Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Άξια η σκυτάλη, άξιος και ο μισθός στην αλλαγή έδρας του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς...


  Παραιτήθηκε από την θέση του Περιφερειακού Συμβούλου Στερεάς Ελλάδας ο συμπατριώτης μας Υποδιοικητής του ΙΚΑ, Κώστας Παπαθανασίου, παραχωρώντας την αιρετή έδρα στον επίσης συμπατριώτη μας και πρώην μέλος της Προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής  Ελαιοκτηματιών,  Γιάννη Ράμμο...στον οποίο ευχώμεθα ολοψύχως να επιτελέσει τα νέα, υψίστης σημασίας καθήκοντά του με την ίδια  δυισδυτικότητα  που υπηρέτησε και την Προσωρινή Επιτροπή.  'Αλλωστε, η υψηλή αυτή, πολυπόθητος αποστολή αποτελεί δικαίωση  και κοινωνική ανταμοιβή -εκτός των άλλων - και για τις αδιάκοπες παρεμβάσεις του στην Προσωρινή Επιτροπή των Αγροτών... 
  Ευελπιστούμε πως ο ζήλος του ανδρός δεν θα επηρρεαστεί από την επίσης προσωρινότητα- μόνον ολίγων μηνών,ίσως- της νέας θέσεως.
  Επί πλέον είναι αναμενόμενο από όλους, λόγω προτέρας ιδιότητος,   ότι το πρώτο πράγμα που θα εισηγηθεί στην επόμενη συνεδρίαση θα αφορά το μείζον ζήτημα των ευθυνών της καταστροφής του Δελφικού Τοπίου...χωρίς να υποχρεούται πλέον να συνοδεύει τις δηλώσεις του με το "ουδέν σχόλιον"...




  Στο κείμενο της παραίτηση του, ο κ. Παπαθανασίου επικαλείται «φόρτο εργασίας»:

  Προς: 
κ. Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου
 Στερεάς Ελλάδας
Άμφισσα 12/9/2013

Κύριε Πρόεδρε,

  Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να παραιτηθώ από μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδος, ένεκα αυξημένων υποχρεώσεων στη Διοίκηση του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ.
  Με την ευκαιρία επιτρέψτε μου να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τον περιφερειάρχη Κλέαρχο Περγαντά, τον επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Θανάση Χειμάρα, τους Αντιπεριφερειάρχες και προς όλους τους συναδέλφους Περιφερειακούς Συμβούλους για το επίπεδο συνεργασίας, που είχαμε όλο αυτό το διάστημα, επ’ ωφελεία της Περιφέρειας μας.  Είμαι σίγουρος ότι,
η ίδια παραγωγική συνεργασία θα συνεχιστεί και με τον αντικαταστάτη μου Γιάννη Ράμμο.
  Είναι αυτονόητο ότι θα εξακολουθήσω να είμαι παρών σε κάθε πρωτοβουλία για την ανάπτυξη και την ευημερία της ιδιαίτερης πατρίδας μου της Φωκίδας, αλλά και όλης της Στερεάς Ελλάδας.


Μετά τιμής
Κωνσταντίνος Γ. Παπαθανασίου



17 σχόλια:

  1. Η πεισματική εμμονή του κ. Ι.Ράμμου στη "προσωρινότητα" και το "σημειωτόν" που προσπάθησε να προσδώσει στην επιτροπή αγροτών, τον οδήγησε στη νέα "προσωρινότητα¨ της εκπνέουσας και χωρίς αντίκρισμα θέσης.

    Κρίμα, που δεν κατάφερε να κερδίσει αυτό που έχει πραγματική αξία για κάθε άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΗΝ 18/8/2013 ΣΤΟ ΣΕΡΝΙΚΑΚΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΩΝ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΦΕΡΝΕ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΩΣΤΕ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ. ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ Ι.ΡΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ 20/9/2013 ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΘΑΜΕ ΖΗΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ.

      Διαγραφή
    2. ΑΝΏΝΥΜΕ 11:41 ή κ. Ράμμο....
      Ότι και να πείς εσύ ή αυτοί που όπως αποδείχθηκε σε μανατζάρουν δε μετράει.
      Κατέβα στη πλατεία στο Σερνικάκι να ακούσεις τί λένε για σένα....Κόσμος ξέρει..

      Διαγραφή
    3. ο κ. ράμμος μέχρι να αποστρατευθεί (δηλ. μια ζωή) εκτελούσε διαταγές των πολιτικών προϊσταμένων του (το γνωστό σε όλους YES MEN) ! Τώρα πιστεύει κανείς το αντίθετο ?

      Διαγραφή
  2. ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ .ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέτρος Γαϊτάνος ( τραγουδιστής θρησκευτικών ύμνων ): «Μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής»

    Βύρων Πολύδωρας ( Βουλευτής Β΄Αθήνας της ΝΔ, πρόεδρος της Βουλής για μια μέρα, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε προλάβει να διορίσει με το σχετικό νόμο συγγενείς του ): «Βεβαίως συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή» | «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απειλή για τη Δημοκρατία»

    Θάνος Τζήμερος (Διαφημιστής,Πολιτικός – ΔΗΞΑΝ): «Αν η Χρυσή Αυγή είναι το αυγό, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το φίδι.

    Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή είναι αδελφά κόμματα.»

    Γιάννης Πλούταρχος (τραγουδιστής): «Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή, αν είναι να μας βγάλει από το αδιέξοδο»

    Γιώργος Τράγκας (δημοσιογράφος): «Έχουν οι έρθει οι άνθρωποι [σ.σ. οι χρυσαυγίτες] όμως σε πλήθος εκπομπών μου και μου έχουν πει ότι δεν είναι ναζιστικό κόμμα, έχουν διαψεύσει όλες τις σχέσεις με νεοναζιστικές οργανώσεις που επικαλούνται διάφοροι..» | «Εγώ κυρίες και κύριοι αν λάβω υπόψιν μου ότι η ΧΑ είναι εκτός συνταγματικού τόξου, πρέπει να πω ότι 1 εκατομμύριο άνθρωποι στην Ελλάδα είναι εκτός συνταγματικού τόξου»

    Μιχάλης Κατσιγέρας (δημοσιογράφος): «Το κενό μιας δημοσίας τάξεως για όλους τους πολίτες έχει ήδη αρχίσει να καλύπτεται στις μαύρες περιοχές των Αθηνών από τους ακτιβιστές της Χρυσής Aυγής.

    Μπάμπης Παπαδημητρίου (δημοσιογράφος του ομίλου Αλαφούζου): «Γιατί όχι μία σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να τη δεχτούμε να υποστηρίξει μια συντηρητική συμμαχία.» | «Σε τελευταία ανάλυση, ο εθνικισμός δεν είναι ντροπή!»

    Νότης Σφακιανάκης (τραγουδιστής): «Η Χρυσή Αυγή ουσιαστικά αφυπνίζει αυτό που πρέπει να κάνουμε μόνοι μας. Να μην επιτρέπουμε σε κανέναν να έρθει να μας βιάσει.»

    Γιάννης Μπέζος (ηθοποιός): «Το χαστούκι [του Κασιδιάρη] δεν σημαίνει ότι κάποιος χαστούκισε κάποιον συνάνθρωπό μας. Συμβολίζει χτυπάω κάτι κατεστημένο.»

    Σάκης Ρουβάς (ποπ σταρ): «Δεν με τρόμαξε που ο κόσμος ψήφισε την Χρυσή Αυγή»

    Νίκος Βέρτης (τραγουδιστής): «Η Χρυσή Αυγή από τα 100 που θα πει μπορεί τα 10 να είναι καλά»

    Σταμάτης Γονίδης (τραγουδιστής): «Κάθε φορά κάποιον πρέπει να κάψουν για να αποδεικνύουν ότι είναι δημοκράτες. Να λοιπόν γιατί ο λαός που δεν μασάει κουτόχορτο ψηφίζει Χρυσή Αυγή.»
    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σα πολλοί ειναι πατρωτ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεωρώ και τον Κώστα Παπαθανασίου και τον Γιάννη Ράμμο, ανεξαρτήτως πολιτικής τους τοποθέτησης, σοβαρούς και άξιους να εκπροσωπούν την Φωκίδα απο οποιαδήποτε θέση. Καλή δύναμη και στους δύο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από θεωρία τα πας καλά !

      Διαγραφή
    2. Εσύ πρέπει να είσαι στις πράξεις καλός!! Φαίνεται από τα λεγόμεναα σου και την ψήφο σου στις εκλογές.. Καρφώνεστε ότι έχετε πανικοβληθεί ...

      Διαγραφή
  6. ΑΣ μή γελιόμαστε....

    ΠΡΟΣΦΟΡΑ στην έρημη Φωκίδα, μέσα απο ένα σύστημα εξουσίας το οποίο αποτελεί κλειστή πολιτική οργάνωση, χωρίς δημόσιο αντίλογο, χωρίς ανταγωνισμό και άμιλλα για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος υπέρ του τόπου και των κατοίκων του, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ....
    ΕΔΩ, τα συγκεκριμένα πρόσωπα, για να έχουν μία καλύτερη πολιτική τύχη οι ίδιοι, προτίμησαν να ενταχθούν στο σύστημα αυτό, ώστε να μετέχουν στη...φιλική μοιρασιά αξιωμάτων και θέσεων με τους παλαιότερους διδασκάλους του συστήματος.

    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ έτσι μία πολιτική ΕΛΙΤ, στα πλαίσια της οποίας, ο ένας καλύπτει τα λάθη του άλλου, όπως έγινε με το κάψιμο του ελαιώνα, πού όλο το σύστημα ενώθηκε ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ για να συγκαλύψουν τις ευθύνες των δύο γνωστών υπευθύνων.
    Με αυτή τη πολιτική σ υ ν τ ε χ ν ί α είναι δυνατόν να πάει ο τόπος μπροστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρόκειται για ένα απόστρατο,που δεν ξέρει τι θέλει και δεν ξέρει και αν θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απο μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα και μπήκε στη σειρά.
    Στη διμοιρία.
    Για προσοχή-ανάπαυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην επιτροπή των αγροτών εκτελούσε τα πολιτικά παραγγέλματα του φουσέκη.
    Τώρα, περιμένει να σωθεί το αφεντικό του μήπως και γλείψει λίγη εξουσία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έφυγε και η Επιτροπή αγροτών πήρε μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λάθος. Η επιτροπή είχε πάρει απο την αρχή...μπροστά , άλλο άν είχε κάποιες ... ...σκόπιμες ...επιβραδύνσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΗΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή