Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Παραιτήθηκε επίσημα ο Παναγιωτόπουλος! μάχη για τους υποψηφίους...

  Με μια λιτή πληροφόρηση στα ΜΜΕ γνωστοποίησε πριν λίγο την παραίτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο Δελφών ο Παναγιωτόπουλος:
  "Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δελφών κ. Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος υπέβαλε όπως είχε δεσμευτεί την παραίτηση του από Πρόεδρος και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών".



  Στο μεταξύ μαίνονται οι "μάχες" στα χαρακώματα των υποψηφιοτήτων για τα δύο ψηφοδέλτια. 

  Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δώσει η πλευρά Παναγιωτόπουλου στην συμμετοχή Συμβούλων που πρόσκεινται στην παράταξη Καραχάλιου.

   Ήδη δύο ονόματα που συζητούνται ευρέως είναι του Νίκου Αραπόπουλου πρ. Προέδρου Κοινότητας Κίρρας και ιδιαιτέρως του συμβούλου και υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ  Λουκά Αναγνωστόπουλου από τους Δελφούς... στον τελευταίο μάλιστα είχε γίνει πρόταση και από τον ευρύτερο χώρο αριστερίζουσας Δημοτικής Κίνησης να ηγηθεί ευρείας συμμαχίας, αλλά είχε αρνηθεί!

19 σχόλια:

  1. ΠΕΝΥ, ΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΣΕΝΑ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: ΌΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ! ΤΟΝ ΤΑΓΚΑΛΗ!ΜΙΛΑΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΟΙ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ! ΘΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΚΛΑΦΤΟ! ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ "Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα ντέ , δεν κανει δήλωση ακομη γιατι περιμένει το αποτέλεσμα του χρίσματος απο το κόμμα. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΝΔΡΕΚΑ ΜΑΖΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΥΓΓΡΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΡΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε κατάντια η ασπασια να τρέχει πίσω απο το φσκη .

      Διαγραφή
  3. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΑΓΚΑΛΗΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΥΤΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΙΚΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ. ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΟΣΩΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι σύμβουλοι αυτοί που θέλει να βάλει στο ψηφοδέλτιό του ο κ.Παναγιωτόπουλος απέδειξαν ότι δεν είναι της αντιπολίτευσης του κ. Καραχάλιου , αλλά της συμπολίτευσης του κ. Φουσέκη , αφούι και αυτοί ήσαν ναί σε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΤΙ ΧΑΖΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΦΟΥΣΕΚΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΟΥΣΕΚΗ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΛΛΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΦΣΕΚΣ ΘΑ ΝΑΙ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΤΣΙ Η ΑΣΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ; ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙς ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΣΠΑΣΟΥΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΥΠΜΗΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ!!!!

      Διαγραφή
  8. Καποιοι και καποιες προερχομενοι -ες απο το ΠΑΣΟΚ που στο παρελθον οι περισσοτεροι-ες ειχαν διοριστει απο αυτο , ειχαν καταλαβει θεσεις αιρετες ή μη ( με το κομμα στο 40-50% και αρα εκ του ασφαλους ) ειχαν γινει γραμματεις ,προεδροι ,διοικητες ,δημαρχοι , νομαρχες , δημοτικοι και νομαρχιακοι συμβουλοι , συμβουλοι γενικως με μισθο , καλα θα κανουν αν εχουν ηθικη και δεοντολογικη ευαισθησια και κυριως σεβασμο προς τους ψηφοφορους τους και προς την παραταξη , τον χωρο γενικοτερα ΕΧΟΥΝ υποχρεωση να κατεβασουν συνδιασμο και να παλεψουν να κρατησουν ΤΟΝ ΧΩΡΟ ζωντανο οχι το πασοκ του βενιζελου και του γιωργακη που μας κατεστρεψαν αλλα τον χωρο .Αντι να ανταλλασουν το ονομα που εφτιαξαν ΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ , με θεσεις αντιδημαρχων καλα ειναι να παλεψουν για την παραταξη τους, μαχομενοι και ας πεσουν μεχρι τον-ην τελευταιο-α. Θελει αρετη και τολμη η ελευθερια και μενουν στην ιστορια αυτοι που παλευουν για τα οραματα τους και τις αξιες τους εστω και αν καποιοι τα ξεπουλησαν ευκολα .Δεν εχουμε αναγκη απο οσφυοκαμπτες της πολιτικης αν δεν μπορουν να ανταποκριθουν ας πανε σπιτια τους και να ειναι σιγουροι οτι δεν θα λειψουν σε κανενα , οχι βεβαια οτι αξιζουν και ολοι αυτοι ,οι περισσοτεροι συμμετοχοι στην καταντια μας και δειχνουν τον πραγματικο τους εαυτο γλειφοντας και ερποντας διεκδικοντας θεση οπου να ειναι , ντροπη σε αυτους και καμια ψηφος δεν τους αξιζει .Αυτα τα γραφει καποιος που δεν διοριστηκε και δεν βολευτηκε ποτε απο το πασοκ ,και ηταν απεναντι με κριτικη διαθεση .Ομως τα κομματα ερχονται και παρερχονται η δημοκτρατικη παραταξη μενει και καποιοι εχουν υποχρεωση να την κρατησουν ζωντανη.Εμεις οι απλοι πολιτες αν χρειαστει μπορουμε να ψηφισουμε παναγιωτοπουλο ή ταγκαλη ή οποιον δηποτε αλλο απο μονοι μας δεν χρειαζομαστε το δολωμα και την διαμεσολαβηση των πρωην βολεμενων που συνεχιζουν να παλευουν για καρεκλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακούγεται στην πιάτσα ότι η Γαζή προσπαθεί να κατεβάσει συνδυασμό για να βοηθήσει ακόμη μια φορά τον κολλητό της Φουσέκη, που είναι στριμωγμένος, όλα τα άλλα είναι μπούρδες....

      Διαγραφή
    2. Ακούγεται στην πιάτσα ότι η Γαζή προσπαθεί να κατεβάσει συνδυασμό για να βοηθήσει ακόμη μια φορά τον κολλητό της Φουσέκη, που είναι στριμωγμένος, όλα τα άλλα είναι μπούρδες....

      Διαγραφή
    3. MIA ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΟ..ΠΑΝΕΡΙ ΨΩΝΙΖΕΙ..

      Διαγραφή
  9. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!

    ΑΝΤΙΟ ΝΙΚΟΛΑΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο Θανάση είσαι μπεσαλης απίστευτο! !!!!το είπες και το έκανες! !!! Γράψε τώρα και μια εκθεσουλα τρίτης γυμνασίου ως μανιφέστο για το πως τα κατάφερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΣΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ενταξει νικο, ελεγχεις και τη μανδρεκα! θελεις και το χρισμα για τον ........νομιμο, παρανομο, τι ειναι τελος παντων! σε μια εβδομαδα που τελειωνεις και καθαιρεισαι ο ανθρωπος σου και η .....ουρα σου να δουμε πως θα σε σωσουν .γιατι εμεις ξερουμε τι εχεις κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΑΝΑΣΗ, ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ..ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΛΑΠΑΣ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ !!!!
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ..ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΩ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ. ΗΣΥΧΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Α ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΥ? ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή