Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Το προφίλ των υποψηφίων ενόψει των αλλαγών του Καλλικράτη στο Δήμο Δελφών ....



Αρχές του 2013 ανοίγει ο διάλογος προκειμένου εν όψει και των εκλογών του 2014 να διορθωθούν οι δυσλειτουργίες που δημιούργησε ο Καλλικράτης. Αυτό είχε τονίσει προ μηνών ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών  Χαράλαμπος Αθανασίου, ενώ δεν θέλησε να δεσμευτεί για τον αριθμό των Δήμων. Συγκεκριμένα ο κ. Αθανασίου δήλωσε «Είναι ένα θέμα που πράγματι έχουν παρατηρηθεί δυσλειτουργίες σε πολλούς Δήμους οι οποίοι είναι πάρα πολύ μεγάλοι και πρέπει αυτό το ζήτημα να αντιμετωπιστεί το γρηγορότερο δυνατόν με διορθωτικές κινήσεις όπου είναι αναγκαίο. 
Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Καλλικράτης θα αλλάξει εκ βάθρων γιατί περιλαμβάνει και σωστές διατάξεις οι οποίες και θα παραμείνουν.  Αρχές του 13, θα το ανοίξουμε." 




Σε 18 μήνες από τώρα (Ιούνιο 2014) είναι προγραμματισμένες οι Δημοτικές εκλογές σε όλους τους Δήμους της Ελλάδας, μαζί με τις Ευρωεκλογές.

Εάν υπάρχει η Ελλάδα με την σημερινή της μορφή και λειτουργία και εάν επιβιώσουν οι ΟΤΑ μετά τον Καλλικράτη 3 και  μετά την  εκχώρηση υπηρεσιών σε ιδιώτες, τότε είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την  πρώτη συζήτηση που γίνεται σε σχέση με τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, γιατί όλοι συνηθίζουμε να συζητούμε την επόμενη ημέρα όταν το παρόν μας μελαγχολεί...

Το γεγονός ότι 18 μήνες  μας χωρίζουν από την δημοτική κάλπη εκτός του ότι δείχνει  πόσο καθυστερημένα κινούνται οι...επίδοξοι!, έχει ένα δεδομένο: την επιθυμία των σημερινών δημάρχων να χειριστούν την κατάσταση. 
Και αυτό κρατείστε το...
 Στον  δικό μας Δήμο, το ενδιαφέρον εστιάζεται στα υπάρχοντα πρόσωπα,  στο να  είναι και πάλι υποψήφιοι,  έχοντας βέβαια, κατά πολλούς εξασφαλίσει την συντριπτική τους  ήττα από τώρα.

 Από κει και πέρα διαπιστώνεται μια αδυναμία να πέσει στο τραπέζι ένα όνομα, που μπορεί να φέρει κάτι νέο και να είναι ελκυστικό για όσους τα έχουν δει όλα και βιώνουν την απόλυτη απαξίωση της αυτοδιοίκησης ...

 Αρχικά θα έλεγε κανένας ότι αυτή η παρατεταμένη σιωπή και η αδυναμία κάποιων να αναφέρουν ένα νέο πρόσωπο, είναι υπέρ...σε συνδυασμό με την επίδειξη αλαζονείας στην καθημερινή λειτουργία...
 Τα βλέμματα όλων όσων θέλουν να δουν την επόμενη ημέρα στο Δήμο,  λογικό είναι να στρέφονται προς νέους ορίζοντες, δηλαδή προς τον  ΣΥΡΙΖΑ....
 Εκεί που υπάρχει το μεγάλο πρόβλημα είναι στη ΝΔ,  αν και είναι πολιτικά αναβαθμισμένη και με πλειοψηφία ειδικά  εδώ, όπως τουλάχιστον δείχνουν τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών. Με εξαίρεση την Δωρίδα. 
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που ενάμισι χρόνο πριν τις εκλογές, δεν μπορεί κανένας να προτείνει ένα όνομα υποψηφίου δημάρχου. 
 
 Και στις επικείμενες εκλογές, η ΝΔ, όση δύναμη κι αν έχει, θα πάει με νωπές τις μνήμες του εκλογικού αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών, που όσο κι αν θέλουν κάποιοι να ξεχαστεί, δεν ξεχνιέται με τίποτα.
Άρα η όποια αναζήτηση, θα ξεκινήσει με την μνήμη της "διάσπασης" και κανένας δεν γνωρίζει που μπορεί να οδηγήσει.

Θα υπάρχει ΠΑΣΟΚ;

Σημαντική παράμετρος, στην όποια  προσέγγιση του θέματος «δημοτικές εκλογές 2014», δεν μπορεί να είναι το ΠΑΣΟΚ, γιατί σε κάθε συζήτηση,  το ερώτημα που κυριαρχεί είναι «αν υπάρχει ΠΑΣΟΚ μέχρι το 2014».
Κανένας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο αυτό, αλλά οι ΠΑΣΟΚοι της  Φωκίδας,  με κεκτημένη ταχύτητα, λειτουργούν ακόμη με την… μαγεία του κομματικού χρίσματος και υπάρχουν διάφοροι που το θέλουν, διαγκωνιζόμενοι με την βοήθεια τοπικών φαντασμάτων,  για το ποιος θα είναι ο εκλεκτός της Ιπποκράτους, αν μέχρι τότε τα πολυτελή κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν ακόμη. 
Υπάρχει χρόνος, να αναλύσουμε κάποια γαργαλιστικά γεγονότα, που μπορεί να εξελίσσονται ανάμεσα σε αμετανόητους του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι επιθυμούν να έχουν λόγο και στις αυτοδιοικητικές εκλογές...

Ανακεφαλαιώνοντας: Από πλευράς της Ν.Δ. γίνονται κινήσεις πολιτικού αιφνιδιασμού με σίγουρο εκλογικό αποτέλεσμα...

Από πλευράς του ΠΑΣΟΚ - αν υπάρχουν - θα συνταχθούν με κάποιο "ανεξάρτητο"...

Από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ είναι "ιδιαίτεροι" οι συσχετισμοί των δυνάμεων, μια που ο τόπος είναι μικρός...

Το λοιπόν: θα ακούσετε  ότι δεν θα ξανακατέβει ο νυν δήμαρχος, ο οποίος προωθεί 2 υποψηφίους αλλά ουσιαστικά στηρίζει ένα: 

α) τον Παναγιώτη  Ταγκαλή, ο οποίος τελικά "συμβιβάζεται"! και β) τον περί ου ο λόγος Θανάσης Παναγιωτόπουλος πρόεδρος Δ.Σ. Δελφών. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι έχουν ήδη γίνει οι...απαραίτητες ενέργειες ώστε να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο οι ίδιοι αποτελεσματικοί και ανθηροί αντιδήμαρχοι! Προσωπικά θα ήθελα την άποψη της αντιδημάρχου  Ιτέας για τον σχεδιασμό..

Έχουμε λοιπόν από την μία πλευρά τον κ. Παναγιωτόπουλο...
Από την άλλη πλευρά προωθείται κεντρικά η υποψηφιότητα του συμπατριώτη μας Θύμιου Αλεξανδρή...
Άρα σε πρώτο πλάνο έχουμε δύο πρόσωπα στη Ν.Δ. που θα διεκδικήσουν το χρίσμα: 

Παναγιωτόπουλος - Αλεξανδρής.

Με μια δεύτερη σκέψη: εάν ο Καλλικράτης 3 όπως ακούγεται κάνει όλη την Φωκίδα ένα Δήμο και εάν δεν υπάρχουν εύρωστοι κομματικοί μηχανισμοί για να διεκδικήσει κάποιος το βουλευτιλίκι, γιατί να μην τεθεί επικεφαλής (ακόμη και χωρίς την βούληση Σαμαρά, αν είναι πρωθυπουργός σε ενάμισυ χρόνο) ο νυν δήμαρχος...βέβαια οι απόπειρες υπερκομματικής συστοιχίας θα εξαντληθούν στα ημέτερα καταναλωτικά προϊόντα που είναι και πολύ γνωστά...
Αυτό υποχρεώνει άμεσα για μια δυναμική υποψηφιότητα από την πλευρά του ευρύτερου πρωηνπασοκικού χώρου. Ίσως κάποιο πρόσωπο που γίνεται όλο και πιο "απαραίτητο" στην Φωκίδα  συν τω χρόνω;...: Πανουργιάς Παπαϊωάννου! 
Αυτή την υποψηφιότητα την ονειρεύονται πολλοί και πολλές στην ευρύτερη περιοχή. "Συγγενείς τε και φίλοι"  που λέει και η εξόδιος ακολουθία...



Σε δεύτερο πλάνο, λοιπόν, έχουμε:  Φουσέκη -  Παπαϊωάννου.

Η τρίτη σκέψη, μοιραία, οδηγεί στον ευρύτερο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ: Εδώ υπάρχουν τρία σοβαρά ζητήματα. 
 Το ένα είναι η καθοριστικής σημασίας "αλληλεπίδραση" των τοπικών συσχετισμών. 
Το δεύτερο είναι η τοπική εσωστρέφεια...
Και το τρίτο η διαμορφούμενη  βούληση σε ένα φορέα που διευρύνεται από ετερόκλητα "προϊόντα"...
Σε περίπτωση που τα δημοτικά ψηφοδέλτια δείξουν υπερκομματικό χαρακτήρα - και είναι το πιο πιθανό - τότε εδώ υπάρχει μία ευρύτερη πρόθεση για το πρόσωπο του Σάββα Γιαννοσπύρου! Ο  πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και νυν Πρόεδρος της POST  είναι για πολλούς το πρόσωπο που θα μπορούσε να διεκδικήσει τον Δήμο, με προοπτική. 

Άραγε, σε  τρίτο πλάνο,  καταληκτικά και σε περίπτωση που ο Παπαϊωάννου πάει Ολλανδία...
 θα αξιωθούμε να ξαναζήσουμε σκηνές του παρελθόντος;;;;
Φουσέκης-Γιαννοσπύρος...



   Ωστόσο, επειδή πάντοτε υπάρχουν οι αστάθμιστοι παράγοντες... ενδέχεται να προκύψει και μία άλλη υποψηφιότητα η οποία αφορά σε πρόσωπο μεγάλου συνδικαλιστικού βεληνεκούς με το προνόμιο του άφθαρτου: Χρήστος Βανδώρος! 

Ο μεγαλοσυνδικαλιστής της ΠΕΤ - ΟΤΕ που χειρίζεται τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και πρωτοστάτησε στις διαπραγματεύσεις υπέρ των εργαζομένων στην πώληση του ΟΤΕ, με μεγάλους επιτυχείς αγώνες στο ενεργητικό του και αποτελεσματικά ενεργό μέλος της δημοτικής κίνησης "Πολίτες στο Προσκήνιο" στην Φωκίδα...


 Και φυσικά υπάρχει και η Χρυσή Αυγή!  δύσκολο να μη κατεβάσει δήμαρχο η Χ.Α. με τέτοια ποσοστά που έχει και συνεχίζει να αναπτύσσει...
Ίσως ο κ. Λέκκος ή ίσως ένας νέος Φωκέας υποψήφιος: ψηλός και αστυνομικός...

66 σχόλια:

  1. Από τώρα οραματίζονται τις θέσεις ξεχνούν όμως και δεν λογαριάζουν τις πολιτικές εξελίξεις. Το να τα δίνεις όλα, υποσχέσεις, υποταγές στα συμφέροντα δεν κερδίζεις. Αυτά έκαναν και οι πολιτικοί αρχηγοί και κατάντησαν να κάνουν κυβέρνηση με τρία κόμματα. Ανοίξτε την τράπουλα των ονομάτων, από την πολύ χρήση της όμως θα την χαλάσετε. Αυτοί που βιάζονται να προβληθούν θα καούν. Η κοινωνία αναζητά νέους που να είναι και να φέρονται τίμια χωρίς αλαζονεία και τουπέ. Καλή σας τύχη στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρέχουν να πάρουν δόξα και ΧΡΗΜΑ, πολιτικοί προικοθήρες του παρελθόντος, που δεν έχουν ιδεολογία, που νομίζουν ότι φορώντας γραβάτα ο κόσμος τους ακολουθεί και αυτό μέχρι να εκλεγούν. Γιατί μετά χάνονται σηκώνουν το κεφάλι τους ψηλά και ξεχνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΟΛΟΥΣ !
    ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ(Α) !
    (ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ-ΕΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ !)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. Τσακίρη με τα σωστά σας αγνοείτε Μαντζώρο, Λαίνη, Ταγκαλή και Μανανά, Καμπαφλή???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Αυτοδιοικητικέ έξω είναι μέρα και αναφέρεις τα ΒΑΜΠΙΡΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ 27 Νοεμβρίου 2012 στις 1:08 μ.μ.

      ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕ αυτοί που αναφέρεις ας κάνουν έναν απολογισμό των πεπραγμένων τους πρώτα και μετά ας το ξανασκεφτούν όπως και εσύ.

      Διαγραφή
  5. Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος προωθεί κεντρικά τον αλεξανδρή? Δηλαδή ο δήμαρχος δίνει χρίσμα στον Παναγιωτόπουλο και ο Σαμαράς στον Αλεξανδρή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν και το κείμενο βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα,αναφέρει ονόματα με μια τεχνική που δεν το λέει αλλά το εννοεί ότι τα ονόματα αυτά έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον,πράγμα το οποίο, από ό,τι γνωρίζω δε συμβαίνει,είναι και υπερβολικά πρόωρο το να ανοίξει διάλογος για κάτι τέτοιο!Σε ένα πολιτικό σκηνικό που έχει τα χαρακτηριστικά της κινούμενης άμμου,με κομματικούς σχηματισμούς που δε γνωρίζουμε αν θα υπάρχουν σε λίγο και δεν εννοώ μόνο το ΠΑΣΟΚ,και με ένα εκλογικό σώμα που δε θα έχει καμιά σχέση με το έντονα "κομματικοποιημένο" σώμα που γνωρίζαμε μέχρι χθες, κάθε προσπάθεια "πρόβλεψης', ικασίας και πολύ περισσότερο ονοματολογίας, είναι καταδικασμένη!Εκτός, αν σκοπός είναι το "κάψιμο" ονομάτων!
    Το ίδιο το κείμενο, δίνει απαντήσεις που προκύπτουν με μια προσεκτική ανάγνωση, οπότε δεν καταλαβαίνω το λόγο της μόχλευσης του θέματος! Μια ευχή μόνο δίνω:
    Αυτή τη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ας πάμε με κύριο κριτήριο τις "πολιτικές" που πρέπει να προσδιοριστούν, οριοθετηθούν και εφαρμοσθούν και όχι τα πρόσωπα!Αν γνωρίζουμε τις πολιτικές θα προσαρμόσουμε σε αυτές πρόσωπα! Το αντίθετο είναι η πεπατημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Σαλωνίτη, πάντοτε απολαμβάνουμε τον χαριτωμένο σχολιασμό σας! Πάραυτα σας ενημερώνουμε ότι του κειμένου μας, προηγήθηκε η ...ενημέρωση των προθέσεων.

      Το άωρον του πράγματος είναι μάλλον προσωπική σας εκτίμηση, εκτός εάν αποκλείετε κάποια νέα δραστηριότητα, για την οποία 18 μήνες είναι πολύ λίγοι.

      Διαγραφή
    2. Θέλω να πω, αγαπητή μου Πέννυ, ότι 18 Μήνες για τη σημερινή Ελλάδα, είναι τεράστιος χρόνος!Πολύ περισσότερο όταν μέσα στους 18 αυτούς Μήνες είναι πιθανό να προκύψουν και εθνικές εκλογές στις οποίες ίσως δούμε σκηνές "αποκάλυψης"!
      Για ποιες "προθέσεις", λοιπόν, μιλάμε!

      Διαγραφή
  8. Ο μόνος που αξίζει είναι ο Αλεξανδρής. Ας κινηθεί από τώρα χωρίς χρίσμα και βλακείες. Τότε η νέα δημοκρατία θα έχει 10% και οι σημερινοί του Φουσέκη θα έχουν τεράστια φθορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος είναι αυτος;Που βρίσκεται; Τι έχει κάνει για τον τόπο του ;

      Διαγραφή
  9. Κυρία Τσακίρη δεν έχω καταλάβει γιατί ασχολείστε τόσο πολύ με τον κ. Παναγιωτόπουλο. Τον φοβούνται ε? Καλά κάνουν γιατί έχει περγαμηνές και εκτίμηση από τον λαό της Άμφισσας και το χρίσμα ήδη το έχει πάρει από τους πολίτες. Αρχίστε να ψάχνετε για τον αντίπαλο και πελάτη σας κ. Τσακίρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε ΣΑΛΟΝΙΤΙ Δημος Δελφων δεν ειναι μονο τα ΣΑΛΟΝΑ και η ΣΙΓΔΙΤΣΑ.

      Διαγραφή
    2. Καλέ μου αναγνώστη, αφού λέμε το ίδιο πράγμα, προς τι ο εκνευρισμός; "θα ακούσετε ότι δεν θα ξανακατέβει ο νυν δήμαρχος, ο οποίος προωθεί 2 υποψηφίους αλλά ουσιαστικά στηρίζει ένα:
      α) τον Παναγιώτη Ταγκαλή, ο οποίος τελικά "συμβιβάζεται"! και β) τον περί ου ο λόγος Θανάσης Παναγιωτόπουλος πρόεδρος Δ.Σ. Δελφών"! Διαβάστε καλύτερα.

      Όσο για το αν οι Αμφισσείς του έχουν δώσει ήδη το χρίσμα, χαίρομαι που γνωρίζετε τόσα πράγματα.

      Φοβούμαι ότι ο όρος "πελάτης" μας καθοδηγεί λιγάκι προς την ταυτότητά σας...
      Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για την συμμετοχή

      Διαγραφή
    3. Καλέ μου κύριε 1:44, που έγραψα για "ΣΑΛΟΝΑ" και "ΣΙΓΔΙΤΣΑ", μήπως μπορείτε να μου το βρείτε;Η μήπως ήθελες να γράψεις πάλι κάτι εναντίον μου, έτσι από καθήκον!

      Διαγραφή
    4. Εννοώ ότι εάν θέλεις να πάρεις χρίσμα και να καθίσεις σε καρέκλα με παχυλό μισθό εεεεεεεεε πρέπει να υπολογίσεις και τα άλλα Δημοτικά Διαμερίσματα.

      Διαγραφή
    5. ΑΝΏΝΥΜΕ θα πρέπει να λείψει και λίγο ΘΆΛΑΣΣΑ

      Διαγραφή
    6. Εσύ ανώνυμε 1:29 μ.μ. μην καρφώνεσε... το στυλ γραψίμματος σε μαρτυρά για όσους σε ξέρουν.

      Διαγραφή
  10. Η ΛΑΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μετά τον Φουσεκη το ΧΑΟΣ και ΑΝΑΡΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Κα Λαινη θα ειναι η επομενη ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ εχει τα μεσα απο την ετ............!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται (στον πληθυντικό θα έπρεπε να λέγεται η παροιμία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μηπως ολα αυτα ειναι για να βαλουμε στο καδρο τον Βανδωρο;Απο που και ως που δημαρχος Δελφων ή Φωκιδας μην τρελαθουμε κιολας.Κανενα νεο και αυθαρτο με οραμα και ευπατριδη δεν εχει αυτος ο τοπος.Ας το παρουμε χαμπαρι ,με παλια υλικα δεν κανουμε καινουργιο οικοδομημα η Ελλαδα ΣΕ ΕΝΑ -ΕΝΑΜΙΣΗ χρονο θα ειναι τελειως αλλο πραγμα απο οτι την γνωριζουμε μεχρι τωρα και θα πρεπει να οικοδομηθει με καινουργια υλικα και οχι ΄΄ΜΠΑΖΑ΄΄ του παρελθοντος ειτε συνδικαλιστικα ειτε αυτοδιοικητικα.Γι αυτο σταματειστε αυτο το παραμυθι δηθεν υποψηφιων γιατι ολους αυτους θα τους παρασυρει το λαικο ποταμι της οργης και θα τους βγαλει στη σκιτσα.Η αναγκη θα γεννησει ηγετες και οχι τα δημοσιογραφικα γραφεια και οι γιαφκες του παρελθοντος, και τα δακτυλιδια δεν θα βρισκουν δακτυλα να μπουν παρα μονο δακτυλα για να μουτζωνουν.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακιασμένος Τόλης7 Νοεμβρίου 2012 στις 2:07 μ.μ.

      Καλά θα περισσέψει κάτι και για σένα αλλά δε σε ψηφίζουνε ρε παιδί μου

      Διαγραφή
  15. Θα πρέπει να γευτεί στη γλώσσα του και λίγο αλάτι από τη θάλασσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑΤΑ - ΝΑΤΑ ΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγνοείτε πράγματα: στην πλατεία της Δεσφίνας ο αντιδήμαρχος τραπέζωσε όλο το τιμ με Γκελεστάθη κλπους συγγενείς. Ούτε την ουρά του δε πιάνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον ο Υποψήφιος της Δεσφινας θα φύγει νύχτα από το μονοπάτι του ΚΟΧΡΑΝ

      Διαγραφή
  18. Αγαπητοί αναγνώστες είναι πολλά τα euro για πέντε χρόνια Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος. Γνωρίζετε πόσες χιλιάδες EURO θα πάρουν μισθό;;;;;;; Αυτοί είναι ικανοί μέχρι και τα παντελόνια τους να κατεβάσουν προκείμενου να ΦΑΝΕ. Στην πολιτική υπάρχει η ΠΟΥ...... και ο ΠΟΥ...........!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ 27 Νοεμβρίου 2012 στις 2:53 μ.μ.

    Το σχόλιο ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ 2 γιατί δεν το δημοσιεύσατε κα Τσακίρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΄Το σχολιο 1¨56 το ΄σκοτωσες΄ μηπως πρεπει να διορθωθει προς το σωστοτερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και μόνο ότι αναμοχλεύουμε πρόσωπα που έπρεπε ήδη να έχουν περάσει στο πολιτικό περιθώριο και μαζί με αυτούς και όλοι όσοι σπούδασαν κοντά τους και ανέχθηκαν σιωπηροί τη τέχνη του επιτήδειου επαγγελματία της πολιτικής, καταδεικνύει, ότι πρέπει να μας δεί γιατρός. ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Penny ο Αριστείδης δεν θα κατέβει υποψήφιος αυτή τη φορά για να σε συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστέ μου αναγνώστη, ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να απαντήσω σ αυτή την εκπεφρασμένη διαρκή φοβία: σε ΟΛΕΣ τις εκλογές αναμετρήσεις δεν θα μπορούσα να είμαι υποψήφια πουθενά, λόγω ασυμβίβαστου. Αλλά όλες οι προτάσεις με τίμησαν.
      Το αν θα είναι υποψήφιοι κι άλλοι πολιτικοί στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, τις οίδε; Κι εσύ μπορείς...

      Διαγραφή
  23. Ο δημογερων των Σαλωνων ΠΑΝ ΠΑΝ ο οποιος κατα το παρελθον εχει ισχυριστει οτι προτεινε και επεβαλε τον νυν μηπως πιστευει οτι μπορει να επιβαλει και τον επομενο μεσα απο την οικογενεια του αυτη τη φορα ;Θα πρεπει να ξερει οτι τωρα δεν ειναι δημος Αμφισσης που το γηπεδο ηταν στενο και μπορουσε καποιος να κανει παιχνιδι πιο ευκολα , τωρα εκτος απο τρωικα εχουμε και καλλικρατικο δημο οπου το γηπεδο εχει διευρυνθει και το μαρκαρισμα εχει αλλαξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστόοοος!Επιπλέον το γήπεδο τώρα έχει και χόρτο!Όχι γαρμπίλι που είχε μια φορά κι έναν καιρό!

      Διαγραφή
  24. Εγω ξέρω τον Πήτερ Παν. Αυτή είναι νέα φουρνιά καρτούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κύριοι στον Καλικρατικο Δήμο Δελφών η Ιτέα βγάζει Δήμαρχο. Τίποτα δεν διδαχτήκαμε από τις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μας τώρα ότι η Ιτέα έβγαλε το Φουσέκη Δήμαρχο να πηδηχτώ από το παράθυρο

      Διαγραφή
  26. Παναγιωτόπουλος δαγκωτό!!!Είναι ο μόνος που έχει όραμα. ΤΈΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρε φίλε αμα είναι να δαγκωνεις το οραμα πες μας ποιος τον κάνει δήμαρχο. μερικοί πιστεύουνε ότι είναι τσομπάνηδες σε κανα μαντρι. Οι συνθήκες το 2010 ήταν αλλιώτικες. Τώρα για...ματάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο δημογέρων ΠΑΝ ΠΑΝ μπορεί στα νειάτα του να αυτοεξαιρέθηκε ως ελλειποβαρής απο υποψήφιος Δήμαρχος προτείνοντας άλλους που μας πρόκοψαν, αλλά τώρα , με τον υιό έχει πολιτικό ρεύμα ως ανεμογεννήτρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον έχεις μπερδευτεί με τους Παναγιωτοπουλαίους!!

      Διαγραφή
    2. ΟΧΙ ΑΠΛΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΑΟΣ!
      ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΩΛΟΣΤΕΦΑΝΗ!

      Διαγραφή
  29. Έλα που δεν εχει μπερδευτει. οι παλιότεροι γνωρίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλύτερος όλων είναι ο Παναγιωτόπουλος, Έχει ευαισθησίες και όραμα, αρκεί να απογαλακτιστεί από τον ΦΟΥΣΕΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μπα , του έχουν μεταδοθεί ιοί και μικρόβια ανίατα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΟΡΙ ΜΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΟΡΙ! ΣΑΒΒΑΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οποιος και να βγει....δεν υπάρχει σάλιο που είπε κι ο Λοβέρδος... Ας είναι τουλάχιστον κάποιος ηθικός και αξιοπρεπής άνθρωπος, με πραγματικό ενδιαφέρον για τα προβλήματα του τόπου, που να μας εκπροσωπει επάξια σε όλες τις περιστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ιδανικός Δήμαρχος8 Νοεμβρίου 2012 στις 11:25 μ.μ.

    Όταν ρώτησαν το Σωκράτη να τους δώσει τον ορισμό του μορφωμένου ανθρώπου,
    Δεν ανέφερε τίποτε ! για τη συσσώρευση γνώσεων. « Η μόρφωση είπε, είναι θέμα συμπεριφοράς...»
    Ποιους ανθρώπους λοιπόν θεωρώ μορφωμένους ;
    «Η μόρφωση είπε, είναι θέμα συμπεριφοράς... Ποιους ανθρώπους λοιπόν θεωρώ μορφωμένους;

    1. Πρώτα απ' όλους αυτούς που ελέγχουν δυσάρεστες καταστάσεις, αντί να ελέγχονται από αυτές...

    2. Αυτούς που αντιμετωπίζουν όλα τα γεγονότα με γενναιότητα και λογική...

    3. Αυτούς που είναι έντιμοι σε όλες τους τις συνδιαλλαγές...

    4. Αυτούς που αντιμετωπίζουν γεγονότα δυσάρεστα και ανθρώπους αντιπαθείς, καλοπροαίρετα.

    5. Αυτούς που ελέγχουν τις απολαύσεις τους...

    6. Αυτούς που δεν νικήθηκαν από τις ατυχίες και τις αποτυχίες τους...

    7. Τελικά αυτούς που δεν έχουν φθαρεί από τις επιτυχίες και την δόξα τους...»

    Σωκράτης (469-399 π.Χ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ιδανικέ δήμαρχε μου έλυσες την απορία γιατί ο Φουσέκης προωθεί τον πρόεδρο και όχι τον αντιδήμαρχο . Είχε να διαλέξει ή ταν ή επί ΤΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. O ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ???
    ΧΑ!ΧΑ!!ΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η ΣΟΥΣΟΥ ΤΩΝ ΣΑΛΩΝΩΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ;
    ΤΟΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμε , έχουν δίκιο! Ο ΠΑΝ ΠΑΝ δεν είναι πατέρας του ...χρισμένου! Θείος είναι και μπορεί σαν συγγενής να επαναλάβει τα μαγικά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΩΛΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ (ΒΛΕΠΕ Κα ΛΑΙΝΗ)ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΑΝ ΔΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.<> ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΙ,ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΛΗΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΜΗ κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας....
    ΟΠΟΙΟΣ ισχυρίζεται ότι ο Παναγιωστόπ δεν έχει διαποτιστεί απο την ΟΣΜΩΣΗ του μαέστρου της αλχημείας μέντορά του αξιότιμου κ. Φουσέκη, λίγη πληροφόρηση στους χειρισμούς των θεμάτων και όχι μόνο, θα σας...πείσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ωρέ πού παμε;;; μια Μαντάμ Σουσού στα σαλόνια της δημαρχίας;; τα επιδέξια βρακιά θέλουν και επιδέξιους κ....υς κύριοι!! Δυστυχώς ζούμε σε μικρή κοινωνία και ΟΛΑ μετράνε!!! Και ο νοών νοείτω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο Παναγιωτόπουλος μπορεί να αξίζει... το background όμως δεν τον βοηθά!! Υπερήλικες, ΠΑΝ ΠΑΝ και Μαντάμ Σουσούδες που φέρει πίσω του μάλλον τον κρατάνε πίσω!! Αναλογιστείτε το κύριε Παναγιωτόπουλε αυτό και μαζέψτε ο,τι προλαβαίνει να μαζευτεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δεν μαζευονται τα....αμαζευτα με τιποτα..Ειναι ολο το...συνολακι ΤΡΑΓΙΚΟ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τί μπορεί να κάνει ο άνθρωπος για τις επιλογές του και το background ρε παιδιά;; Θα δεχτεί τις συνέπειες απλά και ωραία. Ούτως ή άλλως όλα έχουν ένα τίμημα σε αυτή την ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. OBSERVER
    Με τόση κωλοπρεμούρα που σας έχει πιάσει μ' αυτόν τον άνθρωπο, πάει να πει πως κάποιοι τον φοβούνται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή