Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Συγκεντρώνει βοήθεια για τους σεισμοπαθείς της Κεφαλλονιάς ο Καπεντζώνης...


   Ο Δήμαρχος Δωρίδος κ. Γιώργος Καπεντζώνης έκανε την ακόλουθη δήλωση :
Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνούν οι συμπατριώτες μας στην Κεφαλλονιά, αισθάνομαι την ανάγκη να στείλω μήνυμα ψυχραιμίας, υπομονής και ηρεμίας. Δεν είναι η πρώτη φορά δυστυχώς που το νησί γνωρίζει το τραγικό πρόσωπο του Εγκέλαδου. Αυτό όμως τους έχει μάθει να ζούνε, χωρίς να τους τρομάζει, αλλά να γνωρίζουν πώς να τον αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά.

  Εμείς από τη μεριά μας, ως Δήμος Δωρίδος, αποφασίσαμε σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε χθες, 4/2/2014, σε συνεργασία με την Τοπικές Κοινότητες, την Εκκλησία, αλλά και όλους τους φορείς του Δήμου μας, εκτός από την ηθική συμπαράσταση να προσφέρουμε είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες από το σεισμό συνανθρώπους μας στην Κεφαλονιά.

   Παρακαλούμε και προσκαλούμε όλους τους Δημότες της Δωρίδας, Φορείς και Ιδιώτες, να συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης όπως στερεά τροφή, κλινοσκεπάσματα και εμφιαλωμένο νερό και να τα παραδώσουν έως και την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στους Ιερούς Ναούς της περιοχής τους, καθώς και στα Δημοτικά Καταστήματα.

Λιδωρικίου, τηλ. 22660 22147
Ευπαλίου, τηλ. 22663 50040
Βαρδουσίων, τηλ. 22660 41244
Τολοφώνος, τηλ. 22660 31100
Επίσης μπορούν να απευθύνονται και στον Αρχιμανδρίτη Χρύσανθο Καραντζαφέρη στο τηλ. 6948256559

Οι Δωριείς που κατοικούν της Αθήνα και επιθυμούν να συμπαρασταθούν σ’ αυτή την προσπάθεια, μπορούν να απευθύνονται στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, με τους Iερείς της οποίας υπάρχει σχετική συνεργασία.

1 σχόλιο:

  1. Παλι ενα βημα ( ή και περισσοτερα ) μπροστα απο τους δικους μας αιρετους .Τουλαχιστον στον τομεα της σημειολογιας και εν οψη εκλογων μαλιστα ειναι πολυ ¨¨γατᨨ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή