Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ο κύβος ερρίφθη στην Δωρίδα! ο Γιώργος Κουλούλας απέναντι στον Καπεντζώνη...

 Μετά από πολλές θητείες, αδιαπραγμάτευτα ποσοστά και ένα Καλλικράτη ο πρώην Δήμαρχος Λιδωρικίου επιστρέφει στην αυτοδιοικητική αρένα για να αναμετρηθεί με τον Γιώργο Καπεντζώνη. 
 Ο Γιώργος Κουλούλας ήταν ο μοναδικός δήμαρχος που κατάφερνε και κατέβαινε επί σειρά 4ετιών χωρίς ουσιαστικά αντίπαλο στην Δωρίδα. Καθόλου τυχαία η ενεργοποίησή του την συγκεκριμένη στιγμή...απορούμε μόνον πώς πείσθηκε να συμμετέχει! 

Καλή επιτυχία!

                                          Ανακοίνωση υποψηφιότητας:


Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,


  Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, διεξάγονται σε μια περίοδο οξυμένων κοινωνικών και τοπικών προβλημάτων.Αυτή η κρίση που σήμερα μαστίζει όλα τα επίπεδα της κοινωνίας μας δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει από τις βασικές μας αξίες και αρχές.
  
  Ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κυρίως σήμερα, οφείλει και πρέπει να βρίσκεται πιο κοντά και φιλικά προς το πολίτη και ως τέτοιος μπορεί να βοηθήσει τη κοινωνία.

  Φίλες και φίλοι, ο προβληματισμός μου σχετικά με την κατάσταση που βιώνουμε όλοι σήμερα, το τέλμα που μας οδήγησε η παρούσα δημοτική αρχή μη αξιοποιώντας ουσιαστικά κανένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα, αφού δεν κατάφερε σύμφωνα με δική της δημόσια ομολογία να απορροφήση ούτε καν τους εθνικούς πόρους και οι καθημερινές προτροπές των δημοτών μας, από όλες τις δημοτικές ενότητες, με οδήγησαν στην απόφαση να θέσω και πάλι τον εαυτό μου στην διάθεση των δημοτών μας και να είμαι υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Δωρίδας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαϊου.

  Απευθύνω ενωτικό κάλεσμα σε όλες και όλους τους δημότες της Δωρίδας, στους φορείς και τους συλλόγους, στη νεολαία, για τη συγκρότηση ενός ισχυρού, ανεξάρτητου και αδέσμευτου ψηφοδελτίου, που θα διεκδικήσει για τη Δωρίδα αυτό που πραγματικά της αξίζει.

  Η διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα, η ανιδιοτέλεια, η πίστη στους θεσμούς, η ισονομία, η ομαδικότητα και η ισότητα, η αλήθεια πάνω απ' όλα και για όλα θα είναι η σημαία και το λάβαρό της συμπαράταξης μας.Μέσα από τις υγιείς δυνάμεις που θα συστρατευθούν και θα αποτελέσουν τον πυρήνα της νέας μας δημοτικής κίνησης ,θα ξεκινήσει η αλλαγή πορείας από εμάς για εμάς.
 
  Πιστεύω μας είναι η ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου. Τοπικιστικές τάσεις και αντιλήψεις δεν έχουν χώρο στο συνδυασμό μας. Βλέπω το Δήμο Δωρίδος ως μια οντότητα και τις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας ως τα μέλη μιας τετραμελούς οικογένειας που πρέπει να ζήσει ενωμένη ισότιμα, αξιοπρεπώς και να πολεμήσει για τα θέλω της.

 Έχουμε την δύναμη, την θέληση ,την γνώση και την εμπειρία και μαζί με όλους εσάς, πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούμε να βγάλουμε την Δωρίδα μας από το σημερινό τέλμα και να την οδηγήσουμε και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης.


                                                                                  Γεώργιος Ε.Κουλούλας
  Υποψήφιος Δήμαρχος Δωρίδος


3 σχόλια: