Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Επιστροφή Γουργουρή στον Δήμο Γαλαξειδίου..."εκτός" από παντού η Γιώτα Λαίνη ! επιστροφή του όρου "αμισθί" στον δήμο Δελφών!!

Πάει ο παλιός ο  χρόνος...
ας γελάσουμε παιδιά....

Και κάπου εδώ αλλάζουν αυτά που ξέραμε! 

Έχουμε και λέμε: 




 



















Εκτός όλων των επιτροπών που της είχαν ανατεθεί μένει η Αντιδήμαρχος Ιτέας Γιώτα Λαίνη,  αρχής γενομένης από την Προεδρία της οικονομικής Επιτροπής, όπου μάλλον τοποθετήθηκε ο Αντιδήμαρχος Άμφισσας Παναγιώτης Ταγκαλής. 

 Η επιλογή -λέγεται- είναι απόλυτα προσωπική της κ. Λαίνη, η οποία κατάφερε να σωθεί "απ' του χάρου τα δόντια" επί δύο ολόκληρα χρόνια....μπράβο!  

 Αμφότεροι κρατούν τις Αντιδημαρχίες τους, έμμισθες, προφανώς...

Οι  Αντιδήμαρχοι  Δεσφίνας κ.  Ματζώρος  και ο Γραβιάς - Παρνασσού Θανάσης Μανανάς κρατούν την έμμισθη, προφανώς Αντιδημαρχία τους  επίσης. 

Η Αντιδήμαρχος Δελφών Λέλα Μπακολουκά κρατά την Αντιδημαρχία της, αμισθί όμως για τον επόμενο ενάμισυ χρόνο μέχρι τις δημοτικές εκλογές...

Στο Γαλαξείδι η αλλαγή ήταν η μοναδική ίσως σε όλη την "περιοχή ευθύνης", όπως έλεγε παλαιότερα ο τότε φιλελεύθερος κ. Πάλας...(απλή συνωνυμία). 


 Η Μάρω Γουργουρή αντικαθιστά τον Βασίλη Καραγιάννη, ο οποίος εικάζουμε ότι θα δεχόταν αμισθί να σηκώσει το βάρος της Αντιδημαρχίας. 

 Η κ. Γουργουρή σημειωτέον είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του αρχαιοσήμαντου Δήμου μας και ως εκ τούτου η τοποθέτησή της στον πρώην δήμο Γαλαξειδίου έχει να κάνει και με την δράση της στον τομέα επί δημαρχίας του Νίκου Γουργουρή...ο οποίος είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γαλαξειδίου! 
 Ελπίζουμε ότι η κ. Γουργουρή δεν θα υπηρετεί αμισθί την Αντιδημαρχία. 

 Μόλις ανακοινωθούν και επίσημα τα παραπάνω, θα σας ενημερώσουμε και για τους όντως αμισθί εν ζωή ευεργέτες της περιοχής μας...

3 σχόλια:

  1. Θεωρώ ότι δυστυχώς, όποιοι και να είναι οι Αντιδήμαρχοι, δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα στην παρούσα δημοσιονομική συγκυρία, παρόλα αυτά η κ.Γουργουρή είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και περιμένουμε να δούμε την πινελιά της στο Γαλαξίδι (όπως κάνει ο Στ.Ματζ., ο Θαν.Μαν. και η Λέλα Μπ. για τα χωριά τους) και μετά να την κρίνουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιόλογη γιατι; Που έδειξε την αξία της;
    Αν δεν ήταν η γυναίκα του πρώην Δημάρχου Γαλαξιδιου και συνεργάτη !!!!!!! του Φουσεκη, θα την έκανε δηλαδή ;
    Ακόμα και στην επιτροπή τουρισμού που την έβαλαν Πρόεδρο το μόνο που πρότεινε ήταν να δοθεί η μελέτη στον κολλητό ΤΟΥΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Κα Γουργουρή είναι επί σειρά ετών Δ/ντρια του Υπουργείου Τουρισμού και έχει διακριθεί στις εξωτερικές δράσεις του υπουργείου αυτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή