Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Πανικός: Δημάρχους, Αντιπεριφερειάρχες, ακόμη και μέλη οικονομικών Επιτροπών ξεσκονίζει το ΣΔΟΕ!!...


ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ...                     

                                                                                                          apospasma.gr




   Μεγάλη έρευνα σε ολόκληρη τη χώρα για φορολογικό έλεγχο δημάρχων και περιφερειαρχών της τελευταίας δεκαετίας, αλλά και επιθεωρητών συγκεκριμένων υπουργείων, με στόχο να ελεγχθούν πρόσωπα που διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα, διέταξαν οι οικονομικοί εισαγγελείς.


Με εντολή των δύο εισαγγελέων το ΣΔΟΕ θα διενεργήσει εκτενείς ελέγχους οικονομικών στοιχείων φορολογικών και τραπεζικών όλων των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης από το 2003 και μετά, καθώς και όλων των επιθεωρητών μεταφορών, υγείας, εργασίας και περιβάλλοντος.

Η παραγγελία των εισαγγελέων αφορά τον πλήρη φορολογικό έλεγχο των υπό διερεύνηση προσώπων και την άρση όλων των περιοριστικών απορρήτων (τραπεζικών κ.λπ.). Σε επόμενο στάδιο, εφόσον υπάρξουν ενδείξεις για αδικαιολόγητο πλουτισμό ή διασπάθιση χρημάτων, η έρευνα θα επεκταθεί και για τυχόν διάπραξη του αδικήματος της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ, βάσει της εισαγγελικής εντολής, τίθενται:

- Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι οικονομικών υπηρεσιών, μέλη οικονομικών υπηρεσιών και ταμίες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το 2003 και μετά.

- Περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες και οικονομικές επιτροπές των περιφερειακών αυτοδιοικήσεων καθώς και πρώην νομάρχες των πρώην νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων.

- Επιθεωρητές του Σώματος Επιθεωρητών Ελέγχου Υπουργείου Μεταφορών, της Ειδικής Υπηρεσίας Περιβάλλοντος, του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας, Επιθεωρητών Υγείας Πρόνοιας και Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας Πρόνοιας.

Ήδη, οι εισαγγελείς έχουν αποστείλει στους αρμόδιους του ΣΔΟΕ και CD με τα προσωπικά στοιχεία των περισσοτέρων από τα υπό έλεγχο πρόσωπα, ενώ, η διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει πρώτα από τους μεγάλους δήμους και περιφέρειες.

6 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΠΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΛΙΔΩΡΙΚΙ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΣΤΡΑ ΑΣ ΤΑ ΕΛΕΝΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ? ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΛΕΜΕ!

      Διαγραφή
  3. Τίποτα δεν θα γίνει , δεν υπάρχουν τόσες φυλακές στην Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΑ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΕΞΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα ξύπνησαν οι δικαστές και κατάλαβαν ότι πρέπει επιτέλους να απογαλακτισθούν απο τους διεφθαρμένους πολιτικούς και να κάνουν τη δουλειά τους αυτό που τούς ορίζει το σύνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή