Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Ανοικτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Κέντρο Υγείας Ιτέας

Όλοι στο Δημαρχείο της Ιτέας, αύριο στις 8 το βράδυ για το Κέντρο Υγείας!...

Αύριο Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ στο Δημαρχείο της Ιτέας η "Πρωτοβουλία Κατοίκων" πραγματοποιεί ανοικτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Κέντρο Υγείας Ιτέας. 

Θα γίνει ενημέρωση για τις δυσάρεστες εξελίξεις που έχουν προκύψει και θα παρθούν αποφάσεις για την καθολική αντίδραση κατοίκων και φορέων.


2 σχόλια:

  1. Μερικοι συνεχιζετε τον χαβα και οι ΄΄πρωτοβουλιες'' αλλαζουν ονομα κατα το δοκουν, αρκει η επαναστατικη γυμναστικη των γεροντων ,που εξαρτονται απο σας κατα καποιο τροπο, ν α μπορει να συνεχιστει.Καποιοι θελουν 10 γιατρους για να συνταγογραφουν απο 10 συνταγες την ημερα ο καθενας και οι υπολοιποι να ετοιμαζονται για το χλιδατο συνεδριο γενικης ιατρικης ,και τα περιστατικα ολα να κουβαλιουνται οπως-οπως στο νοσοκομειο.Για 3 μηνες μετακινηση ενος γιατρου, για να προσφερει και σε αλλους συνανθρωπους, δεν ΄΄εσταξε και η ουρα του γαιδαρου ΄΄για τοσο ντορο.Αλλωστε η ειδικοτητα γενικου γιατρου ειναι κατα κυριο λογο για κεντρα υγειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν το δικαιωμα στη περιθαλψη των γεροντων και ολων οσων εχουν αναγκη αυτης, το λες χαβα και επαναστατικη γυμναστικη εχεις προβλημα στον εγκεφαλο
    και που εισαι... η επαναστατικη γυμναστικη τωρα ερχεται...
    τρεξε για ενα καρβελι,πηδα για μια ασπιρινη,κανε κολοτουμπα για λιγο γαλα...προσεχως στις οθονες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή