Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Η Φωκίδα σε ευχαριστεί για το ΝΑΙ, Ασπασία....

Με 153 ψήφους  και άμεσες διαγραφές αμέσως μετά, ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία στην Βουλή για το...ακροτελεύτιον άρθρο του νομοσχεδίου των μέτρων κατά των Ελλήνων! 

153 ΝΑΙ 
128 ΟΧΙ 
18   ΠΑΡΟΝ 

Ο Βενιζέλος διέγραψε τους 6 που ψήφισαν ΟΧΙ...πόσοι του  απομένουν; 

Με 155 ψήφους είχε πει ο Σαμαράς ότι θα το "περνούσε"... έπεσε έξω. Κάτι μας λέει πως όχι μόνο σ αυτό! ...

 Μία από τις ψήφους ήταν της βουλευτού Φωκίδας Ασπασίας Μανδρέκα 


η οποία με το ΝΑΙ της διασφάλισε την θέση της στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και συνεχίζει...

Η  Φωκίδα σε ευχαριστεί,  Ασπασία...



Αναλυτικότερα, με μόλις 153 "Ναι", μόλις 128 "Όχι", 18 "Παρών", 1 "Απών", πέρασε κατ'αρχήν από την Βουλή το επαίσχυντο νομοσχέδιο του τρίτου κατά σειρά Μνημονίου με 6 απώλειες από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ (διαγράφηκαν όλοι) και μία από τη ΝΔ (Κασαπίδης) που ψήφισε "παρών". Και λέμε "κατ'αρχήν" γιατί η απουσία των στενογράφων και της φυσικής καταγραφής της συνεδρίασης δημιουργεί ουσιαστικό θέμα εγκυρότητας της.
Τα μέλη της  ΚΟ της ΔΗΜΑΡ δήλωσαν "παρόντες". Αμέσως μετά την ψηφοφορία για το Μνημόνιο ΙΙΙ ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Ευ., Βενιζέλος με επιστολή του προς τον προεδρεύοντα της Βουλής Αθ. Νάκο δήλωσε ότι διαγράφονται έξι  βουλευτές. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Κώστα Σκανδαλίδη, Άντζελα Γκερέκου, Μιχάλη Κασσή, Θεόδωρο Παραστατίδη, Μάρκο Μπόλαρη και Γιάννη Κουτσούκο.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι διαγράφεται ο βουλευτής κ. Γιάννης Κασαπίδης.
Το αποτέλεσμα αποτελεί σαφή ήττα για την τρικομματική κυβέρνηση και πλέον όλα είναι ανοικτά. Η ουσία είναι ότι αυτή η κυβέρνηση δεν στέκεται με τίποτα. Είναι θέμα ελάχιστου χρόνου η ανατροπή της.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr









 Η Φωκίδα σε ευχαριστεί, Ασπασία....

19 σχόλια:

  1. Αχ ρε Ασπασία !! και σου το είπα !!! Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα....την έχασες την ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κα Μανδρεκα εκτός από βουλευτής είστε και Νομικός. Πότε προλάβατε και διαβάσατε τις 798 σελίδες του μνημονίου αφού τις παραλάβατε το πρωί;;;; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθούν ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ στο μέλλον που θα πουν ότι δεν το έχουν διαβάσει. ΠΟΣΟ υπερήφανος μπορεί να είναι ο ΠΑΤΕΡΑΣ σου και η ΜΑΜΑ σου για τις περικοπές στις συντάξεις τους;;;;;;;;;;;;; Πόσο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ είναι ο Πρόεδρος της Ν.Δ. να διαγράφει έναν βουλευτή από την κοινοβουλευτική ομάδα επειδή δεν πειθαρχεί;;;;;;;;;; Βάση του Συντάγματος εσύ ως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ δεν ψηφίζεις κατά συνείδηση;;;;;;;; Τι θα πεις στους Συμπατριώτες σου που θα πληρώσουν τεκμήριο η αλλιώς χαράτσι που ο Θεός χάρισε στην πολύτεκνη Μητέρα παιδιά;;;;;;;;;;;;;; Τι θα πεις στην Μητερα οπου ο θεος δεν της χαρισε παιδια αλλα κατεφιγαι στην εξωσοματικη γωνιμοποιηση δαπανωντας χιλιαδες EURO αλλάζοντας και θέτοντας σε κίνδυνο τον οργανισμό της λόγο των ορμονών ότι θα ΠΛΗΡΩΣΕΙ τεκμήριο για αυτό το παιδί;;;;;;;;;;;; Κα Μανδρεκα αφού δεν έχεις την δύναμη να κρατηθείς αλλιώς στην ΒΟΥΛΗ Π Α Ρ Α Ι Τ Η Σ Ο Υ έτσι και αλλιως τα 8000 χιλιάδες Μισθό που παίρνεις θα τα βγάζεις ως έγκριτος Δικηγόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς το έλεγε προχθές στις δηλώσεις της;... "θα το διαβάσω... θα το μελετήσω... και θα αποφασίσω ...". Και αποφάσισε!
    Σε οσους ...κακεντρεχείς που ισχυρίζονται οτι δεν πρόλαβε να το διαβάσει, έχω να του πω ότι πρέπει να ενδρέπονται! Για τη βουλευτή μας βρε παιδιά τέτοια πράγματα; Δεν σέβεστε ούτε τους θεσμούς πια σε αυτόν τον τόπο; Για αυτό καταντησαμε έτσι και ...φεύγουν οι επιχειρήσεις στη Βουλγαρία και τα παιδιά μας στα εξωτερικά μετανάστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ ΙΤΙΩΤΗ μπορεί να έχεις δίκιο γι αυτά που γράφεις. Όμως να ξέρεις ότι και οι γονείς της Κας Μανδρεκα είναι και αυτοί φορολογούμενοι πολίτες και πληρώνουν το τίμημα, τίμημα του κοινοβουλίου όπως όλοι μας. Έξαλλου ουδείς τώρα δεν είναι ισόβιος βουλευτής και ότι ψηφίζεις τώρα το βρίσκεις στο μέλλον μπροστά σου. Το μέλλον θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΙ ,ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑΒ .ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ... .... se aytin kai se aytous pou tin psifisane!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας μην εχει αυταπατες η βουλευτης. Ειναι αναλωσιμη. Το σκηνικο θα αλλαξει. Οι χαμενοι σημερα, μπορει να ειναι οι νικητες αυριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΕΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ, ΑΝ ΜΗ ΤΗ ΑΛΛΟ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΚΑΚΑ , ΑΥΤΗ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΟΥΤΕ ΚΑΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ , ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κι έλαβε μηνύματα στο κινητό της από Φωκείς ελάχιστες ώρες πριν την ψηφοφορία ότι εμείς λέμε ΟΧΙ κι ότι πρέπει να ψηφίσει ΟΧΙ αλλά μας αγνόησε...κατά τ' άλλα είναι μαζί με το λαό, όπως έλεγε προεκλογικά,τη Φωκίδα, που στη Βουλή δήλωσε ότι είναι ο φτωχότερος νομός της χώρας και με το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας.... Μπράβο,Ασπασία,που η κομματική πειθαρχία είναι πάνω απ' το συμφέρον του λαού, αλλά αν ακούσεις "κρακ" θα' ναι η καρέκλα σου που σπάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θεόδωρε, σκέψου πριν γράψεις! Τα λόγια τα παίρνει ο αέρας τα γραπτά μένουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε εσύ μέσα στην οικογένεια σου δεν έχεις ανθρώπους που έχουν πληγεί από την κρίση;;;;;;;;; Για σκέψου, αν στην θέση της Κας Μανδρεκα ήταν η Κα Παπαθαναση ή κάποιος άλλος Βουλευτής από τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση και ψήφιζε το Μνημόνιο 3 εσύ θα ήσουν πλούσιος και θα πέρναγες καλά;;;;;;;; Φίλε Ανώνυμε το νόμιζα πρέπει να το κοιτάς και από τις ΤΡΙΣ του πλευρές.

      Διαγραφή
    2. Θεόδωρε επαναλαμβάνω! Πρόσεχε τι γραφεις.

      --- Όμως να ξέρεις ότι και οι γονείς της Κας Μανδρεκα είναι και αυτοί φορολογούμενοι πολίτες και πληρώνουν το τίμημα, τίμημα του κοινοβουλίου όπως όλοι μας.---

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε τη δεν καταλαβαίνεις με το τίμημα;;;;;;;;;; Όταν ψηφίζονται τα μέτρα και επιβάλλονται φόροι υπάρχουν πολίτες που εξαιρούνται;;;;;;;;;Η βουλή δεν νομοθετεί;;;;;;;(νομοθετική εξουσία) και η κυβέρνηση εφαρμόζει τους νόμους;;;;;;;;;;; Όλοι μας δεν πληρώνουμε το τίμημα;;;;;;;;; Εκτός εάν εσύ ανήκεις σε άλλη κατηγόρια πολιτών και μάλιστα ΑΝΩΝΥΜΩΝ.

      Διαγραφή
  12. Γιατί, η Αφροδίτη δεν το ψήφισε το μνημόνιο?....και ποιά είναι τα δυο καλά που εκανε στον τόπο? Μάλλον οι βουλευτίνες μας ανάμεσα στα δυο κακά, επέλεξαν το λιγότερο κακό για την Ελλάδα και για τη Φωκίδα...τουλάχιστον αυτό έκριναν...μένει να το δείξει η ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΩΡΕ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΦΛΩΡΟΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ :
    Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΠΑΡΤΗΝΑ..ΧΑ!ΧΑ!!ΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή