Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Κι ενώ διώχνουν τις κρουαζιέρες από την Ιτέα, αγωνίζονται και τις φέρνουν στην Κόρινθο...!!!!!!


Με την πρωτοβουλία και την κινητικότητα του Επιμελητηρίου κέρδισαν τις χρυσοφόρες κρουαζιέρες εν μέσω κρίσης....





Σύμφωνα την ανακοίνωση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Β. Νανόπουλου  αναμένονται από το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου έως και το τέλος Οκτωβρίου ,κάθε Τρίτη και Παρασκευή να επισκέπτονται το λιμάνι της Κορίνθου δύο κρουαζιερόπλοια μεγάλης ναυτιλιακής εταιρίας....


Το καθένα από τα κρουαζιερόπλοια αυτά θα  μεταφέρει 1800 επιβάτες οι οποίοι αναμένεται να συνεισφέρουν κατά πολύ μεγάλο βαθμό στην αύξηση της αγοραστικής δύναμης το χρονικό διάστημα της επίσκεψής τους.
Όλοι κατανοούμε το βαθμό της σημαντικότητας του γεγονότος αυτού. Είναι ένα στοίχημα για την πόλη της Κορίνθου που θα πρέπει να κερδηθεί. Τόσο ο Δήμος Κορινθίων , το Λιμενικό Ταμείο,  το Επιμελητήριο Κορινθίας αλλά και ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου θα συνεισφέρουν ο καθένας από την πλευρά του για να επιτευχθούν οι καλύτερες συνθήκες φιλοξενίας των επιβατών και να κατασκευαστούν οι υποδομές που απαιτούνται στο λιμάνι της Κορίνθου, ώστε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη να μείνουν ικανοποιημένα και η επίσκεψη των κρουαζιερόπλοιων στην πόλη της Κορίνθου να γίνει μόνιμη.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου δεσμεύεται να αναλάβει την προβολή των εμπορικών καταστημάτων και να πραγματοποιήσει όποιες ενέργειες χρειάζονται (προγραμματισμός δεκαήμερων προσφορών) για την προσέλκυση των επισκεπτών, ελπίζοντας πως  το γεγονός αυτό θα προσφέρει μια ελπίδα στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει το εμπόριο τα τελευταία χρόνια.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε.Σ.Κ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ Ε.Σ.Κ
ΓΕΩΡΓΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ                                                       ΚΑΪΛΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ




3 σχόλια:

  1. Ευτυχώς οι δικοί μας φορείς δε θέλουν την κρουαζιέρα, γιατί όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες χαλάνε τη θέα από το Μαϊάμι προς τον Κάρκαρο, που πρέπει άμεσα να επανενεργοποιηθεί, γιατί ο καπνός του ανάμεσα στους γερανούς του "Παρνασσού" σε συνδυασμό με τις ανεμογεννήτριες στο βάθος, θα συνέθεταν ένα απείρου κάλλους τοπίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολλά τα λεφτά Αλέκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙ Α ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥς ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ . ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ. .ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ,ΤΟ ΙΔΙΟ , ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ ΠΟΥ ΤΑΞΑΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ.ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ -ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ- ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΛΠ....ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΣΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΠΟΤΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ -ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ-..ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ.... ΒΑΡΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.. ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΤΕΙΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΕΒΑΤΙ......ΦΟΒΟΣ...ΠΑΝΙΚΟΣ.....ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ ΛΕΣ ΠΟΣΑ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΙ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή