Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Μετά τις προσθαφαιρέσεις, οριστικοποιήθηκε η ΝΟΔΕ Φωκίδας...


   Μετά την παραίτηση του νεοεκλεγέντος προέδρου της ΝΟΔΕ Φωκίδος Βασίλη  Καραγιάννη προκειμένου να είναι υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Δελφών, η Γραμματεία οργανωτικού  της Ν. Δ. όρισε σύμφωνα με το καταστατικό νέα Πρόεδρο ΝΟΔΕ Φωκίδος την Πρόεδρο της Δημοτικής Οργάνωσης Δήμου Δελφών Ανθή Ματσάκη και αντίστοιχα ως νέο Πρόεδρο ΔΗΜ.ΤΟ. Δελφών το πρώτο από την έδρα του Δήμου σε σταυρούς μέλος,  Νίκο Αναγνωστόπουλο.


  Ορίστηκαν επίσης ως υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας ο Ευστάθιος  Θάνος και υπεύθυνη Οργανωτικού η Λιάνα Πιλάλα.

  Τόσο η νέα Πρόεδρος ΝΟΔΕ όσο και ο νέος Πρόεδρος Τοπικής Δελφών μαζί με τον Πρόεδρο Τοπικής Δωρίδος κ. Ξηρομάμο  αναλαμβάνουν σύμφωνα με τις επιταγές των κεντρικών, την ενεργοποίηση των μηχανισμών εν όψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και των Ευροεκλογών για τη Νέα Δημοκρατία στην Φωκίδα...



12 σχόλια:

  1. Η ΝΟΔΕ έχει facebook!

    https://www.facebook.com/profile.php?id=100007616402409

    Νομαρχιακή Οργάνωση Ν.Δ. Φωκίδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΣΠΑ...........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα theousa- katines -kakomoires είναι κωδικοί; Καλή μου με κάθε ειλικρίνεια σε συμβουλεύω να ηρεμήσεις. Αρχίζω να ανησυχώ σοβαρά για την ψυχική σου ισορροπία. Επειδή με ξέρεις, γνωρίζεις ότι λυπάμαι πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pigenai na deis an erxomai ........kakomoira!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ .ΠΕΣ ΣΤΟ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΙΚΑ ΜΗΚΑ ΣΥΚΑ......ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝΕ?

      Διαγραφή
  5. Όποτε βλέπω αναρτήσεις για ΝΟΔΕ και λοιπές τοπικές χαζομάρες είμαι σίγουρος ότι έρχονται ξεκατινιάσματα και τρίβω τα χέρια μου γιατί ξέρω ότι πάντα πέφτει γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟ ΛΙΔΩΡΙΚΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή