Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Δείτε τι γράφουν!!!: Η Επανομή καταγγέλλει ζούγκλα στην Άμφισσα....

18/02/2013  [20:22]

Η Επανομή καταγγέλλει ζούγκλα στην Αμφισσα

 Η  Επανομή καταγγέλλει ζούγκλα στην Άμφισσα....

O προπονητής της Επανομής, Κώστας Βελιτζέλος, καταγγέλλει όσα έγιναν στην Άμφισσα, στο πλαίσιο του αγώνα με τον Φωκικό (1-1). 


  Ο τεχνικός της Αναγέννησης με δηλώσεις του καταγγέλλει «πρακτικές άλλων εποχών», τα «ντου» που έγιναν σε εκείνον και δυο παίκτες του, τους Τάσο Κουκουλέκη και Βασίλη Μπαλασά, και γενικά το σκηνικό που επικρατούσε στην πόλη της Φωκίδας: «Μετά τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό παιχνίδι, έχω να πω τα εξής: Χτυπήθηκαν στο ημίχρονο αγώνα της Β΄ Εθνικής ποδοσφαιριστές της μιας ομάδας από ανθρώπους του πάγκου του Φωκικού και συγκεκριμένα τον «υπεύθυνο» ασφαλείας και τον προπονητή τερματοφυλάκων, οι οποίοι έβριζαν και απειλούσαν μετά το δικό μας γκολ σε κάθε φάση που έβγαινε έξω η μπάλα και αυτοί βρισκόταν στα όρια των γραμμών του γηπέδου. 
  Μας είπανε ότι προκαλέσαμε. Ναι, δυστυχώς προηγηθήκαμε. 
  Και από τους δυο «κυρίους» ο ένας χτύπησε τους Κουκουλέκη και Μπαλασά και ο άλλος ήρθε σε εμένα, προφανώς για να… φοβηθώ, μιας και στην Άμφισσα πήγα πρώτη φορά σε γήπεδο ποδοσφαίρου… 

  Μάρτυρας των γεγονότων ήταν και ο διοικητής της Αστυνομίας που βρισκόταν στο γήπεδο και με ενημέρωσε πως τα στοιχεία των «κυρίων» είναι στη διάθεσή μας, για να προβούμε σε περαιτέρω ενέργειες. Ρωτάω, αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε εμείς με τους εν λόγω «κυρίους»; Δεν νομίζω! Υπάρχουν αρμόδιοι που κάποια στιγμή πρέπει να αποβάλλουν αυτά τα… άτομα από τους αγωνιστικούς χώρους. Ήταν η πέμπτη φορά που ομάδα μου πάει αντίπαλος στην Άμφισσα. Ποτέ δεν ήταν έτσι. Ένταση μπορεί να υπήρξε στις κερκίδες, ένταση όμως στον αγωνιστικό χώρο, τίποτα πέραν των ορίων. 

  Τυχαίο αυτό που έγινε φέτος; Δε νομίζω. Τυχαίο ότι φέτος βρήκαμε αποδυτήρια, χωρίς θέρμανση, χωρίς πόσιμο νερό και ζεστό νερό και όλα ήρθαν αφότου τα ζητήσαμε; Ούτε αυτό νομίζω ότι ήταν τυχαίο. Οι άνθρωποι του Φωκικού είναι ίδιοι με τα προηγούμενα χρόνια. Κάτι άλλο λοιπόν άλλαξε φέτος. Ειπώθηκε ότι υπάρχει πλάνο για ανανέωση ηλικιακά των ομάδων. Έπαιξαν δυο ομάδες με μέσο όρο ηλικίας 23 ετών.

   Το μάθημα από εμάς τους μεγαλύτερους ποιο ήτανε; «Χάνουμε στο ημίχρονο, δείρτε τους!» Έτσι αντί για πρόοδο έχουμε πισωγύρισμα πολλών ετών, εκτός αν αυτό μόνο ξέρουμε να κάνουμε. Επίσης, υπήρξε διαμαρτυρία του Φωκικού για τη διαιτησία. 

  Στόχος μου είναι να μη μιλάω όσο γίνεται γι' αυτό, γιατί θεωρώ τους διαιτητές μέρος του παιχνιδιού, που κάποια στιγμή θα κάνουν λάθη όπως όλοι μας. Μόνο που στη προκειμένη περίπτωση οι φωνές τους μου φέρνουν στο νου την παροιμία «στο σπίτι του κρεμασμένου, δε μιλάνε για σχοινί». 

  Το γκολ του Παπατζίκου που πετύχαμε είναι κανονικότατο, κάλυπτε ο δεξιός μπακ του Φωκικού. Το πέναλτι που ζητά ο Φωκικός δεν υπάρχει. Το γκολ που ακυρώθηκε καλώς έγινε και στο γκολ που δεχθήκαμε, ο σκόρερ Ταμπάκης βρίσκεται ένα βήμα μπροστά πριν τον τελευταίο αμυντικό μας, πριν την εκτέλεση του φάουλ. Δε θεωρώ ότι υπήρξε σκοπιμότητα από τον επόπτη ή το διαιτητή. 

  Ίσως επηρεάστηκαν σε κάποια στιγμή του αγώνα, γιατί σε κάθε φάση υπήρχαν δέκα άτομα στην πλάτη του επόπτη! Μάρτυρας όλων των παραπάνω είναι το βίντεο που υπάρχει στο ίντερνετ, μπορεί να το δει ο καθένας. Όλα φέτος στον Φωκικό; Τυχαίο; Δε νομίζω και πάλι.

   Οι φωνές, τα… ντου και οι διαμαρτυρίες, για να καλύψουμε τις ατομικές μας αδυναμίες ανήκουν σε άλλη εποχή. 
  Αν θέλουμε το καλό του ποδοσφαίρου, καιρός να προσαρμοστούμε στην εποχή του».

pelop.gr Ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου