Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ο "αποκριάτικος" θρίαμβος του ΠΑΣΟΚ! ...





  Ολοκληρώθηκε στις 7 σήμερα το απόγευμα, πρώτη Κυριακή της Αποκριάς, με την έναρξη του Τριωδίου, η ψηφοφορία στις οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ στην Φωκίδα  για την ανάδειξη των συνέδρων.

 Για την ψηφοφορία και την τεράστια προσέλευση θα μας ενημερώσει ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Φωκίδας, υποθέτουμε! 

 Για τα λοιπά, σύμφωνα με τα ΜΜΕ η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε με πολλά παρατράγουδα, αφού δεν υπήρχε ηλεκτρονικό σύστημα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διπλοψηφίες και καταγγελίες για «φυτευτούς» συνέδρους. Τί μου θυμίζει...τι μου θυμίζει...




Όμως σύμφωνα με το newsit.gr παρά τις καταγγελίες για εκλογική διαδικασία - παρωδία, τόσο οι «βενιζελικοί» όσο και οι «αντιβενιζελικοί» ή «παπανδρεϊκοί» πανηγυρίζουν εκ των προτέρων για τον αριθμό των συνέδρων που εξέλεξαν...! 

  Εν τέλει η πραγματική δύναμη των δύο στρατοπέδων θα αποτυπωθεί την τελευταία μέρα του Συνεδρίου οπότε θα εκλεγούν τα 120 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ μια πρώτη γεύση θα έχουμε την προηγούμενη μέρα όταν θα ψηφίζονται τα κείμενα του Συνεδρίου και ιδίως οι Πολιτικές Θέσεις όπου οι σύνεδροι θα κληθούν μεταξύ άλλων με τη ψήφος τους να επικυρώσουν τη συμμετοχής ή όχι του ΠΑΣΟΙΚ στην κυβέρνηση, γεγονός που θα ληφθεί και ως ψήφος εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του προέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου... 

Πάντως ο Γ. Παναγιωτακόπουλος αποκάλεσε το σημερινό Γιορτή του πολιτικού master chef! 
Σε συνέχεια των έντονων διαφωνιών που εκφράστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα για τη σημερινή διαδικασία, ο επικεφαλής της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» Γιώργος Παναγιωτακόπουλος επανήλθε σήμερα με νεότερη σκληρή δήλωση, στην οποία κάνει λόγο για «μαγείρεμα των πάντων».
Ο κ. Παναγιωτακόπουλος καταγγέλλει ότι η διαδικασία «εξελίχθηκε σε γιορτή της παραποίησης και του πολιτικού master chef, όπου μαγειρεύονται τα πάντα». «Κάποιοι», υποστηρίζει, «φόρεσαν την αποκριάτικη στολή των "μάγων", και εμφανίζουν ονόματα σε λίστες υποψηφίων, αλλά και την στολή των "θαυματοποιών" και ανακαλύπτουν υποψηφίους εκεί όπου δεν υπάρχουν καν… οργανώσεις»...
Μα αλήθεια; Δεν υπάρχουν οργανώσεις;;;

6 σχόλια:

  1. άλλος για τη θαλασσαααα......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι ωρε παιδιά; Επρεπε το συνέδριο να το κάνατε πρωταπριλιά να σας πέσει και ελαφρύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ , ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ:
    Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ,Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ,Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ , Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΗΣ , Ο ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΤΗΣ , Ο ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ,Η ΕΤΑΙΡΑ ΤΗΣ,Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΑ ΤΗΣ,Ο ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΗΣ!!ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...!!
    ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ.....
    ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΝΟΗΜΑ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη ξεχνάμε τον κουμπάρο ! ας είμαστε ευγενικοί!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διακρίνω μια τάση για πάχος....Μερικά παιδιά .............. είναι φαγανά.........το τρώνε όλο το φαί ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι χήρες και τα ορφανά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή