Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Αναβλήθηκε η δίκη του αλβανού εργάτη που κατηγορείται για την φωτιά στο Δελφικό Τοπίο!


   Στην  κατάμεστη δικαστική αίθουσα του Πρωτοδικείου Άμφισσας, η δίκη του αλλοδαπού εργάτη της εταιρείας που εκτελεί το έργο της Αντιπεριφέρειας Φωκίδος "Άρδευση του Ελαιώνα της Άμφισσας" αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Μάϊο! 


Φωτογραφία: Κέρδισαν αναβολή για να διευρύνουν το κατηγορητήριο για την φωτιά στο Δελφικό Τοπίο...VIDEO !


http://fokidatv.blogspot.gr/2013/09/video.html






  Η αναβολή ήταν γενικό αίτημα των αγροτών με πρωτεργάτη την Συντονιστική Επιτροπή Ελαιοκτηματιών  που διαχειρίζεται το θέμα του εμπρησμού και της καταστροφής του Δελφικού Τοπίου... Με υποβολή δήλωσης παράστασης πολιτικής αγωγής ο Νίκος  Δρόλαπας, ο Νίκος  Μαλαγράκης και ένας ακόμη αγρότης έχοντες έννομο συμφέρον, καταθέτοντας την νομική προσφυγή πέτυχαν την αναβολή της δίκης, με νομική υποστήριξη από τον Βαγγέλη Παλούκη και άλλους δικηγόρους ακόμη και εξ Αθηνών ...

  Το σκεπτικό των αγροτών ήταν να διευρυνθεί το κατηγορητήριο και να συμπεριλάβει όλους τους υπαίτιους της καταστροφής, αρχής γενομένης από τον κύριο του έργου, δηλαδή την Αντιπεριφέρεια Φωκίδας.

  Την έλλειψη πυροπροστασίας όσο κυρίως  και  τους συντονιστικούς χειρισμούς της πυρόσβεσης καθώς και την προκλητική αδιαφορία που επακολούθησε, κατήγγειλαν οι αγρότες.

 Σημειωτέον ότι στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρισκόταν ο αλβανός εργάτης, ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα φημολογείτο ότι είχε επισκεφθεί τα πάτρια εδάφη...

 Στο μεταξύ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν την ύπαρξη αυτοπτών μαρτύρων κατά την έναρξη της φωτιάς, με διαφορετικές οπτικές γωνίες του θέματος.

 Για τα τεκταινόμενα στο δικαστήριο θα αναρτηθεί άμεσα βίντεο με συνεντεύξεις, δηλώσεις και θέσεις των παρρισταμένων...

  
  

18 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΜΠΡΕΛΑ ΝΙΚΟ. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ έπαθε το ΥΠΕΎΘΥΝΟ σύστημα εξουσίας ΓΑΖΗ - ΦΟΥΣΕΚΗ για το κάψιμο του Ελαιώνα.

    ΜΕ την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικκείου Άμφισσας, με την οποία δόθηκε αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης για την 27-05-2014, αποτράπηκε, επι του παρόντος, η προσπάθεια συγκάλυψης ευθυνών.

    Παρέχεται έτσι η δυνατότητα διεύρυνσης του κατηγορητηρίου σε ΟΛΟΥΣ οσους ευθύνονται
    ( κατά το μέρος που ένας έκαστος ευθύνεται ).

    ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ενωμένοι, θα συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι τη δικαίωσή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω "καθαρά χέρια"
    έχω καθαρό πρόσωπο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Koyiz Ποιός στη φωτογραφία εχει διωχθει ως κλέφτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σχετικά με την θέση του κ. Ζουμά στο θέμα της δίκης: ουδέποτε διαφοροποιήθηκε από το σύνολο των αγροτών ή από την Συντονιστική Επιτροπή και ουδέποτε ζήτησε να εκδικασθεί η υπόθεση εφόσον το σύνολο διεκδίκησε την αναβολή.
    Η άποψη του κ. Ζουμά σχετικά με την αναβολή ή την εκδίκαση της υπόθεσης ήταν μία καθαρά ιδιωτική άποψη που συζητήθηκε μεταξύ μας και έγινε σε προσωπικό επίπεδο ανταλλαγή απόψεων. Ουδέποτε κατατέθηκε μέσα στο δικαστήριο.
    Ως εκ τούτου τα σχόλια που αφορούν τον συγγενή του κ. ΙΝΤΈΡΝΟ είναι απολύτως άσχετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυρία Τσακίρη
    Αφού είσαστε και εσείς στο δικαστήριο της 10-9-13, δεν είδατε ότι οι συνήγοροι των αγροτών ήσαν απο την αριστερή πλευρά όπως βλέπουμε την έδρα των Δικαστών και οι συνήγοροι του εργολάβου και του κ. Ζουμά ήσαν στην απέναντι πλευρά, δίπλα -δίπλα, με το ίδιο αίτημα, για να δικασθεί η υπόθεση, κλείνοντας έτσι το ποινικό μέρος της υπόθεσης;
    Εάν έχετε λόγους να δόσετε τη δική σας χάρη στον κ. Ζουμά ο οποίος είναι πράγματι γαμπρός του Δημοτικού Συμβούλου και επι σειρά ετών αντιδημάρχου και αντινομάρχη του κ. Φουσέκη , πάρτε και ένα λιβανιστήρι για το τελετουργικό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποια εισαι εσυ που κρινεις πια σχολια ειναι ασχετα και πια σχετικα , αναλογα με τις ιδιωτικες συητησεις που εχεις κανει ; Δεν υπαρχει ιχνος .......... που αφαιρεις τα σχολια με το ετσι θελω ; ποιος σε νομιμοποιει σε τουτο; Γιατι δεν επαιρνες απο την αρχη αυτη την θεση ; Τι συνεβει μεσοβδομαδα ;Νομιεις οτι η αξιοπιστια σου βρισκεται στο ιδιο σημειο με πρωτα ; Νομιεις οτι ειναι δεοντολογικο να ασκεις τον ιδιο ρολο με πριν ; Νομιεις οτι μπορεις να απορριψεις και αυτο το σχολιο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά δεν άκουσα δημόσια να κατατίθεται διαφορετική άποψη στο δικαστήριο. Συνεπώς οφείλω να διορθώσω τα σχόλια εφ όσον δεν υπάρχει επώνυμη διάψευση του ίδιου και του δικηγόρου του, τα οποία άλλωστε προκλήθηκαν από την δική μου δημοσίευση. Επί πλέον διορθώνω και το κείμενο. Εάν υπάρχουν διαφορετικά στοιχεία, καταθέστε τα να τα δημοσιεύσουμε.

      Διαγραφή
  11. Αυτό που κάνατε κ. Πέννυ να κατεβάσετε τα σχόλια για να βγάλετα λάδι τον γαμπρό του κ. ΙΝΤΕΡΝΟΥ του πιστού συνεργάτη του κ. ΦΟΥΣΕΚΗ προκαλεί το κοινό αίσθημα και τη νοημοσύνη των αγροτών και καλά θα κάνετε να τα ανεβάσετε πάλι. Δικαίωμά σας είναι όταν ένα θέμα δεν ενδιαφέρει τους αναγνώστες σας να το κατεβάσετε όποτε θέλετε, όχι όμως, με τη σκοπιμότητα αυτή.
    Άν ο κ.Ζουμάς έχει άλλη άποψη γιατί δεν την γράφει για να πάρει και τις απαντήσεις που του αξίζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...........πολυ γκρινια.......................
    χρειαζομαστε ενα θερμο επεισοδιο με την Τουρκια και.... γρηγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  13. Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα!!!
    1. ως αυτόνομος, αυτάρκης και παν απ όλα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ άνθρωπος, έχω το δικαίωμα να προασπίζομαι τα οικογενειακά μου συμφέροντα όπως κρίνω καλλίτερα.
    2. προφανώς δεν είστε κάτοικος Άμφισσας και κάποιος κακοήθης σας μετέφερε λανθασμένα χαρακτηριστικά για τον κο Ιντέρνο.
    3. επιδιώξετε με κάποιο τρόπο να βρεθείτε δίπλα του. Έτσι θα σας δοθεί η ευκαιρία να θαυμάσετε τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.
    4. Αν είχατε το 1 0/00 του ήθους του κου Ιντέρνου, θα είσαστε πολύ διαφορετικός άνθρωπος, ευτυχισμένος, χαρούμενος , πράος και πολλά άλλα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σας θα έβγαιναν στην επιφάνεια.
    5. Κακώς προσπαθείτε να με χρησιμοποιήσετε ως σκαλοπάτι για να ανεβείτε να "χτυπήστε" την Δημαρχεία ή τον κο Φουσέκη (ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει πιο από τα δύο) . Υπάρχει κι άλλος δρόμος πολύ πιο εύκολος, αλλά όμως χρειάζεται ΑΝΔΡΕΙΑ. Είναι τα σκαλοπάτια του κτιρίου όπου στεγάζεται η Δημοτική Αρχή. Σας εύχομαι "Καλή Δύναμη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έλα ρε φίλε Σπύρο τους Έλληνες τους ταρακούνησε το σύστημα και δεν παίρνουν από λόγια και ειδικότερα του στυλ που γράφεις (εκτός και δεν τα γράφεις εσύ !!!)

      Διαγραφή
  14. Κύριε Σπυρίδωνα
    Αυτά που γράφεις είναι μόνο για τον πνευματικό σου.
    λΈΞΗ δεν λές γι΄ αυτά που σου καταλογίζουν.
    ΜΗΠΩΣ δεν σε ενημέρωσε ο πεθερός σου κ. Ιντέρνος για τις επιπτώσεις που θα είχε στην υπόθεση των αγροτών η ΣΤΑΣΗ σου στο Δικαστήριο;
    ΜΗΠΩΣ ο κ. Φουσέκης δεν ενημέρωσε σωστά τον κ. Ιντέρνο;
    ΜΗΠΩΣ οδηγήθηκες , ως η ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ των αιρετών, που φέρουν τη κύρια ευθύνη του καψίματος του Ελαιώνα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κ. Ζουμά
    Είσαι ο μόνος δημότης που ξεπέρασε και την Ώρα της Φωκίδας σε τρισάγιο υπέρ του Φουσέκη......
    Μπορείς να πείς πόσες δουλειές με υδραυλικά και κλιματιστικά έχεις πάρει απο τον Δήμο και άν αυτό σχετίζεται με τη παρουσία του πεθερού σου κ. Ιντέρνου στα κοινά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή