Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Ν.Ε. ΛΑΟΣ Φωκίδας: καταδικάζουμε την αποχώρηση - δεν πρόκειται να έλθουμε στο νέο σας κόμμα!!...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νομαρχιακής Επιτροπής 
ΛΑΟΣ Φωκίδος 





  Η Ν.Ε. Φωκίδος καταδικάζει την αποχώρηση πρώην βουλευτών και στελεχών του κόμματος και στηρίζει τον Πρόεδρο, δηλώνοντας αμέριστη συμπαράσταση στο πρόσωπο του Κου Γεωργίου Καρατζαφέρη.

    Η Νομαρχιακή επιτροπή ΛΑ.Ο.Σ Νομού Φωκίδος αφού έλαβε υπ όψιν το δεδομένο ότι δεν προηγήθηκε δημόσιος διάλογος και αφού δεν ενημερώθηκε πριν τις  παραιτήσεις  ώστε να ακουστεί και η γνώμη της βάσης που αγωνίστηκε τόσο για τους παραιτηθέντες όσο και για το κόμμα,  καταδικάζει  την ενέργεια αυτή και στηρίζει τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ Κο Γιώργο Καρατζαφέρη.

  - Εάν,  μη γνωρίζοντες κάτι, πήραμε λανθασμένη απόφαση,  εσείς κύριοι φέρετε την ευθύνη,  οι οποίοι ξέρετε πολύ περισσότερα λόγω της θέσης σας.  Και ως εκ τούτου  οφείλατε να μας έχετε ενημερώσει και να το συζητήσουμε πριν πάρετε αυτή την απόφαση. 

 Με την παραίτηση σας άνοιξε ένα παραπάνω ρήγμα στη συνοχή του Πατριωτικού χώρου κι αυτό δεν είναι καλό για την Πατρίδα. Ήδη ο Κος που υπογράφει τελευταίος στο έγγραφο παραίτησης (Χρυσανθακόπουλος) ετοιμάζει νέο κομματικό Φορέα.

 Δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε αυτόν,  που σε δύσκολες εποχές έφτιαξε κόμμα και έδωσε ξανά τη χαμένη φωνή στους Πατριώτες μετά από τριάντα ολόκληρα χρόνια.
   Επίσης δεν εμπιστευόμαστε άλλον τρόπο και δρόμο αντίδρασης γιατί όσοι επιχειρούν σήμερα να κάνουν κόμμα στην πραγματικότητα στήνουν μαντρί εκμεταλλευόμενοι τη φτώχεια, την ανέχεια και την οργή του λαού.

  Για τον λόγο αυτό  δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε σε καμιά νέα προσπάθεια,  σε κανέναν νέο φορέα που θα γίνει,  σε  αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Εκ της Ν.Ε Φωκίδος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου