Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας πολιτών "Όχι στα χαράτσια" για το Κέντρο Υγείας Ιτέας




Τετάρτη, 05 Δεκέμβριος 2012 09:51


Μετά τα όσα συζητήθηκαν αναφορικά με το θέμα του Κέντρου Υγείας, στη συγκέντρωση που οργάνωσε η Πρωτοβουλία Πολιτών "οχι στα χαράτσια" την Δευτέρα 3/12/12 στο  Κέντρο Υγείας Ιτέας, παρουσία της κ. βουλευτού Α. Μανδρέκα, της Αντιδημάρχου Ιτέας κ. Π. Λαϊνη, του διευθυντού κ. Σπαθαράκη και ιατρών του ΚΥ και πολλών συμπολιτών μας αποφασίσθει:


α) Να γίνει ανάκληση της απόφασης μετακίνησης ιατρού απο το Κ. Υ. Ιτέας.

β) Να συμβάλουν όλοι οι φορείς ώστε να επιτύχουμε την αναβάθμηση του Κ. Υ.

γ) Προτείναμε την άμεση πρόσληψη ιατρών για κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων.

ΧθεςΤρίτη 4/12/12 η Πρωτοβουλία μας είχε συνάντηση στο Κ.Υ. και με την κ. Δ. Καραγιώργου διευθύνουσα το Γενικό Νοσοκομείο Αμφισσας παρουσία ιατρών του Κ. Υ.

Το αποτέλεσμα της συζήτησης ήταν η υιοθέτηση λύσης αποδεκτή απο όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Η Πρωτοβουλία Πολιτών θα συνεχίσει να παρακολουθεί απο κοντά το θέμα μέχρι της τελικής επίλυσής του, επιμένοντας στη θέση οτι εντός τριημέρου πρέπει να γίνει η ανάκληση της απόφασης του συμβουλίου Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Αμφισσας για την μετακίνηση ιατρού απο το Κ. Υ. Ιτέας.

2 σχόλια:

  1. Χαχαχα... απίστευτη απόφαση! Μαζευτήκατε όλοι εσείς εκεί για να αποφασίσετε να...προσλάβετε γιατρους; Μα καλά, πού ζείτε; Δεν έχετε πάρει μυρωδιά τι γίνεται γύρω σας; Και μάλιστα, μαζί σας πήρε την ίδια απόφαση και η βουλευτής; Αυτή που ψηφίζει μνημόνια και με τα δυο της τα χεράκια;
    Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω! Ω ποία γελοιοποίησις!
    Ή μας δουλεύεται λοιπόν, ή σας "πιάσαν Κώτσους"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποφασισαμε την ανακληση της αποφασης.......και εντος τριημερου να γινει η ανακληση..... Ποιοι νομιζετε οτι εισαστε εσεις που αποφασιζετε και διατασετε για τα ανωτερω ; θα λειτουργει το δημοσιο με τις επιθυμιες σας ; η βουλευτης και η αντιδημαρχος πιστευα οτι ψηφιζουν και αποφασιζουν στη βουλη και τον δημο αντιστοιχα και οχι οπου τις φωναζουν διαφορα γκρουπουσκουλα με καθαρα τοπικιστικα κινητρα.Μηπως ξεπεφτουν λαικιζοντας για το χωριο τους ;Μηπως ξεχασαν οτι εκπροσωπουν τον νομομ και τον δημο αντιστοιχα ; Μηπως ξεχασαν οτι απευθυνονται και αλλου για ψηφους ; Αν αλλαξει η αποφαση σημαινει οτι διοικουν θλιβερες μειοψηφιες και σε καποιους δεν ταιριαζουν οι θεσεις που κατεχουν και θα πρεπει να πανε σπιτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή