Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Σαββατοκύριακο ανατροπών για τους αντιπεριφερειάρχες του Κώστα Μπακογιάννη...



   Το τελευταίο 48ωρο έχει υπάρξει ένα απίστευτο παρασκήνιο γύρω από τα πρόσωπα που θα επιλέγουν για αντιπεριφερειάρχες από τον Κώστα Μπακογιάννη για τους 5 νομούς της Στερεάς.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, υπάρχουν ανατροπές σε σχέση με κάποια από τα ονόματα που είχαν προκριθεί αρχικά.

Για τη Φθιώτιδα τα τρία ονόματα που δεν είχαν σβηστεί από την ατζέντα του Κώστα Μπακογιάννη ήταν αυτά των: Γιάννη Οικονόμου, Θύμιου  Καραΐσκου και Πάνου Ευαγγελίου.

Την Παρασκευή αρχικά οι πληροφορίες έλεγαν ότι είχε κλειδώσει το όνομα του Θύμιου Καραίσκου, αλλά στη συνέχεια οι πληροφορίες ήθελαν να έχει πάρει προβάδισμα ο Πάνος Ευαγγελίου και ότι αυτός θα ήταν ο υποψήφιος ανιπεριφερειάρχης για τη Φθιώτιδα.

Τελικά οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι κλείδωσε το όνομα του Θύμιου Καραΐσκου.

Πάντως, ούτε ο Κώστας Μπακογιάννης το επιβεβαιώνει επίσημα μέχρι τώρα και φυσικά ούτε ο Θύμιος Καραισκος.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή τίποτα δεν αποκλείεται....

Σύμφωνα με πληροφορίες ανατροπές θα υπάρξουν και σε άλλους νομούς σε σχέση πάντα με τα ονόματα που αρχικά διέρρευσαν την Παρασκευή...
LamiaReport

53 σχόλια:

  1. Ας μην πει αύριο Ράμμο, μιλάμε για 5 κρίσιμα χρόνια παιδιά, όχι αστεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΡΑΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΆΡΙ!ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ. ΜΕ ΡΑΜΜΟ ΔΕ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν πει αυτός θα χάσει.
    Γιατί όπως και να το κάνουμε ένας άνθρωπος έτυχε να θέλει να δουλέψει γι΄αυτό τον ξεχασμένο τόπο και θέλουν να τον αποκλείσουν. Ας προσέξει και ας ακούσει και τους πολίτες διότι από ότι ακούγεται αν αλλάξει κάτι δεν πρόκειται να γίνει και κανένας μεγάλος ντόρος τώρα αλλά το βράδυ των αποτελεσμάτων τότε θα καταλάβει ο Μπακογιάννης ότι άκουγε φωνές που ήθελαν το κακό του.
    Όσο για αυτό το μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο που λέγεται Στάθης ας του ανανεώσουμε ρε παιδιά ακόμη μια φορά την θητεία του στα συνδικαλιστικά όργανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΝΔΡΕΚΑ αν συνεχίζεις να συκοφαντεις το Ράμμο θα πληρώσεις βαρύ πολιτικό τίμημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ? ΑΦΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ /ΤΑΧΑΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟ ΡΑΜΜΟ.. ΡΕ ΟΥΣΤ! ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

      Διαγραφή
  7. Η αληθεια ειναι οτι πολυ μας εχει δουλεψει ο Ραμμος, ο Παπαθανασιου και ο Φουσεκης και πρεπει να εισπραξουν την αμοιβη τους. και μαζι τους θα ανταμειψουμε και τον Μπακογιαννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατι δε βάζει το χαλιορη που γυρνάει σαν το ηλεκτρόνιο , τωρα θυμήθηκε οτι ειναι από Φωκίδα, δεξία κι αριστερά, και τον ξέρει κι ο μπακογιαννης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΛΟΣ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΕΙΔΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ....... ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΔΙΚΗ..... ΟΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΛΟΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. μονο ραμμο-λι και ξερο ψωμι

      Διαγραφή
    3. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟΝ ΖΗΛΕΎΕΤΕ ΤΟΝ ΧΑΛΙΩΡΗ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΊΧΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.

      Διαγραφή
  9. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΠΑΚΟ ΚΑΙ Ο ΡΑΜΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπορεί κάποιος από εσάς που αντιδρούν στο Ράμμο να μας πουν ποιος είναι ο εκλεκτός τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΡΑΜΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ,Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΜΙΑ 10ΚΑΡΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝΕ.Η ΑΣΠΑ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ.ΠΡΩΤΑ ΕΙΠΕ ΤΑΓΚΑΛΗ ΜΕΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΕΛΜΟΥΖΟ ΕΙΠΕ.ΦΙΛΕ ΣΤΑΘΗ ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΑΙΞΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ.ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. re paidia o kappos de vgike dhmarxos amfissas to 2006, antiperiferiarxis tha vgei????

      Διαγραφή
  12. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΑ ΚΑΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΣ ΜΟΎΣΚΕΜΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΠΕΓΚΗ ΖΙΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΗΦΟ ΚΑΚΌΜΟΙΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μπραβο μπακογιαννη προσφερεις στον γιαννοπουλο την φωκιδα... καλα θα παθεις και δε θα βγεις ουτε δευτερος. ζητω ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..Ο ΜΠΑΚΟ ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ..ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΑΝΤΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πώς θα ζήσουμε χωρίς τη φαμίλια στην Στερεά Ελλάδα. Κάθε νομός έχει ανάγκη τη φαμίλια του, το τζάκι του! Ξέρεις τι θα πει να έχεις περιφερειάρχη, με μάνα στο Ευρωκοινοβούλιο, με θείο υπουργό, με παππού επίτιμο πρόεδρο, με αδελφή οσονούπω "βουλευτίνα" Αττικής(στη θέση της μάννας της)! Αν θέραμε το...συμφέρον μας δεν έπρεπε να κάνουμε εκλογές! Να δώσουμε στον Κώστα της Περιφέρεια για όσο χρόνο θέλει! Να μας κάνει τη χάρη να αποδεχθεί!

      Διαγραφή
    2. Διόρθωση
      Και πώς θα ζήσουμε χωρίς τη "φαμίλια" στην Στερεά Ελλάδα. Κάθε νομός έχει ανάγκη τη "φαμίλια" του, το "τζάκι του"! Ξέρεις τι θα πει να έχεις περιφερειάρχη, με μάνα στο Ευρωκοινοβούλιο, με θείο υπουργό, με παππού επίτιμο πρόεδρο, με αδελφή οσονούπω "βουλευτίνα" Αττικής(στη θέση της μάννας της)! Αν θέλαμε το...συμφέρον μας δεν έπρεπε να κάνουμε εκλογές! Να δώσουμε στον Κώστα την Περιφέρεια για όσο χρόνο θέλει! Να μας κάνει τη χάρη να αποδεχθεί!

      Διαγραφή
  15. ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΜΜΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εχει,τρελαθεί η βουλευτής με την εξελιξη αυτη, σε οποίων έβρισκε μπροστά της του,έλεγε να παει για υποψηφιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΝΩΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΡΑΜΜΟ, ΤΑΓΚΑΛΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ, ΚΛΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ .ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΔΡΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

      Διαγραφή
    2. Αυτο,το,παιχνίδι σου ξέφυγε ασπασια, δεν μπόρεσες να το ελέγξεις.

      Διαγραφή
  17. Η ΑΣΠΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΑΘΗ...
    ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ.....
    ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ....
    ΕΙΣΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΑΡΕ (ΠΟΛΙΤΙΚΟ)....
    ΚΑΝΤΑ ΟΛΑ ΛΥΜΠΑ....
    ΓΙΝΕ ΠΟΤΑΜΙ ΟΡΜΗΤΙΚΟ, ΧΕΙΜΑΡΟΣ, ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΣΟΥ....
    ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;;;ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΑΤΖΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ;;;;;;;;TA XALIA ΣΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τον έχετε για σάκο του μποξ, τον ΣΤΑΘΗ, όμως θα δείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αμάν πια με έναν ΚΑΠΠΟ,,εδώ αλλα ειναι τα θέματα , αμάν με το,ΚΑΠΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ο φουσεκακος ακομα και τωρα κοροϊδευει το Σταθη ( οχι τον οδηγο του), το Καππο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΛΑΙΝΗ!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΧΑΛΙΩΡΗΣ ΔΑΓΚΩΤΌ !!!!!!!! ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΕΞΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ολοι έστειλαν κάποιους στον Μπακογιάννη για τους δικούς τους λόγους ο καθένας. Κάποιος άλλος που του ζήτησε βοήθεια ο Μπακογιάννης αυτοπροτάθηκε. Εάν ο πιτσιρικάς ήταν έξυπνος, δεν άκουγε τις σειρήνες και ήταν και τσαμπουκάκι τώρα θα είχε λήξει το θέμα χωρίς να ανοίξει μύτη.Ας πρόσεχε,...αν και ποτέ δεν ε'ιναι αργά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πιστιρικάς κινήθηκε στον κόσμο, κινήθηκε σε όλη την περιοχή. Γνωρίζει πολύ καλά τη Φωκίδα αλλά δε γνώριζε οτι έπρεπε να εμπλακεί σε ομάδες και κλίκες για να έχει τύχη.

      Διαγραφή
    2. Περαστικά στο πιτσιρικά, θα πρεπει να ερθει καμμιά δεκαριά,Πάσχα, Χριστούγεννα και αποκριες ακομη χρόνια στηνφωκιδα για να ζει τύχη. αλήθεια τί δουλειά κανει?

      Διαγραφή
    3. βρισκεται συνέχεια στη Φωκίδα και Πάσχα και Χριστούγεννα και Σαββατοκυριακα και παντα.. θυμάται και σέβεται τον τοπο καταγωγης του, αυτή η παραπληροφόρηση που γίνεται όμως πρέπει να σταματήσει. δεν χρειάζεται να δείχνεται τόσο πολύ την κακία σας και την ζήλια σας προς τον ανθρωπο αυτον.

      Διαγραφή
  26. Η Ευρυτανία θα ψηφίσει τον Μπακό
    Η Φθιώτιδα θα βγάλει τόν Γιαννό
    η Βοιωτία και η Εύβοια θα κονταροχτυπηθούν λόγω
    μνημονίου οι αντιμνημονιακοί και οι λαικοί δεξιοί θα πάνε Γιαννό
    και στη Φωκίδα αν κατεβάζει ο Γιαννό κανένα Παπαλάγιο και που σε πονεί και που σε σφάζει πού πήγε η περιφέρεια οεό?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τρέξτε τώρα για υπογλώσσια..... και τον Ράμμο αντιπεριφερειάρχη θα έχετε και τον Παναγιωτόπουλο Δήμαρχο. Χάπια λέω πολλά χάπια!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ Ο ΡΑΜΜΟΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΕΡΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ FBI ΓΙΑ ... ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ NASA ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΩΣ ΑΠΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟΝ ΜΑΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ 4500 ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ Ο ΡΑΜΜΟΣ ΤΟ 2010, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ 2019!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ 17 Μαρτίου 2014 - 2:41 μ.μ..........ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΠΑΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ Η ΟΧΙ ΜΠΑΚΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ.ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΚΑΡΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΟΝΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ........ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΙΔΕ ΦΩΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ , ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ...........ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑΗ ΦΟΡΑ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΣΟΛΕΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΤΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΧΑΛΟΡΡΗ ΚΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΚΑΠΠΟΥ? ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΜΕ.....ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΧΑΛΛΟΡΡΗΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο ΜΠΑΚΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΕΙ.ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΦΟΥΣ. ΟΣΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ?
    ΕΔΩ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΤΟ ΕΙΔΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΡΑΜΜΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ. ΤΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ. ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. σχολιο για τους "νεους" τουριστες! μαθατε οτι γ@@@@@ και ηρθανε και τα αγορια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δηλαδή στο ψηφοδέλτιο υπάρχουν ανθρωποι του ΠΑΣΟΚ και της ΠΟΛΑΝ . Λέτε να βάλει και κανέναν της Ν.Δ ; Παιδιά ο Μπακογιάννης έχει ; Οχι τίποτα άλλο να δουμε αν κανένας του ΔΕΝ γίνει πολιτικός . Απο αξιοκρατία σκίζουμε .ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΕ, ΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΓΡΑΜΈΝΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή