Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΛΑ.Ο.Σ. Φωκίδος: ψηφίστε Καρατζαφέρη στις ευρωεκλογές...


Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την διενέργεια των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση  και για το  ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. 
Εδώ απαιτείται προσοχή, σοβαρότητα και σωφροσύνη από τον Ελληνικό λαό γιατί όσο υπάρχει η Ε.Ε. και όσο η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε. και της ΟΝΕ, καλώς η κακώς, μας αρέσει ή δεν μας αρέσει, εκεί παίρνονται οι αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον των Ευρωπαϊκών κρατών και φυσικά και το μέλλον της Ελλάδος
Αυτές οι ευρωεκλογές είναι ότι το ποιο κρίσιμο για την Ελλάδα!
Δεν επιτρέπεται να εκπροσωπούν την Ελλάδα στην Ευρωβουλή κόμματα και άτομα που στο παρελθόν ψήφισαν εκεί υπέρ των Τούρκων, υπέρ των Σκοπιανών, υπέρ των τουρκοκυπρίων και εις βάρος της Ελλάδας! Ούτε επιτρέπεται να στείλουμε εκεί άτομα επειδή φωνάζουν δυνατά, χωρίς να λένε τίποτα, ούτε βέβαια κάποιους άλλους  «για να τους δείρουν».
Πρέπει αυτή την φορά να επιλέξουμε και να εκλέξουμε για την ευρωβουλή πραγματικούς Έλληνες πατριώτες που θα εργασθούν για το συμφέρον του Ελληνικού λαού και της πατρίδας μας
Αυτή την φορά, ειδικά αυτήν την φορά, η Ελλάδα, ο Ελληνικός λαός, θα πρέπει να στείλει, εκεί που παίρνονται κρίσιμες αποφάσεις, τους καλύτερους.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. με τον Γ. Καρατζαφέρη και άλλους τρεις ευρωβουλευτές του, επί δέκα χρόνια εκπροσώπησαν την Ελλάδα στις Βρυξέλες και στο Στρασβούργο και έκαναν τόση δουλειά και προσέφεραν τόσα υπέρ της Ελλάδας όσα δεν κατάφερα όλοι οι άλλοι ( πάνω από 100 ) Έλληνες ευρωβουλευτές όλων των άλλων κομμάτων.
Αυτή την φορά ξέρεις και με την ψήφο σου μπορείς να τιμωρήσεις τους ανίκανους και τους προσκυνημένους και να βοηθήσεις την Ελλάδα.
Τελικά εσύ θα είσαι ο νικητής.
Η τύχη σου είναι στα χέρια σου.

5 σχόλια:

  1. "Δεν επιτρέπεται να εκπροσωπούν την Ελλάδα στην Ευρωβουλή κόμματα και άτομα που στο παρελθόν ψήφισαν εκεί υπέρ των Τούρκων, υπέρ των Σκοπιανών, υπέρ των τουρκοκυπρίων και εις βάρος της Ελλάδας"
    Το ότι κάποιος ψηφίζει υπέρ μιας χώρας δεν σημαίνει ότι ταυτόχρονα φέρεται κατά της Ελλάδας. Αλλά όλα τα αδελφά κόμματα της Χ.Α. αυτά νομίζουν και λειτουργούν με μίσος. Άκου εκεί φταίνε οι Τούρκοι και οι Σλαβομακεδόνες (Σκοπιανοί είναι οι κάτοικοι της πόλης των Σκοπίων). Μπορεί κι αυτοί να είναι βλάκες σαν κι εμάς αλλά δεν μας φταίνε σε κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oι Προδοσίες των Ελλήνων Ευροβουλευτών πλήν ΛΑ.Ο.Σ

      http://www.youtube.com/watch?v=Yy4ymDPl-fc

      ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ .....ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙ ΕΚΕΙ

      Διαγραφή
    2. Και μια φώτο με τον πρώτο και τον τελευταίον του Ευρωκοινοβουλίου χωρίς άλλα σχόλια

      http://2.bp.blogspot.com/-Lz65GKQXoos/UwIzH6Kx_LI/AAAAAAAAHb0/yzgdhJ9yxCY/s1600/1609677_10202401803378645_622029956_n.jpg

      Διαγραφή
  2. ''......Δεν επιτρέπεται να εκπροσωπούν την Τουρκία κόμματα και άτομα που στο παρελθόν ψήφισαν εκεί υπέρ των Ελλήνων, υπέρ των Σύριων, υπέρ των Ελληννοκύπριων και εις βάρος της Τουρκίας!''''
    Αυτά τα παραπάνω γράφουν στις εφημερίδες οι φανατικοί της γείτονος ανατολικής χώρας.Τα ίδια είχα διαβάσει και σε μια εφημερίδα των Σκοπίων.Απλά ο καθένας αλλάζει τίς ονομασίες των λαών και τών χωρών ανάλογα .Η συνεχείς ακραίες φωνές και πρακτικές αποτελούν τροχοπέδη στην όποια προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας των κατοίκων μιάς ευρύτερης περιοχής,δημιουργώντας ένα τέρας το οποίο τρέφεται με σάρκες ανθρώπων που κατ` ουσίαν δε έχουν να μοιράσουν τίποτα μεταξύ τους.Οικονομικοί πόροι οι οποίοι θα βοηθούσαν την ανύψωση και εξέλιξη της παιδείας,τής υγείας καθώς και άλλων τεχνολογικών εξειδικεύσεων οι οποίες θα βοηθούσαν και θα βελτίωναν τη ζωή των ανθρώπων,γίνονται εξοπλισμοί και σίδερα κάνοντας μάγκες εταιρείες και τους μετόχους τους, κατασκευαστές και μιζαδόρους διεφθαρμένους δήθεν''πατριώτες''υπουργούς,πολιτικούς,γραμματείς και λοιπούς παρατρεχάμενους.
    Οταν ρίχνανε τα παλληκάρια στα Ιμια ο Τζοχατζόπουλος μπορεί να διάλεγε τα μάρμαρα για τη σκάλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε τοτε να δωσουμε στους σκοπιανους της Βαρδασκας τη Μακεδονια μας για την οποια οι προγονοι μας εχασαν τη ζωη τους κι αλλοι εχυσαν το αιμα τους να την ελευθερωσουν . Σε παραπεμπω στο Συνταγμα των Σκοπιων το οποιο περιεχει αλυτρωτικες θεσεις για την Ελληνεικη Μακεδονια . Ριξε μια ματια και θα βρεις σιγουρα απαντηση σ αυτα που εγραψες. Δεν διαφωνω στα περι συνεργασιας και φιλιας των λαων . Ουτε υποστηριζω αλυτρωτικες θεσεις, δεν θα παραδωσω ομως τη γη των προγονων μου στον καθε Βαρνταραιο=Σκοπιανο , Τουρκο η Αλβανο που την επιβουλευεται . Οπως εγω τους σεβομαι , να σεβαστουν κι αυτοι την πατριδα μου. Δεν επιτρεπω σε κανεναν να χρησμοποιει το ονομα της Ελληνικης Μακεδονιας , ουτε να αυτοπροσδιοριζεται Τουρκος και να επιβουλευεται την Ελληνεικη θρακη , εφοσον ειναι πολιτης αυτης της χωρας οφειλει να το σεβαστει. Τουρκοι στην Ελλαδα δεν υπαρχουν, υπαρχουν Ελληνες μουσουλμανοι .. Οποιος θελει να αυτοπροσδιοριζεται Τουρκος και οποιος τους αναγνωριζει να μετακομισει μαζι τους σε αλλη χωρα δεν εχουν λογω να πατανε σ αυτα τα ιερα χωματα που ελευθερωσαν οι προγονοι μας με το αιμα τους . Η Συνθήκη της Λωζάννης (24 Ιουλίου 1923) τα εχει ξεκαθαρισει αυτα .

      Διαγραφή