Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΙΤΕΑΣ…



Aξιότιμοι  Κύριοι του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων  και  Φίλων. του Δημοτικού Ωδείου Ιτέας . 
Προς μεγάλη μας  έκπληξη  διαβάζουμε  Δελτίο Τύπου που δημοσιεύσατε  σχετικά  με  το Δημοτικό Ωδείο Ιτεας   όπου αφού  αναφέρεστε στις ευθύνες της δημοτικής αρχής  για την μη λειτουργία  του Ωδείου  επίσης προσπαθείτε να εκμηδενίσετε και το ενδιαφέρον της αντιπολίτευσης  ότι δήθεν είναι όψιμο  και γίνεται για επικοινωνιακούς λόγους  και μάλιστα μας  επιρίπτετε (στην Αντιπολίτευση) και ευθύνες προσπαθώντας να μας εξισώσετε με την δημοτική αρχή ...
Πρωτοφανής άποψη μάλλον θα έχετε του λόγους σας  !!!
Πρώτα απόλα πρέπει να σας  επισημάνω  ότι προσωπικά το ενδιαφέον μου για το Ωδείο  Ιτεας  οχι μόνον δεν είναι όψιμο αλλά τουναντίον έχει μακρά  ιστορία . Ξεκίνησε από το  1999 όταν πρωτοεκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος  στον πρώην καποδιστριακό Δήμο Ιτεας  . Και το ενδιαφέρον μου δεν   ήταν   στα λόγια αλλά σε έργα για την στελέχωση  - τον εξοπλισμό και την οργάνωσή του Δημοτικού Ωδείου Ιτεας,  σε συνεργασία φυσικά με τον τότε Δήμαρχο Κον Αρ. Παπαλάιο  .   Μια υποδομή  που εσείς  βρήκατε και αγωνίζεστε για να διατηρήσετε  και καλώς  πράτετε.

Δεύτερον πρέπει να γνωρίζετε ότι  η  Αντιπολίτευση δεν  διοικεί ούτε αποφασίζει . Η αντιπολίτευση  κρίνει  και  ελέγχει πράξειις ή παραλήψεις της δημοτικής αρχής  και φυσικά  προτείνει λύσεις   υπερασπίζοντας  τα συμφέροντα των πολιτών . Ολα αυτά στα πλαίσια των δυνατοτήτων που μας δίνει ο νόμος και πρωτίστως  μέσα στο ανώτατο συλλογικό όργανο που λέγεται Δημοτικό Συμβούλιο   Αυτό   πράξαμε από την αρχή της δημοτικής μας θητείας  από  τον Ιανουάριο του 2011 .  Συνεχείς  ήταν οι παρεμβάσεις μου  τόσο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και εκτός σχετικά με την  οργάνωση  του Δήμου  σε θέματα που αφορούσαν  και τα ωδεία . Συνεχείς ήταν οι επερωτήσεις και παροτρύνσεις  προς την δημοτική  αρχή  με σκοπό   την ενεργοποίησή  της    προς  μια κατεύθυνση που θα  έφερνε  αποτελέσματα.
Δυστυχώς δεν εισακούστηκα   !!!

Αξιότιμοι κύριοι  τις  δράσεις μου αυτές  δυστυχώς  δεν τις  γνωρίζετε  αφού ούτε στα Δημοτικά Συμβούλια παρευρίσκεστε αν και ως ενεργοί πολίτες θα έπρεπε να συμμετέχετε !!!  Ούτε ενημέρωση ζητήσατε !!! Τα δύο  προηγούμενα χρόνια  όπως  ισχυρίζεστε ότι  αγωνίζόσασταν   ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΉΡΗΣΗ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ   ο σύλλογός σας  ποτέ  δεν απευθύνθηκε στην Αντιπολίτευση  Ετσι ούτε την άλλη άποψη γνωρίζετε ούτε την συνδρομή  μας ζητήσατε ως είθιστε στις δημοκρατικές κοινωνίες  !!!  Αγνοώντας τα θεσμικά όργανα της πολιτείας περιοριστήκατε σε προσωπικές διαβουλεύσεις με την δημοτική αρχή  η οποία συστηματικά  σας   καθησύχαζε  ότι όλα βαίνουν καλώς  με τα γνωστά αποτελέσματα  !!!

  Συνεπώς  η αναφορά σας εναντίον της αντιπολίτευσης είναι τουλάχιστον  ατυχής και σας εκθέτει  !!!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΑΚΑΚΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 

1 σχόλιο:

  1. γιωργο υπαρχουν και συντοπιτες που αναγνωριζουν τη δραση σου και σ αυτα και εναντια στις σπαταλες που πανε για ''εκδηλωσεις''.απλως οι κλικες εχουν στεγανα και φοβουνται μην τα χασουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή