Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ν. Νικολαΐδης:Ανοικτό ερώτημα προς την αξιότιμη κυρία αντιδήμαρχο Ιτέας!


Ανοικτό ερώτημα προς την αξιότιμη κυρία αντιδήμαρχο Ιτέας: Έχετε σκοπό να προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια για την προστασία των αδεσπότων ζώων στην πόλη, την ανακάλυψη των υπαιτίων αυτής της ανήκουστης πράξης και την παραπομπή τους στη δικαιοσύνη, ή όχι;;; Και αν όχι, παρακαλώ πολύ να μας γνωρίσετε το λόγο. Το ερώτημα απευθύνει ο κ. Νίκος Δημ. Νικολαΐδης, στη διάθεσή σας, τηλ. 6975816818, aNwDyNos@gmail.com

11 σχόλια:

  1. Σημερα το πρωι,βρεθηκε απο τα παιδια του γυμνασιου Ιτεας,ενα ακομη αδεσποτο να σπαρταραει και να βγαζει αφρους,κατω απο την υπογεια διαβαση του σχολειου. Ευτυχως χαρη στη γρηγορη αντιδραση καθηγητων και μαθητων ο ΜΟΛ σωθηκε! Ωραιο πρωινο ξυπνημα για τα παιδια μας το θεαμα...Ο ΜΟΛ,καθημερινα περιμενει υπομονετικα εξω απο την πορτα του,χρονια αναπηρο συμπολιτη μας και τον συνοδευει στην καθημερινη του βολτα. Φανταζεστε τα συναισθηματα αυτου του ανθρωπου αν συνεβαινε κατι στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ του φιλο,καθως και τα συναισθηματα των παιδιων στο πρωινο τους θαεμα??? Ευχομαι ολοψυχα αργο και βασανιστικο θανατο στον κο...γερο που εριξε τις φολες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μικρά δεν τα φοβούνται,τα μικρά ειδοποίησαν για τον Μολ κι ανησύχησαν και θύμωσαν με τους φονιάδες γιατί ακόμη θλίβονται με την απώλεια του Φώτη τους.Αν δεν ξέρεις ποιος ήταν ο Φώτης δες πρόσφατες αναρτήσεις,ίσως τον ξέρεις κι εσύ.Τ' αδέσποτα της Ιτέας είναι φιλικά και κοινωνικότατα,φροντισμένα από εθελοντές φιλόζωους!'Οσον αφορά την καθαριότητα της πόλης,μάθετε τα παιδιά σας αλλά κι εσείς οι ίδιοι να μην πετάτε τα σκουπίδια σας παντού,σε πεζοδρόμια,ακτές και λοιπούς κοινόχρηστους χώρους,προβληματιστείτε για τους βιολογικούς που δε λειτουργούν,για το ελαττωματικό αποχετευτικό που καθε τρεις και λίγο χαλάει και πλημμυρίζει από οικιακά απόβλητα η γωνία στο φούρνο του Δημητρόπουλου κι αυτά ρέουν "ευωδιαστά" μέχρι τον παραλιακό δρόμο.Ρίξτε μια ματιά στη θάλασσα που αλλάζει χρώμα από τα απόβλητα της Σκίτσας και το βωξίτη απειλώντας την υγεία σας με ασθένειες σοβαρότερες από μια απλή μόλυνση.

      Διαγραφή
    2. Ο φόβος και ο τρόμος τα αδέσποτα;;;;;; ..................

      Διαγραφή
  3. ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ,ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΟΥ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΜΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΟΤΙ Η ΑΡΡΩΣΤΗ "ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ" ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΑ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ,ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΑΜΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΡΟ-ΣΤΑ-ΤΕ-ΨΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΟΟΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΓΑΠΑΤΕ. ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛ@ ΓΕΡΟ ΠΑΡ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ,ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΑΓΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΥΣΤΕΡΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ BLOG ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΟΣ,ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΝΑ ΣΟΥ-ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΑΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως πάντα σ'αυτή τη χώρα είμαστε υπερβολικοί με τα πάντα. Να ξεκαθαρίσω ότι είμαι φιλόζωος,έχω σκύλο εδώ και 16 χρόνια και καταδικάζω τις απάνθρωπες αυτές ενέργειες (το φόλιασμα) ότι πιο ακραίο και καταδικαστέο πραγματικά.
    Απο την άλλη έχω και παιδί,έχει μεγαλώσει με το σκύλο,δεν φοβάται τα σκυλιά και αν μη τι άλλο δε τα μισεί αντιθέτως τα υπέρ αγαπά. Γιατί τα λέω όλα αυτά,το παιδί μου υπήρξε θύμα επίθεσης αδέσποτου (του όρμηξε στο ποδήλατο μπροστά απο το Τελωνείο ). Μήν μου λέτε εμένα λοιπόν ότι όλα είναι ήρεμα και αθώα,μή μου το παίζεται τα συγκεκριμένα μέλη σωτήρες αυτών των πλασμάτων τη στιγμή που ξέρω μέλη σας που έχουν ξαμολήσει ΔΥΟ φορές τα κατοικίδια τους, μη μου λέτε ότι μαζεύετε τις ακαθαρσίες γιατι κάποια απο τα πιο ενεργά σας άτομα τις παράτησαν ακριβώς μπροστά απο την πόρτα πολυκατοικίας (μπροστά στα μάτια μου). Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι πλέον έχετε ξεπεράσει με τις διάφορες ενέργειές σας και εσείς τα όρια και καλό είναι να ηρεμήσετε λίγο. ΔΕΝ είστε καθόλου πιο φιλόζωοι απο εμένα και καλό θα ήταν να μοιράσετε κάποια απο αυτή την αγάπη και σε κάποιους ανθρώπους που υποφέρουν δίπλα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είσαι αθεράπευτα ανιστόρητος (ο πρώτος) και αναρωτιέμαι πως είναι δυνατό να αναφέρεις σαν παραδείγματα τέτοιες εξωφρενικές θεωρίες όπως αυτό για την παράθεση ομοιοτήτων των φιλόζωων με τους ναζί. Αυτοί αγαπούσαν ότι ήταν δικό τους (άρειο, είτε ζώο, είτε άνθρωπο) και εχθρεύονταν κάθε τι ξένο, μη συγχέεις λοιπόν ανόμοια πράγματα. Όσο για τη δημοκρατία που γράφει ο δεύτερος "ανώνυμος" σε ένα ποστ που ξεκίνησα εγώ ΕΠΩΝΥΜΑ, για ποιο πράγμα μιλάς; Σε ενοχλούν τα αδέσποτα και η ποινή για αυτή την ενόχληση πρέπει να είναι η θανάτωσή τους με αυτό το βάρβαρο τρόπο; Αυτό λες όταν μιλάς για δικαιώματα; Εδώ απευθύνω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ερώτημα προς την Αντιδήμαρχο, τι δουλειά έχουν λοιπόν οι προσωπικές αντεγκλήσεις μεταξύ "ανωνύμων" χρηστών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω πώς αυτά που γράφετε κε ΑΝΩΝΥΜΕ (μιλάω για εσάς που αναφέρεστε στους ΝΑΖΙ(;;;;;)),δεν έχουν βάση..... Τα σκυλιά, ως ζώα, συμπεριφέρονται ανάλογαμε εμάς.... Όταν φέρεσαι σε ένα ζώο με αγάπη, το ίδιο θα κάνει, όταν φέρεσαι σε ένα ζώο με άσχημο τρόπο, επίσης. Τα αθώα παιδάκια λοιπόν, που έτσι είναι μεγαλωμένα, μπροστά στα μάτια μου, το καλοκαίρι, μπροστά στις κούνιες, στην παραλία, είχαν μαζευτεί πάνω από ένα κουτάβι και το κλωτσούσαν.... Μεχρί που πήγαμε και τα μαζέψαμε.........οι γονείς των 10 περίπου παιδιών που αγωνιούν για αυτές τις μολύνσεις,έτρωγαν....λόγω άγχους...... το κουτάβι ωστόσο έπαιζε.... πάραυτα..... Στο ηρώων το ίδιο.....χτυπούσαν 2 σκυλιά με μπάλα... Ε μην τρελαθούμε κιόλας...... Τα αθώα παιδάκια όπως είναι μαθημένα.....έλεος..
    Επίσης...... από πότε τα αδέσποτα είναι ο φόβος και ο τρόμος όλων;;;;;;
    Καλό λοιπόν θα ήταν να μη βλέπουμε μόνο τη μία μεριά και όσοι έχουν στην κατοχή τους ζώο, να φροντίζουν για την υγιεινή της πόλης τους συμφωνώ. Εξάλλου κι εγώ έχω σκύλο και το κάνω αυτό. Και πλέον άν δείτε κάποιον να αφήνει τα περιττώματα του σκύλου του στο δρόμο, υπάρχει νόμος που μπορεί να του επιβληθεί πρόστιμο.... Αλλά όχι να λέτε: ΑΡΡΩΣΤΗ "ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ" ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΑ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ,ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ.
    Αν είναι ποτέ δυνατόν να φτάνει η κουβέντα από τις φόλες σε κάτι τόσο άρρωστο...... απορώ γιατί γράφτηκε......
    Το να κάνεις κάτι τέτοιο σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ζωντανό είναι άθλιο.....και νομίζω ο κος Νικολαίδης έχει δίκιο... και πάλι καλάπου υπάρχουν άνθρωποι που αναφέρουν τέτοια ζητήματα.... Δεν είμαι σε κάποια φιλοζωική οργάνωση, δεν ξέρω αν υπάρχει στην Ιτέα και αν έχει ενεργή δράση.
    Τέλος.... οι άνθρωποι που υποφέρουν έχουν τη δυνατότητα να υπερασπίσουν τα δικαιώματά τους και έχουν τη δυνατότητα επιλογών..... ένα σκυλί, όταν πεινάει και του δίνεις δηλητήριο, δεν την έχει... εσύ επιλέγεις γι'αυτό........ και ο καθένας δίνει την αγάπη του εκεί που θα κρίνει αυτός..... Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατι ριχνουν στο νερο της Ιτιας!!!Δεν εξηγειται διαφορετικα τοση κακια και τοση βλακεια μαζι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή