Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ψήφισμα συμπαράστασης από τους Συλλόγους Καθηγητών Γυμνασίου και Λυκείου Ιτέας...

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ


            Οι Σύλλογοι Διδασκόντων του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Ιτέας ομόφωνα εκφράζουν την έντονη αντίθεσή τους στην προσπάθεια στοχοποίησης εκπαιδευτικών-γονέων και μαθητών του ΓΕΛ Ιτέας με αφορμή την κατάληψη του σχολείου από τους μαθητές κατά το διάστημα από 24-9 έως 30-9-2013.
            Ο δικηγόρος κ. Πέτρος Τσακίρης, χωρίς να είναι ο ίδιος παρών και βασιζόμενος αποκλειστικά στη μαρτυρία της συζύγου του που είχε παρευρεθεί σε συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Ιτέας και η οποία του μετέφερε αποσπασματικά συνομιλίες των μελών, προσέφυγε στον Εισαγγελέα Άμφισσας παρουσιάζοντας διαστρεβλωμένες θέσεις και απόψεις εκπαιδευτικών που συμβαίνει να είναι και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ. Οι συνάδελφοί μας κλήθηκαν ήδη να δώσουν εξηγήσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας.
            Θεωρούμε τις κατηγορίες της επιρροής στα παιδιά ως προς την κατάληψη άδικες και μη τεκμηριωμένες και δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στις συναδέλφους μας-γονείς λαμβάνοντας υπόψη μας ότι στην κοινή μας πορεία τόσων ετών μέσα στο σχολείο έχοντας ως κοινό στόχο τη φροντίδα , την προστασία και την εξέλιξη των παιδιών τόσο μέσα στη σχολική κοινότητα όσο και την προετοιμασία τους για την ένταξή τους στην ευρύτερη κοινωνία, βεβαιώνουμε ότι οι συνάδελφοί μας ποτέ δε θα έθεταν σε κίνδυνο την ασφάλεια των παιδιών και δε θα χρησιμοποιούσαν το σχολείο και τους μαθητές για προσωπικά συμφέροντα οποιουδήποτε είδους. Η διαγωγή τους, η συμπεριφορά τους, το κοινωνικό και παιδαγωγικό-εκπαιδευτικό τους έργο επικροτείται από όλους μας· χαίρουν της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης μας.
            Να επισημάνουμε ότι τέτοιου είδους ενέργειες διαταράσσουν την ηρεμία της εκπαιδευτικής μας κοινότητας και δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας όχι μόνο στους  ενηλίκους συναδέλφους και γονείς αλλά και τους ανήλικους μαθητές του σχολείου κάποιοι απ’ τους οποίους στιγματίζονται από τόσο νεαρή ηλικία.


                                                ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΙΤΕΑΣ                                                 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ  ΙΤΕΑΣ

8 σχόλια:

  1. όσο συμβούλευαν τα παιδιά να κάνουν κατάληψη οι κκ καθηγητές είχαν σταματήσει τα φροντηστήρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ? ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολιτική στην πλάτη της παιδείας κάνουν οι προσφυγόντες στον εισαγγελέα, γιατί έρχονται κι οι αυτοδιοικητικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε των 9.27 θα σε στεναχωρήσω αλλά οι καθηγητές που καταγγέλθηκαν ουδεμιά σχέση έχουν με φροντιστήρια κι ούτε υποκίνησαν την κατάληψη γιατί απλούστατα είναι άλλων σχολείων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και αν ειναι απο αλλο σχολειο τα ιδια και χειροτερα κανουν και εκει.Δεν υπαγονται στο Υ.Π. αλλα στο κρατος του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ, ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΣΘΑ ΤΙ ΛΕΓΕΙΣ!!!!ΤΥΦΛΟΣ ΤΑ ΟΜΜΑΤΑ ΤΟΝ ΤΕ ΝΟΥΝ ΕΙ!!ΚΟΙΝΩΣ, ΚΟΛΗΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

      Διαγραφή
  6. τωρα εξηγειται, γιατι κουρνιαξανε μερικοι και μερικες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρέπει να τελειώνουμε μια και καλή με το Συριζιστάν του gay parade,των ευπαθών, των τεμπελχανάδων με κρατικό μισθό (εμ πως αλλιώς! αλλού θα τους απέλυαν σε 60΄΄), και όλης αυτής της υποκουλτούρας που ζέχνει από τα 10 χιλιόμετρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή