Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ (περιμένουν τον άσχημο)...

                    Παραπολιτικά: αναγνώστης

                                              

                                                                    Παρατηρητής δρώμενων Άμφισσας


  Έλα μου ντε! Περίμεναν να περάσουν οι απόκριες για να συνεχίσουν τα καρναβαλίστικα καραγκιοζιλίκια.
  Είδες ο Αθανασάκης? Αναγορεύτηκε χαλίφης στη θέση του χαλίφη. ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ πήρε την απόφαση του. Στο τέλος βέβαια τον βοήθησαν από υψηλό αίσθημα ευθύνης και καμιά 40ρια παλικάρια, παλικαρόπουλα και παλικαροπούλες. Όλοι μαζί βουρ για το κάστρο της Ωριάς στα Σάλωνα – αυτό που βρίσκεται στην επονομαζόμενη και πλατεία Κεχαγιά!!
   Είπαμε, ολομόναχος ο Αθανασάκης τα ξέστρωσε και τα έστρωσε !! Πήγε αντιπροσωπεία από την ΝΔ με κάποιον πρώην υπουργό. Βράχος συνέπειας ο Αθανασάκης: Εγώ κύριε μου είμαι ανεξάρτητος και για να επιβεβαιώσω την ανεξαρτησία μου δέχομαι στήριξη από την σύζυγο σας. Και αυτό φυσικά γιατί πλησιάζει η 8 Μάρτη ημέρα της γυναίκας!!!
Πήγε και κάποια κυρά Γιώτα. Την πόρτα τής έδειξε ο Αθανασάκης. 
Προφανώς για να τη φυγαδεύσει! Δρόμο παίρνει δρόμο αφήνει η κυρά Γιώτα. Στην βιασύνη της επάνω όμως ξέχασε 2-3-5 ονόματα και κάτι ψιλά μαζί με τις υπογραφές τους. Μικρό το κακό.
   Κάπως έτσι έκλεισε ο κύκλος με την κιμωλία και άνοιξε η καλλίπυγος περιφέρεια της αξιοπιστίας του πολιτικού μας συστήματος.
  Θεριό της Τέχολης ο Αθανασάκης. Αμ το άλλο θεριό αυτό της Χάρμαινας; Την ώρα που η Τέχολη ανέβαινε, η Χάρμαινα κατέβαζε στη βουλή ειδικό σχέδιο νόμου για την ανατροπή της καθαίρεσης από Δήμαρχος – ένεκα τεκμηρίου αθωότητας.  Είπαμε το πρωί κανίβαλοι και το βράδυ χορτοφάγοι.    Η καλλίπυγος περιφέρεια της αξιοπιστίας του πολιτικού μας συστήματος… Αυτήν που θα επικαλεστούν κάποιοι συμπατριώτες μας (υπογράφοντες και μη) για να αποφύγουν τα βασανιστικά ερωτήματα και τις απαντήσεις στο …
τις πταιει;  
Όλα όμως τα απαντάει ο Αθανασάκης. Φταίει γενικά το …φταίξιμο των άλλων… Τις καλλίτερες προθέσεις είχαμε άλλο τώρα αν αυτές οδήγησαν στην κόλαση. Συμπέρασμα:
Α) Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ !
Β) Με όποιον δάσκαλο καθίσεις…
Όσο για την μονομαχία στα μαρμαρένια αλώνια που διάφοροι επιτήδειοι ορέγονται?  άστους να λένε.
Υλικά διαλύσεως αμφότεροι, με τσιμεντένιες παντόφλες που να περπατήσουν? Το δίδυμο παλιό και οι συν αυτό  με τι λούστρο γίνεται νέο?


Μα είναι κάτι πιο βαθύ που με λερώνει
 Όλα είναι ρυθμισμένα από το μαγικό ραβδί Νο  51. Το ραβδί της συγκυβέρνησης που τόσα του χρωστάμε ακόμη. Δάνεια, ανεργία, διάλυση υγείας, παράδοση σε Άγγλους, Γάλλους, Γερμανούς κτλ.
Μήπως όμως κάνουν λάθος;
 Πολλές φορές το τζίνι  μπαίνει στο μπουκάλι αλλά μία του βάζουν το φελλό. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ   
 Η κοινωνία είναι ώριμη. Στο χέρι της είναι να απαντήσει εκτός αν θέλει να σαπίσει.

Παρατηρητής δρώμενων Άμφισσας


3 σχόλια:

  1. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΗ ΣΕ ΧΑΣΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΟΣΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ, ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απ το μπουκάλι δεν θα βγεί το Τζίνι. Θα βγει το θύμα, το ψώνιο. "Άιντε θύμα άιντε ψώνιο άιντε σύμβολο αιώνιο
    αν ξυπνήσεις μονομιάς θα `ρθει ανάποδα ο ντουνιάς" που λέει και ο μεγάλος Βάρναλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή