Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Παρέμβαση Αντώνη Γιαγκή για την ανακοίνωση Ιωσηφίδη!

Δημόσια παρέμβαση  κάνει ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών,  Αντώνης Γιαγκής στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση" και του επικεφαλής Γιώργου Ιωσηφίδη! 




Ο κ. Γιαγκής σε μήνυμα που μας έστειλε,  αναφέρει με σαφήνεια:


    - Όχι μόνο δεν ψήφισαν ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΌΝΟ ΑΥΤΟΙ ), 

αλλά ζήτησαν να αποσύρω και την πρότασή μου !!! κατά των επιφανειακών εξορύξεων ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΦΩΚΙΔΑ!


ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΓΚΗΣ

Δημοτικός Σύμβουλος 

Σημειωτέον ότι ο Δ. Σύμβουλος, ο οποίος έχει υπηρετήσει την Αυτοδιοίκηση και από την θέση του Νομαρχιακού συμβούλου αλλά και μέσω άλλων φορέων και διαθέτει μακρά εμπειρία στην διοίκηση και στα κοινά,  είχε εισηγηθεί πρόταση στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, με αφορμή την συζήτηση για την Αλεφάντω, να απαγορευτούν όλες οι επιφανειακές εξορύξεις στον Δήμο Δελφών.


 Πρόταση η οποία δεν υποστηρίχθηκε από τις πλευρές που αναμενόταν να υποστηριχθεί! 


Ο κ. Γιαγκής λοιπόν, με αφορμή την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση",  καταγγέλλει ότι όχι μόνον δεν ψήφισαν την πρότασή του, η οποία πρόταση είναι η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ στο όργανο από Δημοτικό Σύμβουλο για ολική κατάργηση των επιφανειακών εξορύξεων!...αλλά του ζήτησαν να την αποσύρει...


 Πιστεύουμε ότι πρέπει να ενημερωθούμε για το ποιοι την ψήφισαν, ποιοι την καταψήφισαν και ποιοι ζήτησαν την απόσυρση της πρότασης!

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΕ ΓΙΑΓΚΗ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ! Ο Κ. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟς ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι επιφανειακες εξορυξεις θα επρεπε απο μακρου χρονου να εχουν παυσει. Και θα ηταν εφικτο αν οι τοπικοι "αρχοντες" δεν ενεδειδαν στις πιεσεις και τις απαιτησεις των εξορυκτικων εταιρειων. Και χοι μονον αυτο, αλλα θα επρεπε και τα ανταποδοτικα μετρα να ηταν μεγαλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή