Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Πολίτες στο Προσκήνιο: ο Μανανάς προσπάθησε να τινάξει στον αέρα την συνέλευση για την Αλεφάντω!!....


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  11-3-2013



ΚΑΣΤΕΛΛΙΑ Δ. ΔΕΛΦΩΝ

Το Σάββατο 9-3-2013 οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, βρεθήκαμε στα Καστέλλια στη συγκέντρωση κατοίκων, για να διατρανώσουμε την θέληση και αποφασιστικότητα μας ότι η Αλεφάντω θα μείνει έξω από την καταστροφική εκμετάλλευση της S&B. Εκεί στο Δημοτικό σχολείο, άλλη μια φορά ξετυλίχτηκε το  χιλιοπαιγμένο «παιγνίδι» της εταιρείας που έβαλε τους εργαζόμενους  ΑΣΠΙΔΑ στα συμφέροντά της, προσπαθώντας να διχάσει τους  κατοίκους, την ίδια ώρα που η γνωστή «παράγκα» του νομού, υπάκουοι συνεργάτες, προσπαθούσε να τους αποπροσανατολίσει!!!
Ο Αντιδήμαρχος Γραβιάς κ. Μανανάς έκανε ότι μπορούσε ώστε να τιναχτεί στον αέρα η συνέλευση κατοίκων, προφανώς για να μην παρθεί απόφαση καταδικαστική της καταστροφικής «επένδυσης»,  της εταιρείας και όλων των εμπλεκομένων δημόσιων υπηρεσιών και λειτουργών που ποδοπατούν αναίσχυντα νόμους και αρχές, προκειμένου να μένουν ορθάνοιχτοι οι δρόμοι στην καταλήστευση του ορυκτού πλούτου της περιοχής, με την εκμετάλλευση κοιτασμάτων ακόμα και πάνω από τα κεφάλια των  Καστελλιωτών.  Και βέβαια οι πολίτες να μένουν ηθικά και υλικά εγκλωβισμένοι στην φιλευσπλαχνία της μοναδικής εταιρίας και των επιλογών της!!! 
 Η συνέλευση όμως έγινε σε πείσμα όσων μέσα και έξω δεν την ήθελαν.
       Οι κάτοικοι ύψωσαν το ανάστημα τους και αποδέχτηκαν μαζικά το ψήφισμα αντίστασης που προτάθηκε από την επιτροπή αγώνα  Καστελλιωτών.
       Είμαστε σίγουροι ότι η Αλεφάντω θα γίνει η απαρχή μιας νικηφόρας πορείας. Είμαστε σίγουροι ότι οι αγκυλώσεις χρόνων και ο ραγιαδισμός θα παραμεριστούν και οι ΠΟΛΙΤΕΣ  θα βάλουν την δική τους σφραγίδα στις εξελίξεις και στο μέλλον αυτού του τόπου. 
Εμείς σαν δημοτική κίνηση θα είμαστε σταθερά αρωγοί σε τέτοιες διαδικασίες.   



ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….                        

10 σχόλια:

  1. Ο κ. Μανανάς δεν είναι πρόεδρος της αναπτυξιακής εταιρείας ¨Πρωτοβουλία Φωκίδα¨όπου μέτοχος είναι η S&B?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΦΩΚΙΔΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΚΑΤΙΖΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχεις απόλυτο δίκιο! γιατί να μην ονειρεύονται φουρνέλα να σκάνε στα ταβάνια τους και πηγές να εξαφανίζονται απ τους δυναμίτες?έτσι θα αγοράζουν εμφιαλωμένα απ τα μπουρμπουάρ που θα αφήνουν οι γερμανοί. η μήπως είναι βέλγοι τουρίστες και ολλανδοί γραβιώτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον ΄΄τζαμπα΄΄ τι μας τον εμφανισατε στην φωτογραφια πανω που αρχιζαμε να τον ξεχναμε.Εδω τον απεσυρε ο ΄΄κολλητος ΄΄του απο την κυκλοφορια γιατι καταλαβε οτι πια προκαλουσε το δημοσιο αισθημα με την ταχυτητα με την οποια καταναλωνε το χαριζομενο δημοσιο χρημα για τις ΄΄πολυτιμες΄΄ υπηρεσιες κυριως στον τομεα του πολιτισμου.Εκτος αν επικαιροποιειτε η παρουσια του λογω καρναβαλιου οπου και εκει εκμεταλευτηκε τις ιδεες αλλων για να κανει το κομματι του.Αντε και καλα μασκαρεματα και κυριως καλα ξεμασκαρεματα για τους εικονιζομενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΜΑΝΑΝΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φωτογραφία απο τις παλιές καλές ημέρες....
    Φέτος,που είναι το έτος του μαύρου φιδιού,πολλά δοκιμάζονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι ειχες γιαννη........ . με το προσχημα μη χασουν τη δουλεια τους οι 300 του λεωνιδα στο τελος θα ζητησουν να στηθουμε κι ολας . μεχρι ποτε θα το κανουμε γαργαρα που λεει κι ο πουλικακος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άντρες έτοιμοι για όλα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να δούμε μέχρι πού θα φθάσει το ΣΔΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ΣΔΟΕ σε λίγο θα εγκατασταθεί μόνιμα σε κάτι βίλες .Αν δεν βρει διαθέσιμα δωμάτια υπάρχει πάντα το Χάνι της Γραβιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή