Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ανανεώθηκε: Ενώ παίζει δυνατά το όνομα του Κόκκινου για την Δωρίδα, ο Νίκος Πέτρου τον κατωνομάζει πολιτικό γυρολόγο και υποστηρίζει Καπεντζώνη...

           Και νέα παρέμβαση Πέτρου κατά Κόκκινου: 


Κύριε Κόκκινε, είναι θεμιτό να υπάρχουν φιλοδοξίες αρκεί οι μέθοδοι οι οποίοι χρησιμοποιούνται προκειμένου να ικανοποιηθούν να μην είναι αθέμιτοι. Θα περίμενε λοιπόν κανείς να μας πείτε ποιο είναι το όραμά σας για το μέλλον του Δήμου Δωρίδος μιας και παρελθόν και παρόν δεν υπάρχει για σας. Εσείς όμως προτιμήσατε να αντιπαρατεθείτε μαζί μου σε προσωπικό επίπεδο χρησιμοποιώντας μάλιστα σαθρά επιχειρήματα και άθλιες μεθόδους ελεεινής αντιπαράθεσης.
Κύριε Κόκκινε, δεν είναι κακό να ανήκει κάποιος σε κάποιο κόμμα κι εγώ δεν σας κατηγόρησα ποτέ γιατί ανήκετε στη Ν.Δ. Εγώ είμαι περήφανος για την προσωπική μου διαδρομή και τις πολιτικές τις οποίες υπηρέτησα. Όταν διαπίστωσα ότι ο χώρος στον οποίο ανήκα έπαψε να με εκφράζει είχα το θάρρος και τη γενναιότητα να τον εγκαταλείψω και να αποστασιοποιηθώ πλήρως από αυτόν τον Απρίλιο του 2010. Ποτέ δεν κατέκτησα έμμισθα αξιώματα και δεν είχα το παραμικρό όφελος. Ποτέ δεν υπήρξα οπαδός της υποτέλειας και της κομματικής πειθαρχίας. Αντίθετα εσείς εξακολουθείτε να συμμετέχετε στο κορυφαίο καθοδηγητικό όργανο της Ν.Δ. υπηρετώντας πολιτικές που καταστρέφουν τη χώρα, εξαθλιώνουν το λαό, καταλύουν το κοινωνικό κράτος, περικόπτουν μισθούς, συντάξεις, οδηγούν τη νεολαία στην ανεργία, τους απελπισμένους στα ψυχοφάρμακα και τις αυτοκτονίες.
Κύριε Κόκκινε, πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί να μας προσφέρετε τις πολύτιμες υπηρεσίες σας σαν αυτές που προφέρατε, στην Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου και να ξαναβρεθείτε κατηγορούμενος για χάρη μας.



  Σχετικά με την επικείμενη υποψηφιότητα στον Δήμο δωρίδας του συμπατριώτη μας Μπάμπη Κόκκινου, την οποία είχαμε επισημάνει από τις 31 Μαίου 2013 με το άρθρο που αναδημοσιεύουμε, ο πρώην Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Φωκίδας και πολιτευτής της Κοινωνικής Συμφωνίας Νίκος Πέτρου, μας απέστειλε την παρακάτω δήλωση: 
                                                          
                                                                Δήλωση Νίκου Πέτρου 

   Επειδή δεν θέλω να είμαι ανακόλουθος με αυτά που θα δηλώσω σήμερα και αυτά που θα πράξω αύριο,  περιορίζομαι να επαναλάβω αυτό που δήλωσα πριν λίγο καιρό:
 Δεν μπορώ και δεν μου ταιριάζει να είμαι απών από οποιοδήποτε αγώνα και μάχη.
  Ο χρόνος μέχρι τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου είναι μεγάλος και οι εξελίξεις απρόβλεπτες. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και σοβαροί σε αυτά που δηλώνουμε.
   Έχω όμως να δηλώσω ενοχλημένος και προσβεβλημένος από τις προκλητικές δηλώσεις του φερόμενου ως υποψήφιου Δημάρχου κου Χ. Κόκκινου.
  Αλήθεια από πού μας προέκυψε, ποιος τον ξέρει, τι έχει προσφέρει μέχρι σήμερα στον τόπο του με τα πολλά προσόντα, τις μεγάλες προσβάσεις και κομματικές θέσεις που κατείχε και κατέχει;
 Ποιοι είναι αυτοί που τον υποκινούν και κρύβονται πίσω από αυτόν;
   Κύριε Κόκκινε, ο τόπος μας δεν έχει ανάγκη από νεόκοπους σωτήρες, ούτε περιφερομένους ανά την Ελλάδα γυρολόγους προκειμένου να εξυπηρετήσουν κομματικές σκοπιμότητες ή προσωπικές επιδιώξεις.
  Ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους δοκιμασμένους με βούληση για προσφορά που διαμένουν μόνιμα στον τόπο μας, γνωρίζουν και βιώνουν τα προβλήματα. Ως εκ τούτου μια τέτοιου είδους υποψηφιότητα θα με βρει μαχητικά και με πάθος στο πλευρό του νυν Δημάρχου Γιώργου Καπεντζώνη παρά τις όποιες μέχρι σήμερα επιφυλάξεις και προσωπικές πικρίες...

Νίκος Πέτρου




 Παίζει δυνατά  (31/5/13 7:46 μ.μ)
το όνομα του Κόκκινου για την Δωρίδα!




   Σε κομματική αντιπαλότητα, ακόμη και σε πολιτική εσωστρέφεια αποδίδεται από πολλούς πολιτικούς κύκλους τελευταία, η επικοινωνιακή έκταση της καταδίκης του Μπάμπη Κόκκινου για τις  μετακινήσεις υπηρεσιακού αυτοκινήτου στην Σύρο... 

 Μετά την νομική οδό και διάσταση του θέματος, πολλοί εκτιμούν ότι ο Κόκκινος πληρώνει την πολιτική του κινητικότητα και την χωρίς διακοπή σαρωτική επιτυχία του στα συνδικαλιστικά και κομματικά όργανα.

  Σε στενά πολιτικά όρια συνεχίζονται οι συζητήσεις χαμηλού προφίλ περί αντικαραμανλικού μπλοκ αλλά και περί αυτοδιοικητικού ξεκαθαρίσματος στα πλαίσια συμμαχιών, γενικότερα...
  
  Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο εν όψει του Συνεδρίου της Ν.Δ. όσο και εν αναμονή των διεργασιών στο κομματικό επιτελείο των αυτοδιοικητικών εκλογών, το όνομα του Μπάμπη Κόκκινου παίζει δυνατά για την Δωρίδα και όχι μόνο...

27 σχόλια:

  1. Σίγουρος για το Δήμο Δελφών είναι ο Μπάμπης. Τι δουλειά έχει με τη Δωρίδα κυρία
    Πένυ μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσκ,τσκ...Γιατί βιάζεσαι να επιβεβαιώσεις τα του άρθρου, καλέ μου;

      Διαγραφή
  2. ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ?????ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΩΡΙΔΑ Η ΦΩΚΙΔΑ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναμφίβολα θα ήταν μεγάλη επιτυχία η κάθοδος του κ. Κόκκινου ως υποψηφίου Δημάρχου Δελφών.
    Το μίζερο κλίμα θα άλλαζε απο την επόμενη μέρα.
    Η Δωρίδα όμως ; τι λέει γι΄αυτή τη μεταγραφή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Δωρίδα γενικότερα το θέλει πολύ γιατί πιστεύει ότι έχασε το Δήμο από τις αλλαξο..χεριές της Παρνασσίδας....ο Παγώνης όμως δε ξέρω πόσο το θέλει.....

      Διαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ! ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα περισσότερα ένσημα τα έχει ο Φουσέκης ως επαγγελματίας της κακοδιοίκησης...
    Ελπίζει ότι θα τον σώσει το πελατειακό κατεστημένο....που δημιούργησε ;
    Τώρα που βγαίνουν και άλλα στη φόρα, δεν θα του φθάσει ούτε η στήριξη του ....πρίτι μπρά....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όποιος δεν κατοικεί στη Φωκίδα και δοκίμασε τη τύχη του σε εκλογές απλά έφαγε τα μούτρα του. Καταλάβατε σχολιαστές η εσείς κα σχολιάστρια για τα επαινετικά σχόλια; Σοβαρευτείτε επιτέλους σ αυτόν τον τόπο. Ψωνάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, πα πα πα! Καλέ πώς μας διέφυγε και τολμήσαμε να σκεφτούμε κάποιον εκτός του προσφιλούς σας κατεστημένου και μάλιστα χωρίς να σας ρωτήσουμε; Εκλείπει κάθε σοβαρότης και δεν μας λέτε και το όνομά σας για να σας ρωτήσουμε που την ψωνίσατε τόσο απότομα!

      Διαγραφή
    2. Μήπως τρέμει η θέσει κάποιας κυρίας και έχει εφιάλτες πως θα της πάρει την καρέκλα κάποιος από την Φωκίδα που κατοικεί στην Αθήνα?????

      Διαγραφή
  8. Για πόσο ακόμη θα βλέπουμε αυτούς που κατοικούν, επι του παρόντος, στη Φωκίδα;
    Δεν θα είναι μακριά η μέρα που θα μας χαιρετούν απο το ESSEX και το Εδιμβούργο και θα πίνουν εις υγείαν των κορόϊδων ....ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10.30 Η βλακεία σου ξυρίζει σκαντζόχοιρο. Ήταν μύθος το Εσσεξ και το ξέρεις.

      Διαγραφή
    2. Μόνο οι άμεσα εμπλεκόμενοι μπορούν να γνωρίζουν με τέτοια βεβαιότητα ότι είναι μύθος.....

      Διαγραφή
  9. τι καλά παιδιά που είναι όλοι τους!!! είναι να τους εμπιστευτείς το παγκάρι της εκκλησίας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ.....ΣΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΨΩΜΙ.....ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι των δύο Δήμων του νομού μας πρέπει να ζούν εδώ,γιατί πρέπει να γνωρίζουν τα προβληματα απο μέσα και οχι σαν επισκέπτες πάσχα ,χριστούγεννα και κανένα σαβατοκύριακο.
    Ετσι για να είμαστε ξεκάθαροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν συμφωνώ , τα προβλήματα του νομού λύνονται από την Αθήνα .
      Ζωντανό παράδειγμα Γκελεστάθης . Ήταν στην πολιτική πολλές τετραετίες βοηθώντας το νομό αποτελεσματικά . Ενώ οι τελευταίοι βουλευτές παρέμειναν στην πολιτική μια τετραετία με το ζόρι

      Διαγραφή
  13. Νίκο ξαναγλύφεις εκεί που έφτυσες???????????????????????????????????????????????/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. ΡΕ ΣΕΙΣ,ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ???????????ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΞΕΘΑΨΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ,ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.....ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κύριος Πέτρου ήταν εξ αρχής κατηγορηματικά αντίθετος(όπως και ο κος Δρακάκης)
      με την αυτή εξέλιξη και σημερινή Κακοκρατική πραγματικότητα.
      Αλλοι μαγείρεψαν.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΡΑΕΙ
      Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ
      ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΥΜΦΩΝΩ
      ΣΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
      ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

      Διαγραφή
    3. και ηθελαν μεγααααααλη την πιτα

      Διαγραφή
  15. Τί ακριβώς περιμένουμε από τα κόμματα-νεκροθάφτες της Ελλάδας και της Φωκίδας; Θέλουμε συγκεκριμένες απαντήσεις, όχι συνθήματα. Τί θα γίνει με τους γύφτους; Τί θα γίνει με τις μεταλλευτικές εταιρίες; Τί θα γίνει με το 'δελφικό τοπίο' που εν πολλοίς ούτε δελφικό ούτε τοπίο είναι; Πως θα επωφεληθεί ο νομός από τους Δελφούς, τρίτο σε επισκεψιμότητα αρχαιολογικό χώρο μετά την Ακρόπολη και την Ολυμπία; Τόσοι τουρίστες πως είναι δυνατόν να...χάνονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δε ερχεται ο Πέτρου που δυέλυσε το ΠαΣοΚ να δυαλησει και τον Δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή