Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Συνάντηση με την βουλευτή Φωκίδας για το Κέντρο Υγείας Ιτέας



   Σε συνέχεια της παράστασης εκπροσώπων των κατοίκων στο Νοσοκομείο Άμφισσας για το Κέντρο Υγείας Ιτέας, ακολούθησε συνάντηση με την βουλευτή Φωκίδας Ασπασία Μανδρέκα στις 15 Δεκεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα. 

 Η βουλευτής ενημερώθηκε για τα τεκταινόμενα κατά την διάρκεια της συνάντησης με την Διοικήτρια του  Νοσοκομείου Άμφισσας και τον Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής καθώς της ετέθη το συνολικό πρόβλημα της επιβίωσης του Κέντρου Υγείας Ιτέας αλλά και η πρόθεση και η αντιμετώπιση που τυγχάνει η μονάδα από πλευράς του Νοσοκομείου. 

  Η βουλευτής  δήλωσε ότι σε συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Υγείας πήρε την διαβεβαίωση πως ουδεμία πρόθεση από το Υπουργείο υπάρχει για να κλείσει το Κέντρο.

   Σε επισήμανση  για τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις, επανέλαβε την δέσμευση της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Άμφισσας έναντι της βουλευτού, ότι θα ανακληθεί η απόσπαση του συγκεκριμένου ιατρού του Κέντρου Υγείας και θα εξευρεθεί άλλη λύση κάλυψης του προβλήματος....

4 σχόλια:

  1. Μπράβο Κα Μανδρεκα επιτέλους βουλώσατε τα στόματα κάποιων εργαζόμενων του νοσοκομείου που θέλουν να κλείσει το Κ.Υ. με καλύπτει απόλυτα η δήλωση του Κου Υπουργού και η δική σας δέσμευση και προσπάθεια και πάλη ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προσπάθεια της Κας Μανδρεκα έδωσε οριστικό τέλος της συνεχούς φημολογίας περί κλεισίματος του Κέντρου Υγείας. Ας το καταλάβουν αυτό όλοι και να σταματήσουν μια για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η στραβος ειναι ο γιαλος η στραβα αρμενιζουμε καθε φορα που πρεπει να βγουν μερικοι απο τα γραφεια τους φωναζουν τα τσιρακια τους και δημιουργουν εντυπωσεις με τους ιδιους και ιδιους ελεος οι υπολοιποι κατοικοι κουραστικαν να τους ακουνε και να τους βλεπουν δεν εχουν δοολεια στα σπιτια τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή