Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΛΑΟΣ Φωκίδας:το σημερινό κομματικό κατεστημένο πρέπει να εξαφανιστεί...

 ΛΑΪΚΟΣ  ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΦΩΚΙΔΟΣ
 Άμφισσα  4 Νοεμβρίου 2013
Αρ. πρ.   : 49
Προς       : Μ.Μ.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Η σημερινή κατεστραμμένη Ελλάδα είναι αποτέλεσμα τών πολιτικών που εφάρμοσαν η κλίκα των πολιτικάντηδων της μεταπολίτευσης . Αριστερών και δεξιών, κυβερνώντων και αντιπολιτευομένων.
Καταστροφή της οικονομίας , καταστροφή της διοίκησης , διαφθορά , εκχώρηση - ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, και τέλος εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας είναι το σήμερα της Ελλάδας.
Και αυτοί που μας κατέστρεψαν ισχυρίζονται σήμερα ότι θα μας σώσουν από την καταστροφή!  Ότι από τα ερείπια που αυτοί δημιούργησαν θα φτιάξουν αυτοί ένα νέο ισχυρό σύγχρονο κράτος! Το άκρον άωτον του θράσους και της τρέλας ! Το μόνο που κατάφεραν τα τελευταία χρόνια που κυβερνούν οι «σωτήρες» μας είναι ότι στη όλη δυστυχία μας προσέθεσαν και το αίμα . . . . .
Ο ΛΑ.Ο.Σ. με τον πρόεδρο του Γ. Καρατζαφέρη χρόνια τώρα , λέει και ξαναλέει, προσοχή μην φτάσουμε στην αιματοχυσία. Τους τελευταίους μήνες ο Γ. Καρατζαφέρης επαναλαμβάνει συνεχώς ότι οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας πρέπει να δείξουν υπευθυνότητα  να βρουν κοινά σημεία και τελικά να συνεργαστούν για να αποφευχθεί η αιματοχυσία.  Όχι μόνο δεν τον ακούν αλλά συστηματικά εξαφανίζουν τις δηλώσεις του , τις εκκλήσεις του .
 Και τα γεγονότα , για άλλη μια φορά έρχονται για να επιβεβαιώσουν τις προβλέψεις του Γ. Καρατζαφέρη και του ΛΑ.Ο.Σ. 
Το αίμα άρχισε να ρέει και για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται η σκέψη ότι δεν υπάρχει άλλη λύση : Το σημερινό πολιτικό σύστημα , το σημερινό κομματικό  κατεστημένο πρέπει να εξαφανιστεί. Μόνον τότε θα υπάρξει ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

 Με την σημερινή κυβέρνηση με τους σημερινούς πολιτικάντηδες της βουλής ,ετοιμαστείτε για τα χειρότερα, εθνικά, κοινωνικά και οικονομικά.

4 σχόλια:

  1. Ναι, έχετε δίκιο ότι πρέπει να εξαφανιστεί! Έγινε η αρχή με την αποπομπή του κόμματός σας από την Βουλή, άντε να φύγουν και οι υπόλοιποι τώρα να ξεμπερδεύουμε με όλους σας...
    (κι εσείς κατεστημένο ήσασταν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι, πρεπει να συνεργαστουν για να μας εξαφανισουν ολοι μαζι....το αλλο προσωπο του φασισμου, που σε σφαζει ειρηνικα, με το γαντι....μεχρι τωρα ξεχασαμε τον κοσμακη που ψοφαει, γιατι ειχαμε να ασχοληθουμε με τη χ.α. τωρα το αλλα προσωπο της το ειρηνικο λαος συμβουλευει οι πολιτικες δυναμεις με τις οποιες αλλωστε συνεργαστηκε και ο ιδιος να τα βρουνε , δηλαδη να βοηθησουμε ολοι τη λιτοτητα. γιατι κι αυτος οταν ηταν πανω τον ιδιο δρομο εδειξε....ωραια βοηθεια..ευχαριστω.. δεν ειμαι φιλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν οσοι ψηφιζουν ενημερωνονταν και αποφασιζαν σωστα την ωρα που επρεπε η Ελλαδα κι εμεις ολοι θα ειχαμε καλυτερη τυχη. Η κριση και οι επιλογες αυτων που ανεφερες οτι επραξαν σωστα εχουν δειξει οτι δεν ξερουν ποιους στελνουν να τους εκπροσωπησουν . Και τελος αν ο ΛΑ.Ο.Σ ηταν κατεστημενο θα τον ειχαμε φαει στη μαπα οπως τρως τωρα ολους αυτους τους Εθνωσωτηρες και τους τσαμπα μαγκες της τελευταιας στιγμης, που πατησαν πανω στην οργη και την αγανακτηση του Ελληνικου λαου που δημιούργησε η δικη τους ανικανότητα τοτε που επρεπε και μπορουσαμε να σωθουμε . Αν θελουν ακομα να μας σωσουν μπορουν να το κανουν να παραιτηθουν να παμε αμεσως σε εκλογες πριν τα ξεπουλησουν ολα οι μεταπωλητες . ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πολιτική γενικά και τοπικά είναι χρήσιμη πολύ περισσότερο για αυτούς που τάχα διαμαρτύρονται γιατί για όλα υπάρχουν λύσεις . Ο Φουσέκης ξεχωρίζει απο όλους αυτούς και πρέπει το κόμμα σας να τον στηρίξει και σε αυτή τη δύσκολη εκλογή γιατι ότι το τάζει το κάνει τώρα άμα θέλουν να διαμαρτύρονται ορισμένοι άς το κάνουν για τα μάτια του κόσμου γιατί δεν πρέπει να έχουν παράπονα , όταν διορίζει τη σύζυγο μέσα σε πέντε μέρες να μην είμαστε και αχάριστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή