Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Απίστευτο! η Γαζή επέβαλλε πρόστιμο 15.000 ευρώ στον Δήμο Δελφών για την Σκίτσα!!!...


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                             Άμφισσα, 12 Μαρτίου 2013
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ                  
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ                              
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Πρόστιμα για ρύπανση στη Σκίτσα»

 Ύστερα από τα προβλήματα ρύπανσης που προέκυψαν στο χείμαρρο «Σκίτσα», η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας, συγκάλεσε το Κλιμάκιο Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος (ΚΕΠΠΕ) της Π. Ε. Φωκίδας και μετά από την έκθεση αυτοψίας και την εισηγητική του έκθεση, υπογράφηκαν από τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη σε θέματα Περιβάλλοντος κ. Ηλία Σανίδα οι κάτωθι Αποφάσεις επιβολής διοικητικών κυρώσεων:

1.      Απόφαση επιβολής διοικητικών κυρώσεων στο ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ Περιφερειακής   Ενότητας Φωκίδας (ΑΔΑ : ΒΕΔΔ7ΛΗ-9ΔΛ) ήτοι χρηματική ποινή ύψους 15.000,00€ γιατί σύμφωνα με την έκθεση προκαλείται ρύπανση και υποβάθμιση του περιβάλλοντος από ανεπεξέργαστα λύματα από τον παλιό αγωγό ακαθάρτων της πόλης Άμφισσας που καταλήγουν στο χείμαρρο «Σκίτσα».

2.      Απόφαση επιβολής διοικητικών κυρώσεων στην εταιρεία «Π. Κατσαγούνου και Ε. Μπήτου Ο.Ε.», για δραστηριότητα ελαιοτριβείου στην Δ.Ε.  Άμφισσας Δήμου Δελφών Περιφερειακής .Ενότητας Φωκίδας (ΑΔΑ : ΒΕΔΔ7ΛΗ-ΟΜΘ) και επιβολή προστίμου ύψους 2.500,00€ στην ετιαρία «Π. Κατσαγούνου και Ε. Μπήτου Ο.Ε.» για ρύπανση και υποβάθμιση περιβάλλοντος και για μη απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων.

                   Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
                          ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

9 σχόλια:

  1. Ο φόβος φυλάει τα έρημα! κι ας είπα-ξείπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθεύει ότι η Γ.Γ. ΥΠΕΚΑ Μάρω Ευαγγελίδου ετοιμάζεται να ασκήσει υπηρεσιακή έρευνα επειδή τα πρόστιμα ανέρχονται σε 70 χιλιάδες ευρώ τη ΜΕΡΑ? ο σώζων εαυτόν σωθήτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑΙΩΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΡΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ?ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΕΙΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝΩΝΥΜΕ 10.20 ΜΜ .ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΩΣ ΕΧΟΥΝ. ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΓΑΖΗ. ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ. ΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΟΛΥΝΣΗ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑ ΓΑΖΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ) ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΕΛΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΥΓΑ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή η αλλαγή πλεύσης στα darck νερά της Σκίτσα που οφείλεται? μήπως έγινε καυτό το περιβάλλον και την κάνω από κοντά του, ήμαρτον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και θα τιναχτεί στον αέρα μια φιλία τόσων χρόνων? υπάρχουν και εμβόλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΌ? Η ΑΡΜΟΔΙΟΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΊΝΑΙ Η ΙΔΙΑ .ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΗ ΣΑΛΑΜΟΥΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η κ. ΓΑΖΗ ΚΑΛΩΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΤΟΝ κ. ΞΗΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΑΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΥΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΓΩΓΟ ΟΜΒΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Ή ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΝΟΣ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή