναι βέβαιο ότι γνωρίζεις επίσης το παρασκήνιο, όσο και την υστερία των εν αναμονή. Είπε ή όχι ο Μπακογιάννης ότι θέλει νέους και άφθαρτους υποψηφίους; Συνεπώς απευθύνσου στον ίδιο!

      Διαγραφή
    2. Κοιτα Πενυ οτι δεν ειναι της Μανδρεκα δεν ειναι και το τελος του κοσμου.Ο Ραμμος μια χαρα ειναι εντυμος σοβαρος και οχι ψεχαστηρας!

      Διαγραφή
    3. Μα και βέβαια! Αυτό που σου λέω είναι ότι ο υποψήφιος θέλει οπωσδήποτε τον νεαρό φίλο του. Το δήλωσε. Τι να κάνω κι εγώ;

      Διαγραφή
    4. ΠΟΙΟΝ? ΤΟΝ........ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ Η ΤΟΝ ΠΕΡΔΙΚΗ ΚΑΝΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!

      Διαγραφή
    5. Υγιείς δυνάμεις ;!!! Χα , Χα , Χα !!!

      Διαγραφή
  20. ΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο Κ. ΚΟΚΟΛΟΓΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΕΝΕΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ?ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ,ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ .

      Διαγραφή
    2. Μπορεί να θέλει να δουλέψει σε κανα πρόγραμμα προεκλογικά

      Διαγραφή
  21. μηπως προωθουν την γουργουρη στην περιφερεια για να διακιωσουν τον βασιλη που την εκανε στον παπαθανασιου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΙΝΤΡΙΓΚΑ.........ΤΙΜΩΡΙΑ!

      Διαγραφή
    2. πολυ φαντασια μηπως να γραψουμε σειρα θα ξεπερασουμε τον Φωσκολο!!

      Διαγραφή
  22. ΣΑΝΤΑΛΑ ΜΑΝΤΑΛΑ! ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΔΙΚΗΣ, ΚΑΠΠΟΣ, ΡΑΜΜΟΣ, ΛΑΙΝΗ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΚΑΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΟΥΛΈΨΕΙ ΠΟΤΈ ΚΙ ΕΊΝΑΙ ΑΡΑΧΤΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΉΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΈΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Καππος ειναι αυτος που κράτησε την παραταξη στην Φωκίδα οταν εσυ βολταριζες στην ΠΟΛΑΝ

      Διαγραφή
    2. Kαποςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

      Διαγραφή
    3. ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ!

      Διαγραφή
  24. Α ρε σταθάρα γίγαντα , σε θελουμε ολοι για ψηλά σταθάρα μη πιστεύεις κανένα μονο τραβά μπροστά και θα δεις ο κόσμος ειναι μαζί σου και θα ΣΠΑΣΕΙΣ τα κοντέρ σταθάρα μαζί σου για πάντα μεγάλε Στάθη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ? ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΜΟΝΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΡΩΝΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ. ΔΕΝ ΣΑΡΩΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα δεν κατέβει περιφέρεια στράφι θα παει

      Διαγραφή
  26. Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ περιφέρεια , ή κανεναν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ακου τα τελευταια νεα, λενε οτι ο παναγιωτοπουλος δεν θα μπορεσει να κατεβασει ψηφοδελτιο. το διαδιδουν. λενε οτι ο φουσεκης δεν κατεβαινει γιατι δεν του βγαινουν τα κουκια και δεν θελει να χαλασει τον δρομο του για το βουλευτιλικι. λενε οτι θα γινουν επαφες με στοχο την ενωση των δυο σε ενα ψηφοδελτιο αφου αυτος εφυγε απο τη μεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΝΑΤΟΣ ΝΑΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΛΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο,φσκης μονο χασούρα μυρίστηκε κι έστριψε γιατι αλλιώς αυτός δεν εφευγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν πρόλαβε να συνέλθει η κοινή γνώμη από την είδηση της αυτοκτονίας 64χρονου επιχειρηματία και αθλητικού παράγοντα χθες στο Ηράκλειο και ένα δεύτερο τραγικό περιστατικό ήρθε να συνταράξει και πάλι την κοινωνία της Κρήτης.

    Μέσα σε 24 ώρες ένας ακόμα άνθρωπος, αυτή τη φορά στη Χερσόνησο, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για επιχειρηματία ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του με όπλο.

    Ο επιχειρηματίας αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι μέσα στο σπίτι του.

    Στο σημείο έχει σπεύσει η αστυνομία.

    Ενημέρωση 17:20

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για έναν 56χρονο επιχειρηματία από τη Μεσαρά που διέμενε στη Χερσόνησο.

    Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα μέσα στο σπίτι του.

    Τον 56χρονο επιχειρηματία που δραστηριοποιούνταν στο χώρο της εστίασης και της ψυχαγωγίας εντόπισε η πρώην σύζυγό του που είχε κλειδιά του σπιτιού του η οποίο ενημέρωσε τις αρχές.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ο άνδρας χρωστούσε μεγάλα ποσά στην εφορία και δε μπορούσε να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις του.

    Άγνωστα είναι για την ώρα τα αίτια που τον οδήγησαν στην απελπισμένη πράξη ενώ οι συνθήκες διερευνώνται απο την αστυνομία

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΡΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ,ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣπχ οαεε η τεβε
    ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ
    ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ
    ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελληνες ψηφοφοροι δεν θα εχουν μεινει.Θα ψηφιζουν αλβανοι και πακιστανοι.

      Διαγραφή
  31. Γιατί δεν ανακατεύονται άλλοι αξιόλογοι άνθρωποι στα κοινά ? Δεν υπάρχουν ή δεν θέλουν να μπούν στον οχετό που έχουν δημιουργήσει οι προηγούμενοι? Και τότε τι ελπίδα έχει ο τόπος ?? Πάντωσ όχι τους ίδιους του συστήματος που τόσα χρόνια βολεύτικαν σε αξιώματα μέσα΄στις τοπικέσ αρχές και ξαφνικά ξεπηδούν από παρθενογέννεση να σώσουν τον τόπο που δεν μπόρεσαν οι προηγούμενοι αρχηγοί τους !!! Φτάνει η υποκρισία !! Εδώ ζούμε βρε παιδιά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Κοκολογος διαψευδει (μαλλον παει για βουλευτης ) ο Σαββας ; Τ ιβαρας ; ο Ιωαννου ; τι θα κανουν θα διαψευσουν ή το σκεφτονται ; καποιοι σκεφτονται και για υποψηφιοι αντιπεριφερειαρχες π.χ Ιωαννου (για ΔΗΜΑΡ) και Σαββας για Τσωνη εκτος αν επικτατησει το ιατρικο κατεστημενο λογω φιλιας Καλο ειναι καποιοι να διαβιουν αξιοπρεπως παρα αντιδημαρχοι εκει που ο Βενιελος γλυφει και κανει τουμπες καμωνοντας τον αντιπροεδρο και τον ΥΠΕΞ τρομαρα του.Ο καθενας να παιρνει θεση στην ωρα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΥΠΟΦΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΘΟΔΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΟΙΗΚΗΣΗ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΣΕΠΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ.ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΤΙ?ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΤΡΟΛΑΠΑ ΓΙΑΤΙ?ΓΑΛΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΗΝ ΤΟΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΘΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αγαπητη Πενυ Τσακιρη. Με τιμα ιδιαιτερα η αναφορα του ονοματος μου στο ρεπορταζ σου, αλλα με ξενιζει κιολας...Μου θυμιζεις τοπικη εφημεριδα που ριχνει αδεια για να πιασει γεματα! Κι αυτο για να πουλα φυλλα...Δεν μας ειχες συνηθισει ετσι...Η αποφαση μου να ΜΗΝ ξανασχοληθω με τα κοινα, ειναι παρμενη εδω και καιρο!!! Και ασφαλως απεχει πολυ απο το σχολιο σου. Αν αποφασισω κατι διαφορετικο θα φροντισω να το μαθεις γρηγορα. Μεχρι τοτε, σε παρακαλω μην αναφερεις το ονομα μου για κανεναν συνδυασμο! Σ ευχαριστω πολυ. Αντωνης Ιωαννου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μου Αντώνη, ούτε εσύ με είχες συνηθίσει να τα λες στην νύφη για να τα ακούει η πενθερά! Για την Αντιπεριφέρεια να σε αναφέρω;

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕς? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΗΔΑΝΕ, Κ. ΤΑΓΚΑΛΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ, ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΣΕΚΗ

      Διαγραφή
    3. ΠΕΝΥ, ΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΣΕΝΑ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: ΌΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ! ΤΟΝ ΤΑΓΚΑΛΗ!ΜΙΛΑΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΟΙ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ! ΘΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΚΛΑΦΤΟ! ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ "Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ"!!!

      Διαγραφή
  36. ΑΥΤΑ που γράφετε για τη γουργουρη δεν ισχύουν, δεν περπατάει με τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ. ΑΛΛΟ ΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. μεσα στον Παναγιωτοπουλο θα είναι ονόματα που ούτε φαντάζεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟ ΚΑΛΕ......... ΜΗΠΩΣ Η ΠΑΕΙ HILTON ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΟ ΑΥΤΗ.........ΘΕΑ ΛΕΜΕ!

      Διαγραφή
  39. ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ.ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ .ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο ΚΑΠΠΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ!
    ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑΘΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΣΕΙΣ, ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!!! ΠΟΙΟΣ ΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ; ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ!!!

      Διαγραφή
  42. ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  43. Γιάσου ρε Μασούρα άπαιχτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Η ανύπαρκτη που είναι?Με ποιόν είναι? Εχει προτείνει κάποιον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η ανύπαρκτη που είναι?Με ποιόν είναι? Εχει προτείνει κάποιον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή