Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Μπράβο στα παιδιά του Α.Τ. Ιτέας!


  

  Η επιτυχής σύλληψη  και η άμεση αντίδραση των αστυνομικών της πόλης της Ιτέας  επιβεβαιώνει περίτρανα το πόσο απαραίτητη είναι η ύπαρξη του Α.Τ. για ολόκληρη την περιοχή! 

 Και φυσικά αξίζει να τονίσουμε ότι το Τμήμα έχει κάνει και εξακολουθεί να κάνει μεγάλες επιτυχίες στην δίωξη του εγκλήματος... το οποίο μπορεί τώρα να αντιμετωπίζεται εν τη γενέσει του με το...αγιοβαλεντίνικο κλέψιμο του αλλοδαπού αλλά όλοι μας ξέρουμε καλά πού οδηγεί...

 Μπράβο στα παιδιά!!!


 * Αστυνομικοί άνδρες του Α. Τ.  Ιτέας συνέλαβαν  ένα  55χρονο Αλβανικής καταγωγής  για κλοπή σε γνωστό «SUPER MARKET» της  Ιτέας.
 Η σύλληψη ήταν επεισοδιακή και προηγήθηκε ανθρωποκυνηγητό.  

 Συγκεκριμένα η πράξη του δράστη έγινε αντιληπτή από υπάλληλο λόγω ενεργοποίησης του αντικλεπτικού συστήματος και του συναγερμού ασφαλείας.  Ο  δράστης άρχισε να τρέχει έχοντας προλάβει να πάρει  διάφορα αντικείμενα καλλωπισμού! (καλλυντικά)  αξίας 50  ευρώ. 
  Οι αστυνομικοί που  περιπολούσαν κοντά στο σημείο   αμέσως κυνήγησαν τον 55χρονο  τον οποίο  και εντόπισαν σε περίπου ένα δίωρο. 

 Ο Συλληφθείς με την αυτόφωρη διαδικασία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας ενώ ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας. 



1 σχόλιο: