Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Η επιστροφή της Αφροδίτης...

ΕΣΠΑ 2014 - 2020 Πρόταση Στερεάς Ελλάδας

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ
Το 2014 ειναι μια ανάσα, έφτασε

σχεδόν και μαζι και το ξεκινημα 

του νεου ΕΣΠΑ και για την 

περιφερεια στερεας . Απο τις μεγαλύτερες προκλήσεις η ικανότητα να διαχειριστούμε γρήγορα, ορθά και αποδοτικά προς όφελος των πολιτών , και οχι ξανα των κεκ , τα χρήματα του κοινωνικού ταμείου. 
Ελπίζω η προετοιμασία να ειναι η απαιτούμενη και λόγω συνθηκών να εχει τεθεί το ζήτημα πολύ υψηλά στην ατζέντα των αιρετων και οι συνεργείες με τις κοινωνικές δομές και φορεις να έχουν ηδη δρομολογηθεί. Βέβαια , επειδή κανείς δεν χάνει ρωτώντας , καλο ειναι αυτο εγκαίρως και να ερωτηθεί και να απαντηθεί. Απο τα στοιχεια της διαχειριστικής παρουσιάζονται οι στόχοι που θα πρεπει να υπηρετηθουν : 
ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η Ø ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η.1 Πρόσβαση στην απασχόληση για τους αναζητούντες θέση εργασίας και οικονομικά μη ενεργά άτομα (ΕΚΤ) Ø ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η.2 Ενεργός και υγιής γήρανση (ΕΚΤ) Ø ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η.3 Ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών (ΕΚΤ)
ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Θ Ø ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Θ.1 Ενεργές πολιτικές ένταξης με στόχο τη βελτίωση των ευκαιριών απασχόλησης (ΕΚΤ) Ø ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Θ.2 Καταπολέμηση των διακρίσεων μεταξύ ανθρώπων(ΕΚΤ) Ø ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Θ.3 Βελτίωση της πρόσβασης σε βιώσιμες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας και πρόνοιας (ΕΚΤ) Ø ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Θ.4 Προώθηση της κοινωνικής οικονομίας και των κοινωνικών επιχειρήσεων (ΕΚΤ) Ø ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Θ.5 Τοπικά αναπτυξιακά προγράμματα (ΕΚΤ) ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Ι Ø ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ι.1 Επενδύσεις στην εκπαίδευση, τις δεξιότητες και τη διά βίου μάθηση (ΕΤΠΑ) Ø ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ι.2 Μείωση σχολικής διαρροής και προώθηση ισότιμης πρόσβασης στην εκπαίδευση (ΕΚΤ) Ø ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ι.3 Βελτίωση της πρόσβασης στη διά βίου μάθηση, αναβάθμιση των δεξιοτήτων και ικανοτήτων του εργατικού δυναμικού (ΕΚΤ)

anydaynews

30 σχόλια:

  1. Καλος το κοριτσι.Τωρα σε πηρε ο πονος για το ΕΣΠΑ? Ο Τσοχατζοπουλος, οΑρβανιτης συμφωνουν? Οι θεματικοι στοχοι που σε ενδιαφερουν ειναι η μασα ,μασα,μασα. Κατσε λοιπον σπιτι σου να ησυχασουμε και εμεις που σα λαος της Φωκιδας σε πληρωσαμε χρυσαφι εσενα και τον κομματικο συρφετο σου.Φυγετε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΦΡΟ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ως ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

      Διαγραφή
    2. AN TO PASOK EIXE MONO THN AFRODITH DEN UA EXAERONONTAN ETSI!!!

      MPRABO AFRODITH!!!SYNEXISE

      Διαγραφή
    3. αυτο το ανεκδοτο βγαινει και σε σοκιν;

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΝΑ ΚΙΑ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ
    ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ..
    ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΑΥΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποτε δεν τρωμε απο το βαζο γλυκο με το ιδιο κουταλι..!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έρχονται εκλογές και οι εκλεκτοί με την ανάσα του Άκη στο σβέρκο ετοιμάζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΦΟΥΜΑΡΑ..ΟΧΙ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κατι πιο σοβαρο επιτελους θα διαβασουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΧΗΡΕΣ, ΟΙ ΖΩΝΤΟΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΕΣ ΕΤΩΝ..9!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι πιο σοβαρο βρε αθεοφοβε απο το κακομας το χαλι?Ποτε προλαβε και σου εδωσε απο το ΕΣΠΑ? Το τι εφτιαξιε στο νομο μας αυτη και το αθλιο κομματικο της κατεστημενο δεν το διαβασες?Καταλαβες σοβαρε και κολητε φιλε της Αφροδιτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολυχρονεμενη αφεντρα μας.Σε ευχαριστουμε θερμα που με τις θεματικες σου ενοτητες μας θυμιζεις το ΠΑΣΟΚ του 1983.Στο θεμα της ισοτητας των δυο φυλλων εγω και η συζυγος μου δεν εχουμε που να βαλουμε την χαρα μας.Αφεντρα μας ο θΕΟΣ να μας κοβει μερες και να σου δινει χρονια.Θα σε μαλωσω ασχημα αν δεν δωσεις το μισο ΕΣΠΑ στην Αφροδιτη Αλ Σαλεχ,στους αδελφους της πακιστανους,αφγανους τα δικα μας παιδια αστα μην ασχολεισε θα φυγουν μεταναστες.Επισης μην ξεχασεις το τζαμι στην ΑΜΦΙΣΣΑ.Δεν ξερεις με τι χαρα περιμενουμε να δουμε τις ενεργειες σου και του ΠΑΣΟΚ φυσικα ωστε να εχουμε στην Αμφισσα Δημαρχο πακιστανο ,αρχηγο αστυνομιας Συριο,καταστηματαρχες αιγυπτιους και φυσικα τους αγαπημενους μας Αλβανους να ρυθμιζουν τα παντα.Αγαπητη μας αφεντρα,για μας τους παλιοελληνες τεμπεληδες,αχρηστους και φασιστες να μην ανησυχεις,θα φροντισει ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε παρακαλω να βαλεις πολλους αλλοδαπους στην Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΤΖΑΜΙ Ο ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ?

      Διαγραφή
    2. χρυσή αυγή και οι αρχηγοί στα κάγκελα!

      Διαγραφή
  10. ΑΝ παραβλέψουμε το γεγονός ότι έριξε ψήφο στα μνημόνια, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΤΑΙ, κρινόμενη ως άτομο, κανείς δεν έχει να πει κάτι κακό.
    Ως Βουλευτής όμως, πέρασε απαρατήρητη.
    Η Φωκίδα δεν είχε Βουλευτή. Με κομματική της διαδρομή είχε θέσεις και αξιώματα και καλά πέρασε.
    Πιθανότατα, κανένας δικός της σώφρων άνθρωπος , δεν θα τη παρότρυνε , τουλάχιστον για όσο διάστημα οι μνήμες είναι νωπές να έχει πάλι ανάμιξη στα κοινά, πολύ περισσότερο το διάστημα αυτό, που επικρατεί η γενικότερη άποψη ότι το πολιτικό προσωπικό του νομού θα πρέπει να αντικατασταθεί από τις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου στο σύνολό του.
    ΟΛΟΙ, πρέπει να αντιλαμβάνονται πότε έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και να αποχωρούν από μόνοι τους.
    ΟΣΟΙ πεισματικά και επαγγελματικά επιμένουν να διαιωνίζουν τη παρουσία τους, φαίνεται πως έχουν λόγους εργολαβικής και δια βίου εξυπηρέτησης γνωστών μεγάλων συμφερόντων !
    Τότε άξιο το ψωμί τους…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και για όσους επιμένουν υπάρχουν πάντα οι εναλλακτικές λύσεις κατά το Χάνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ .ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΣΩΣΑΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ . ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είστε άδικοι με την Αφροδίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εάν κρίνω από τα σχόλια που μάζεψαν τα κείμενα με τις τοπικές εκλογές της ΝΔ όλοι εδώ μέσα είστε Νεοδημοκράτες. Αλλά Νεοδημοκράτες που ξεκατινιάζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΕΚΛΕΚΤΗΣ ΤΗΣ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ? ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ,ΔΕ ΡΩΤΑΓΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΠΑΛΑ?

      Διαγραφή
  16. Ιτιώτης που θυμάται1 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:56 μ.μ.

    Μήδειααααα!!!!!!! Περσόνα νον γκράταααααα!!!!!!!! όξωωωω!!!!!!!!!!!!! τα ξέχασες;;;;;;.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΓΚΑΖΕ ΜΕ ΤΗ ΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΔΑΓΚΩΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα τη δεις αγκαλια με τη ΑΣΠΑΣΊΑ και στη μέση ο Τριανταέννας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εχει αμαρτιες το χωριο,δεν εξηγειται αλλιως.Βαλλομεθα πανταχοθεν.Ο τοπος που γεννησε Μακρυγιαννηδες τωρα γενναει ευνουχους που ψηφιζουν γυναικες για βουλευτινες και υστερα επιστροφη στην κουζινα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θα την δεις αγγαλια με την Ασπασία και στην μέση ο Προεδρος του Λ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή