Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Ν.Ε. ΛΑΟΣ Φωκίδας: πρόσκληση σε κοινό αγώνα!

                    ΛΑΪΚΟΣ  ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

                   ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΦΩΚΙΔΟΣlogo Laos-300x148_resize.png

                                                                             'Άμφισσα  12 Ιουλίου 2013
                                                                              Αρ.Πρ.   : 121
                                                                              Προς     :  Μ.Μ.Ε.

                                  ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Πρώτα κατέστρεψαν τον ιδιωτικό τομέα , έκλεισαν εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις δημιουργώντας 1,5 πιθανόν 2 εκατομμύρια ανέργους, τώρα ξεκίνησαν και με τους δημοσίους υπαλλήλους . Οι δωδεκάμισι χιλιάδες είναι μόνον η αρχή . Θα ακολουθήσουν εκατοντάδες χιλιάδες. Όσο υπάρχει αυτή η κυβέρνηση θα απολυθούν εκατοντάδες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι .
Όταν τα λέγαμε δεν μας πιστεύατε. Πιστεύατε τα ΜΜΕ του κατεστημένου,  πιστεύατε την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ . 
  Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης είναι ο μόνος από τους Έλληνες πολιτικούς που προειδοποιούσε για όλα όσα έγιναν και για όλα όσα γίνονται σήμερα και που προειδοποιεί για όσα άγρια και βάρβαρα θα γίνουν στους επόμενους λίγους μήνες εις βάρος του Ελληνικού λαού. 
  Ακόμη δεν μας πιστεύετε;
Αυτή η κυβέρνηση μας έχει βάλει στον δρόμο που οδηγεί στην πλήρη καταστροφή.  Μόνη λύση η αποπομπή τής κυβέρνησης των υπαλλήλων τής τρόικα , η ανατροπή του σάπιου κατεστημένου.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. καλεί όλους τους Έλληνες να συμπαραταχθούμε σε έναν ανυποχώρητο σκληρό αγώνα για την ανατροπή του σάπιου κατεστημένου.
Τα προβλήματα είναι κοινά , ο αγώνας πρέπει να είναι κοινός.

                                            
                                                                                   Ν. Ε. Φωκίδος

5 σχόλια:

  1. ΗΞΕΡΕ!!!ΗΞΕΡΕ!!!ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΞΕΡΕ Ο ΞΕΡΟΛΑΣ.ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΓΙΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ,ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ.ΡΕ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το διαχρονικό λάθος των Ελλήνων είναι πως κρίνουν τους πολιτικούς με βάση τα λόγια που τους λένε (και είναι πάντα όμορφα κι ωραία) και οχι με βάση τις πράξεις τους (που είναι πάντα εναντίων τους).
    Τι Καρατζαφέρης,τι Σαμαράς, τι Τσίπρας, τι Κουτσούμπας, τι Βενιζέλος, τι Κουβέλης, τι Μιχαλολιάκος!
    Ολοι παίζουν τους ρόλους τους για να ευνοήσουν σε πρώτο βαθμό τους πάτρωνές τους(αμερικάνους, γερμανούς, τράπεζες, ΔΝΤ, πολυεθνικές, ντόπιους καρχαρίες) και σε δεύτερο βαθμό τον εαυτούλη τους. Τους μάθαμε καλά πλέον.
    Κρεμάλα στους προδότες και γκρέμισμα του ψευδοδημοκρατικού συστήματος.
    Αμεση Δημοκρατία τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΨΗΦΟΥΣ.

    ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ, ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΗΛΟ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 29-8-11 ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
    http://www.youtube.com/watch?v=uJAHoas_Gto&feature=youtu.be
    Σκοπός της Κυβέρνησης Παπαδήμου ήταν η Απομάκρυνση του Παπανδρέου από την διακυβέρνηση της χώρας κι αυτοί πρότειναν όργανα του....(Πετσάλνικο- Έλσα Παπαδημητρίου)
    Αυτοί που αναμεταδίδουν ότι ακούνε απ τα έμμισθα παπαγαλάκια των οργανωμένων συμφερόντων που έχουν πάρει εργολαβία να λασπολογούν την αντίδραση γνωρίζουν ότι τους Τούρκους τους πολεμήσαμε με τα δικά τους όπλα…. Αρματολούς και Κλεφτές που ήξεραν τα τερτίπια τους.
    Ο Παπαδήμος ήταν υποδιευθυντής στη Κεντρική Τράπεζα της Ευρώπης ήξερε πάρα πολλά.
    Αν δεν ήθελε να βοηθήσει, αν φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων και της καταγωγής του, δεν φταίει αυτός που τον πρότεινε ούτε πρέπει ν απολογηθεί γι αυτόν ......
    Πρέπει να απολογηθεί ο ίδιος γιατί του δόθηκε η δυνατότητα να βοηθήσει το έθνος και δεν το έκανε.
    Στο φινάλε ας πρότειναν οι άλλοι άλλον καλύτερον.
    Για να μη μακρηγορούμε όποιος θέλει να μάθει την αλήθεια είναι εδώ >>>>>>> http://www.laos-bw.com/89761336.pdf <<<<<<<<περιέχονται και οι Επιστολές του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ προς τον Παπαδήμο και τους Πολιτικούς αρχηγούς που στήριζαν την Κυβέρνηση,αλλά «φωνή βοώντος εν τη ερήμω» Μπήκε και πάλεψε για όλα τα παραπάνω κι ας γνώριζε ότι είχε πολιτικό κόστος πετυχαίνονται όλα τα παραπάνω που δεν θα γίνονταν αν σφύριζε αδιάφορα απ το πεζοδρόμιο κάτι που γίνεται σήμερα απ όλους αυτούς που μας "σωνουν" και δεν έχουν παρουσιάσει ούτε την παραμικρή θετική παρέμβαση εδώ και 13 μήνες που η Πατρίδα μας έχει τεμαχιστεί σε αγροτεμάχια και πωλείτε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή