Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Κάνουν Σύλλογο, παρακάμπτοντας την Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών για να διαχειριστούν τα καμένα...!!!


   Λοιπόν, ο περί ου ο λόγος Σύλλογος, για τον οποίο τόση φασαρία είχε γίνει και εξ αιτίας του οποίου είχαμε κατηγορηθεί σφοδρά - λόγω της επιμονής μας να μην αναφέρουμε ως ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ την Συντονιστική επιτροπή των Ελαιοκτηματιών του καμένου Δελφικού Τοπίου, δημιουργείται...!

    Και πώς δημιουργείται; Χωρίς περιττές διαδικαίες και ενοχλητικές ψηφοφορίες, χωρίς τους πυρόπληκτους αγρότες που δημιούργησαν την Συντονιστική Επιτροπή, χωρίς τις συναντήσεις και τις παρεμβάσεις που έχουν ήδη δρομολογήσει εξελίξεις στο φλέγον θέμα των ευθυνών και των αποκαταστάσεων...

 ...αλλά πηγαίνοντας κατ' ευθείαν στο ψητό!!! (άκομψο για τα καμένα, το παραδέχομαι).

 Εμείς στεκόμαστε εκ πεποιθήσεως στο πλευρό των καταφρονεμένων και κατατρεγμένων, όταν μάλιστα υπηρετούν ΑΜΙΣΘΙ το κοινό καλό... και εσείς πληρώνετε αγαπητοί μου αγρότες, όλη την περιφρόνια και καταφρόνια που επιδείξατε στα τοπικά αρχοντιλίκια...

  Μόνον δύο άτομα από την Συντονιστική Επιτροπή διαθέτουν την φαεινή αντίληψη να εκτιμήσουν τις επιταγές και τις κατευθύνσεις άνωθεν προς την δημιουργία αυτού του Συλλόγου: ο εις εκ των δύο απήλθεν αμοιβόμενος και ο έτερος επανήλθε πιεζόμενος από τον ίδιο ευεργέτη... οι λοιποί, δεν είστε σε θέση να εκτιμήσετε ούτε τις αγρινιώτικες εταιρείες - πόσο πια να σας περιμένουν; ούτε την ανάγκη "επαναπροσδιορισμού" των καμένων, ούτε την επίσπευση  διάνοιξης αρδευτικών καναλιών μέσα στην καμένη γη - τα χρήματα έχουν δοθεί και το έργο δεν θα εκκρεμεί για χάρη σας, καμένα-ξεκαμένα!

   Δεν είστε σε θέση να αντιληφθείτε καλοί μου Αγρότες,  ότι η δακοκτονία μπορεί να γίνεται αλλά ο δάκος συνεχίζει να ανδρεύει...  η φωτιά μπορεί να έκαψε τον προς άρδευση ελαιώνα αλλά το αρδευτικό έργο συνεχίζεται στα καμένα τράφια...λέτε ότι δεν έχουν εξασφαλίσει τους υδάτινους πόρους, αλλά να που η βροχή έδωσε τη λύση που δίνει εδώ και εκατομμύρια χρόνια στον αρχαιότερο ελαιώνα του κόσμου! κι αν κάποιος σκεφτεί, τότε τι το ήθελαν το έργο, ας κρίνει εκ του αποτελέσματος...

 Ο Σύλλογος λοιπόν, δημιουργείται με τους γνωστούς ικανούς και χρόνια προσφέροντες παράγοντες, από το μετερίζι του ο καθένας, χωρίς ουδόλως να περιφρονείται η κοινή συνισταμένη όλων.

  Αυτό που αρέσει όμως περισσότερο σε μας, είναι ότι σας κατάλαβαν οι άνθρωποι τί είστε, και επιμένουν ότι κάνουν τον Σύλλογο για ΣΑΣ!  Διότι μην ακούτε που λένε ότι δεν κάνετε τίποτα και δεν κινείσθε σαν επιτροπή! 

 Κατά βάθος σας αγαπούν, βρε κουτά!

 Ειδ΄  άλλως γιατί να μπαίνουν σε τόσο κόπο, ευεργέτες άνθρωποι;;;...



  

10 σχόλια:

  1. Η.....''ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ'' , ντέ και καλά , ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΑΙΟΚΤΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, που σχημάτισαν ομόφωνα οι αγρότες και μέχρι σήμερα έχει δώσει τις πρώτες μάχες και έχει ξεσκονίσει πολλά θέματα και από ΄δω και πέρα θα τα ξεσκονίσει ΟΛΑ όσα ταλανίζουν τους αγρότες χρόνια τώρα , πολεμήθηκε και από έξω και από μέσα με παραιτήσεις , κωλυσιεργίες και διάφορα τερτίπια.
    ΤΩΡΑ έρχονται αυτοί που δεν φάνηκαν πουθενά μέχρι τώρα , αυτοί που παραιτήθηκαν για να διαλύσουν τη Συντονιστική Επιτροπή , αυτοί που δεν έβγαλαν μιλιά για τη μεγάλη καταστροφή που μας βρήκε, να κάνουν , λέει , άλλο Σύλλογο για να μας εξηγήσουν , τι εννοούσαν όταν έλεγαν ότι ο ελαιώνας χρειάζεται '' ΄αναδιάρθρωση'' ή ''ολιστική διαχείριση'' με μελέτες , εταιρείες...και ροή χρήματος.....
    Ο νέος αυτός Σύλλογος γίνεται για να διασπάσει τον αγώνα των ελαιοκτηματιών ;
    Γίνεται για να θολώσει τις ευθύνες των αφεντικών ;
    Γίνεται για επιχειρηματικούς λόγους ; ….
    Ίδωμεν….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΡΕ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΕ ΜΑς ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρ΄τον Μπάμπη και κάντε κατ΄ Αγρίνιο μεριά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην ξεχάσετε να φέρετε και καλάμια από την λίμνη αφού θα πάτε στο Αγρίνιο. Αυτά μόλις τα δώσετε και τα καβαλήσουν οι ευεργέτες των αγροτών που οποιόν θέλουν βάζουν στην επιτροπή τους δεν θα σταματούν πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα πέσει πολύ γέλιο με τα ονόματα που έχει μέσα ο νέος Σύλλογος του άξονα Σερνικάκι - Αγρίνιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε παιδια ο αμισθι ποιος ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το ονομα του συλλογου το μαθατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ ξέμεινε με.... τον ΕΜΜΙΣΘΟ και τον...καλοπληρωμένο.....ΑΜΙΣΘΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να μη ξεχναμε οτι ο Αριστοδημος στο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ χρεωνε 80 ε ενω η ΕΝΩΣΗ 30-35 ε.Και ολα αυτα αφου ειχε βρει τους αγροτεςς-πελατεσ μεσω των αγροτικων συλλογωνΓιαυτο θελει τον συλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. o aristodimos htan o pio kakkos meletiths kai sigoyra oxi o pio f8inos yphrxan meletites me 4 e to stremma

    ΑπάντησηΔιαγραφή