Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Γίναμε πάλι διάσημοι... για το Γηροκομείο Ιτέας αυτή την φορά!

Ρεπορτάζ: Χρήστος Μαζάνης, Παναγιώτης Βλαχουτσάκος - zougla.gr

Στο δημοτικό συμβούλιο Δελφών το θέμα του αστυνομικού...


  Το θέμα που προέκυψε με τον αστυνομικό έφερε σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δελφών ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Δρακάκης. Ειδικότερα, στη συνεδρίαση είχε αναφέρει ότι το πρόβλημα ξεκίνησε με αφορμή μια ανώνυμη αρχικά καταγγελία σε βάρος του ιδρύματος. Παράλληλα, όπως υποστήριξε, ο αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. όντας μέλος της Διοίκησης φέρεται να έχει ταχθεί στο πλευρό αντιδίκου του γηροκομείου για ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση (απόλυση εργαζομένου).


Διενεργείται ΕΔΕ
Πρέπει να σημειωθεί ότι κατόπιν των ανωτέρω καταγγελιών ο αστυνομικός διευθυντής Φωκίδας Γιάννης Πολύζος διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, την οποία ανέλαβε ο διοικητής Τροχαίας της Ιτέας Γεώργιος Κούτρης.
Η ΕΔΕ ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ πρόσφατα ο καταγγελλόμενος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. παρέδωσε το όπλο και το σήμα του, μέχρι η υπόθεση να ξεκαθαρίσει.
Οικογενειακή υπόθεση
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ένα σημείο της αναφοράς στο οποίο οι καταγγέλλοντες υποστηρίζουν ότι « ο αστυνομικός, με τη συμπεριφορά που επιδεικνύει, έχει δώσει το δικαίωμα στη σύζυγό του -η οποία εργάζεται στο γηροκομείο αρκετά χρόνια- να παίρνει συνεχώς αναρρωτικές άδειες και να διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν φοβάται τίποτα».
Όπως αναφέρεται στην αναφορά, «η σύζυγος του συμβούλου εργάζεται από ετών στο ίδρυμα ως βοηθός νοσηλεύτρια. Δυστυχώς, από τότε που ο σύζυγός της έχει την ιδιότητα του συμβούλου, αφενός μεν εκείνη δηλώνει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι "δεν φοβάται τίποτα" και λαμβάνει συνεχώς αναρρωτικές άδειες, με αποτέλεσμα να απουσιάζει συχνά από την εργασία της, αφετέρου, δε, εκείνος πολύ συχνά επισκέπτεται το ίδρυμα και τους χώρους εργασίας τις ώρες που εργάζεται η σύζυγός του και με τη στάση του δημιουργεί αισθήματα φόβου στις λοιπές εργαζόμενες, οι οποίες έχουν τρομοκρατηθεί με την πιθανότητα να δυσαρεστηθεί η σύζυγός του και να του αναφέρει κάτι άσχημο εις βάρος τους».
                               .............. 
 * Πονοκέφαλο έχει δημιουργήσει στην Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας ένας αστυνομικός που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ., καθώς το όνομά του φέρεται να εμπλέκεται σε σοβαρές υποθέσεις, οι οποίες διερευνώνται από την υπηρεσία του.

Πριν από μερικές ημέρες, ο εν λόγω αστυνομικός,  τέθηκε σε αργία, αφού, όπως διαπιστώθηκε, είχε εισπράξει από το ΙΚΑ τη σύνταξη του πατέρα του, ο οποίος όμως δεν βρίσκεται στη ζωή.
Όπως εξήγησαν καλά ενημερωμένες πηγές στο zougla.gr, «ο αστυνομικός, ύστερα από λίγο καιρό, επέστρεψε τα χρήματα της σύνταξης, ωστόσο τέθηκε σε αργία έπειτα από ποινική δίωξη που του άσκησε ο εισαγγελέας Στυλιανός Γαλιατσάτος και αναμένεται να δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη». Την επιστροφή των χρημάτων επιβεβαίωσε και ο διευθυντής του ΙΚΑ Άμφισσας Παναγιώτης Ρομβοτσάνος.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με αναφορά που έχει κατατεθεί από τον πρόεδρο και τα μέλη του Γηροκομείου Ιτέας προς τον δήμαρχο Δελφών Νικόλαο Φουσέκη, τον αστυνομικό διευθυντή Φωκίδας Ιωάννη Πολύζο αλλά και προς την Περιφέρεια, ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος μάλιστα αποτελεί και μέλος του ιδρύματος, φέρεται να επισκεπτόταν συχνά το γηροκομείο φορώντας την υπηρεσιακή του στολή, με αποτέλεσμα να τρομοκρατεί τόσο το προσωπικό όσο και τους τροφίμους.
«Θεωρεί τον εαυτό του σταυροφόρο της νομιμότητας και αμφισβητεί όλους τους διαγωνισμούς για την προμήθεια υλικών του ιδρύματος. Παράλληλα, με την περιβολή του αστυνομικού κυκλοφορεί στους διαδρόμους του θεραπευτηρίου, στην τραπεζαρία και στους θαλάμους των ασθενών προκαλώντας αισθήματα φόβου και τρομοκρατίας, τόσο στο προσωπικό όσο και στους τροφίμους του ιδρύματος, που διερωτώνται τι συμβαίνει και παρουσιάζεται στο ίδρυμα ένστολος αστυνομικός. Υπάρχει πληθώρα αναφορών από τους εργαζομένους, ακόμα και την ιατρό του ιδρύματος, για τον τρόπο με τον οποίο ο Σύμβουλος αυτός εμφανίζεται ένστολος στο θεραπευτήριο, για τις τακτικές "εφόδου" που χρησιμοποιεί, για την ξαφνική είσοδό του σε δωμάτια ασθενών την ώρα που γίνεται νοσηλεία ή εξέταση» σημειώνεται στην αναφορά.


34 σχόλια:

  1. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ...,,,,,,ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και κουμπάρος και προστάτης της βουλευτού .

      Διαγραφή
    2. ti ftaiei o gia dhmarxosreles k ti h boyleyths?den shmainei tpt ayto gia ayto κωστακη η τσιρακια σου giwrgakh h giannakh afhste ta politika paixnidia kai deikse ligo kalosynh ston anthrwpo o opoios mporei na esfale pollakis alla paremenei anthrwpos...yparxoun nomoi gia na plhrwsei ta agrafa dikasthria einai anhthikoi agrafoi nomoi

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΙΤΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ
    ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟΤΑΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟ
    ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΨΟΓΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΟ
    ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΑΨΟΓΟΙ
    ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΕ ΟΛΑ
    ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΘΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ
    ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ''ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ'' . ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΡΙΑ.
    Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΕΙΔΙΚΑ
    ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΩΣ ΑΝΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΣΤΡΟΒΑΣΙΛΗΣ13 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:53 μ.μ.

      ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΠΑΝΤΩ ΠΡΟς ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΒΑΝΙΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΠΑΤΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

      Διαγραφή
    2. ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΩΝΥΜΕ ΑΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΤΙΠΟΤΑ,
      ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ
      ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΛΑΒΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ
      ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.
      ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

      ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΣΤΡΟΣΤΕΦΑΝΟΣ

      Διαγραφή
    3. Παρορμητικος κ άπειρος μπορεί να ειμαι...ανεντιμος κ ανήθικος όμως δεν ειμαι!Και εν πάσει περιπτωση το μόνο που ζήτησα στα πλαίσια της ουσιαστικής κ χρηστης συμμετοχής μου ήταν κ παραμένει ο έλεγχος για την βιωσιμότητα του Ιδρύματος!

      Διαγραφή
    4. ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ
      ΙΣΑ-ΙΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ
      ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΣΕ ''ΕΠΑΙΖΑΝ'' ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΦΑΙΝΟΤΑΝ
      ΕΙΣΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    5. Ενημερωμένοι από τον Οκτωβριο του 2013 κ ο κ.Δήμαρχος κ ολοι οι αρμόδιοι Φορείς με συστημένη αποστολή!!!

      Διαγραφή
  3. τα χρηματα επιστραφηκαν και κανεις δεν ξερει τι εγινε στην πραγματικοτητα. για το ιδρυμα τα πραγματα ειναι διαφορετικα αλλα συμφωνω οτι η θεληση να βοηθήσει τον παρεσυρε. μακαρι να λαμψει η αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το βλημα,του βληματος (........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θέμα είναι ότι ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ΡΑΓΙΑΔΕΣ. Διότι αυτός δεν εκλέχθηκε μόνος του αλλά ψηφίστηκε. Λοιπόν ανάλογα την κουλτούρα, την σκέψη και τον προβληματισμό που έχουν οι πολίτες για τον τόπο τους εκλέγουν και τους ανάλογους αντιπροσώπους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΝΥ?
    ΕΣΥ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ "ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ" Η ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρ' όλο που κατανοώ την ψυχολογική πίεση, θα σου σύστηνα να εκφράζεσαι πιο αξιοπρεπώς... δεν μπορεί να δημοσιευτεί απάντηση ενδιαφερομένου χωρίς να επιτραπεί από τον ίδιο. Εάν κρίνει ότι πρέπει να την στείλει θα την αναρτήσουμε αμέσως!

      Διαγραφή
    2. κ.Τσακίρη για την αναπαραγωγή του δημοσιεύματος από το zougla.gr ζητήσατε την άδεια μου ή την άποψή μου?

      Διαγραφή
    3. Ώφείλαμε να το κάνουμε εφ όσον δημοσιεύαμε το όνομα. Είμαστε οι μόνοι που σεβαστήκαμε και το αφαιρέσαμε. Αναδημοσιεύσαμε μόνο την είδηση. Προφανώς όμως είμαστε και οι μόνοι στους οποίους δεν στείλατε την απάντησή σας! Ακόμη και τώρα...

      Διαγραφή
    4. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΠΙΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ.
      ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΣΟΥ ΠΕΝΥ? ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ "ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΦΡΑ" ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ?
      ΠΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΟΦΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΟΛΙΚΙΣΜΟΥΣ.

      Διαγραφή
    5. Εμείς οι σοφιστές και σολικιστές ακόμη περιμένουμε να μας το στείλει για να μπορέσουμε ΤΕΧΝΙΚΑ να το αναρτήσουμε. Εσύ βέβαια αν και ανώνυμος γνωρίζεις καλύτερα μια που εκφράζεις την διάθεσή του...σε κάθε περίπτωση μας κολακεύει που το επιθυμεί ειδικά από εμάς, διακαώς!

      Διαγραφή
    6. κ.Τσακίρη το λειτούργημα της δημοσιογραφίας είναι η ορθή ενημέρωση κ η αποκάλυψη της αλήθειας!Εν τοιαύτη περιπτωση η απάντηση μου είναι από τις πρωινές ώρες σε κοινό γνωστό μας ο οποίος έπρεπε να σε είχε ειδοποιήσει όπως μου είπε!Και εν πάσει περιπτωση όπως αναδημοσιευσατε το ρεπορτάζ του zougla.gr θα μπορούσατε αυτό να πράξετε κ με την απάντηση μου στο amfissapres.

      Διαγραφή
    7. Τα παράπονα σας στον´´κοινό γνωστό´´ τίποτε κε βλ´αση!!!

      Διαγραφή
  7. Αποστόλης ΑΑρβανιτας13 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:19 μ.μ.

    Πολίτες είναι όσοι εκφράζουν τις απόψεις τους επώνυμα!Όσοι γράφουν ανώνυμα ειναι ενεργουμενα ένοχοι η συνένοχοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ, ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΚΦΟΒΙΖΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ? ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ? ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω λέω να σταματήσετε να πυροβολείτε το ίδρυμα που παει να κλείσει . Ας είναι καλά ο Ιερέας που αγωνίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάποιος με μέτρια λογική δεν μπορεί να μη σκεφτεί γιατί τόση μανία για τον ...Βλάση εκ μέρους του Γηροκομείου;;;;;; Μήπως κάποιοι εκεί μέσα φοβούνται τι θα βρει ο έλεγχος;;;;; Εγώ ξέρω ότι οι καθαροί ούτε φοβούνται ούτε καταδιώκουν ούτε εκδικούνται......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ερώτημα προς τους υπεύθυνους του Γηροκομείου:πρωτόκολλο καταστροφής υλικών!Μπορείτε να μας πείτε την ποσότητα κ την αξία των φαρμάκων που καταστράφηκαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!! ΒΛΑΣΣΗ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,,,ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αρβανιτας Αποστολης14 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:10 π.μ.

    Η εμμονή σας να σας αποσταλεί για δημοσίευση η απάντηση του Βλάσση ενώ με ευκολία αναδημοσιευσατε το ρεπορτάζ-"κατηγορητήριο" του zougla.gr οδηγεί την σκέψη μου οτι κατ'εντολή κάποιου η κάποιων το κανατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σκέψη σας αυτή την στιγμή είναι κακός σύμβουλος! Η απάντηση θα δημοσιευτεί σε κάθε περίπτωση τώρα που έφτασε στα χέρια μας! Πόσες φορές πρέπει να ακούσετε ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα λόγω pdf; Ηρεμήστε λίγο!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμοι και Επώνυμοι Σας ξεφεύγει κάτι. Έκτος από το διοικητικό συμβούλιο το γηροκομείο έχει διεύθυνση και προϊσταμένη λογιστηρίου που είναι το ίδιο άτομο και αμείβεται μάλιστα πλουσιοπάροχα. Έχει και αυτή μερίδιο ευθύνης και μάλιστα μεγάλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΩΣ Ο ΠΑΤΕΡ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΔΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΚΟΜΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..! ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ. ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ!!!! ΤΙ ΕΚΑΝΕ;;; ΤΙΠΟΤΑ..! ΤΗΣ ΙΔΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ..!!!!!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σκεφθείτε, με .. λίγη εξουσία έκανε τόσα...
    Σκεφθείτε , άν είχε πλήρη εξουσία τι θα έκανε.....
    Άνθρωπος του κ. Φουσέκη και αυτός......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σου φταίει κ η προϊσταμένη λογιστηρίου..κ ο πάτερ Νικόλαος...κ όλο το συμβούλιο...για όλους αυτούς πάντως δεν υπάρχει καμία κατηγορία....αν θυμάμαι καλά άλλος περνάει ΕΔΕ!!!και άλλος κατηγορείται για κατάχρηση δημοσίου χρήματος (σύνταξη πεθαμένου πατέρα)!!δεν ντρεπεσαι λέω εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή