Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Μπαλάκι οι εργαζόμενοι του Γηροκομείου Άμφισσας! Φυλάει τα νώτα της ξαφνικά η Διαχειριστική Επιτροπή....

Σε λίγη ώρα συνεδριάζει και πάλι ο Σύλλογος εργαζομένων του Γηροκομείου Άμφισσας κάτω από δραματικές συνθήκες προκειμένου να αποφασίσει  τι θα κάνει μετά τις τελευταίες "δράσεις" της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ιδρύματος... 
Εξαγριωμένοι και απογοητευμένοι είναι οι εργαζόμενοι μετά την ...όψιμη! απόφαση της Επιτροπής να υποβάλλει αίτηση διόρθωσης την τελευταία στιγμή! 

 Είναι πλέον φανερό ότι οι εργαζόμενοι έχουν γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης σε διάφορα επίπεδα, στερούμενοι πλέον και τα αναγκαία προς το ζην! στον βωμό της εκποίησης του ΜΟΝΟΥ  ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΟΥ  ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ  ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ  ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ!...

  Στο μεταξύ, χθες το μεσημέρι είχε συνεδριάσει  εκτάκτως ο Σύλλογος εργαζομένων του Γηροκομείου Άμφισσας για το φλέγον θέμα της πληρωμής τους και την διαδικασία κατάσχεσης του κληροδοτήματος Κονιάκου ...φαίνεται ότι ο  εκπλειστηριασμός του φιλέτου του Χολαργού δεν πάει καλά, επαληθεύοντας το άρθρο μας...




  Επίσης πληροφορηθήκαμε ότι μέχρι χθες  ο πλειστηριασμός και τα συνοδευτικά του δεν έχουν  δημοσιευθεί στο βιβλίο δικαστικών δημοσιεύσεων του Ταμείου Νομικών! Σημειωτέον ότι η προθεσμία λήγει σήμερα! 

Αυτές οι δύο πληροφορίες μπορούν άριστα να περιγράψουν το τι διαμείβεται.

Η επίσημη αιτιολογία όλων αυτών είναι ότι την  Παρασκευή η διαχειριστική επιτροπή του Ιδρύματος κατέθεσε αίτηση διόρθωσης του ποσού εκκίνησης του πλειστηριασμού που είχε οριστεί στις  740 χιλιάδες ευρώ! με το νομικό σκεπτικό ότι δεν μπορεί η τιμή αυτή να είναι κατώτερη της αντικειμενικής αξίας του οικοπέδου...

Διότι εάν γίνει  ο πλειστηριασμός με αυτή την τιμή στις 24 του μήνα, οποιοσδήποτε έχει  έννομο συμφέρον μπορεί  να κατηγορήσει την Διαχειριστική 
Επιτροπή για"απιστία",  δηλαδή να κατηγορηθούν τα μέλη ότι δεν διαφύλαξαν τα συμφέροντα του Γηροκομείου, με πολύ σοβαρές συνέπειες. 
Η αίτηση διόρθωσης  εκδικάζεται στις  18 Οκτωβρίου και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η διαδικασία αυτή πηγαίνει τον πλειστηριασμό τουλάχιστον 2-3 μήνες πίσω. Ίσως μέσα Φεβρουαρίου.  Μεγάλη καθυστέρηση για τους εργαζόμενους αλλά η Διαχειριστική θα έχει νομική κάλυψη   και κοινωνική ασφάλεια...στα πλαίσια της καλής της λειτουργίας. 

Οι δικηγόροι των εργαζομένων, τα ονόματα των οποίων διαφυλάσσονται ευλαβικά,  που θα εισπράξουν από την νομική διαχείριση το 8% επί του αιτουμένου ποσού του επισπεύδοντος την διαδικασία, δηλαδή των  εργαζομένων, έχουν συνάντηση σήμερα προκειμένου να δεχθούν τις προτάσεις - αποφάσεις τους.

Οι εργαζόμενοι που είναι ανάστατοι και εξαγριωμένοι θα αποφασίσουν σήμερα εάν θα  προβούν: 

1.  -Σε  επίσχεση εργασίας 

2. - Σε δέσμευση των  λογαριασμών του Γηροκομείου 

 3. -Σε ποινική  δίωξη προς τα μέλη της  Διαχειριστικής  Επιτροπής 

 * Εάν οι εργαζόμενοι προχωρήσουν σε αυτά τα μέτρα, το ίδρυμα  θα λειτουργεί για ένα διάστημα με προσωπικό ασφαλείας και στην συνέχεια μοιραία θα κλείσει.


* Εάν οι εργαζόμενοι εξακολουθήσουν να κάνουν υπομονή το ίδρυμα θα λειτουργεί όπως σήμερα για ένα διάστημα και στην συνέχεια μοιραία θα κλείσει.

* Εάν και όταν βγει σε πλειστηριασμό το φιλέτο του Χολαργού, οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν και το Γηροκομείο θα περιέλθει στην ίδια κατάσταση λειτουργίας από την επόμενη μέρα, για ένα διάστημα και στην συνέχεια μοιραία θα κλείσει.

Σε κάθε περίπτωση το ίδρυμα καταρρέει μέρα με την ημέρα!  

Κάποιος όμως θα έχει αποκτήσει το περίφημο και πολυπόθητο ακίνητο, που σημειωτέον ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ!...


Είναι πλέον  φανερό ότι η Διαχειριστική Επιτροπή γνώριζε την διαδικασία "κατηγορίας για απιστία"  από πριν, δεν την έμαθε ξαφνικά την Παρασκευή!

Είναι επίσης φανερό ότι κάθε νομικός γνωρίζει  την συγκεκριμένη διαδικασία, πολύ περισσότερο όταν ασχολείται με θέματα κληροδοτημάτων, εκποιήσεων  και πλειστηριασμών!

Είναι επίσης φανερό ότι για να εκδικαστεί ή αίτηση διόρθωσης, θα πρέπει να έχει  δημοσιευθεί στο βιβλίο δικαστικών δημοσιεύσεων του Ταμείου Νομικών ο πλειστηριασμός...15 ημέρες νωρίτερα της ημερομηνίας. 

Αυτά... 




 ** Όσο για μας, εντελώς άσχετα με το θέμα,  αργόσχολοι όντες, κουταλίζοντας διαδικτυακά και  έχοντας  χρόνο για ελεύθερο στοχασμό στους διαδρόμους των  δημοσιεύσεων, έχουμε εντοπίσει τον ηγεμόνα  λογισμό εκπεφρασμένο στην κινηματογραφική ατάκα της κλασσικής "Λόλα": 

-  είναι πάρα πολλά τα λεφτά, δικέ μου...

  





18 σχόλια:

  1. Η φράση στην ταινία Λόλα είναι λιτή: " Πολλά τα λεφτά Άρη"!
    Ούτε "πάρα πολλά" ούτε "δικέ μου"! Άλλωστε, η έκφραση "δικέ μου" είναι μεταγενέστερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΟ - ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ --- γιατί οι πολλοί που θέλουν , φοβούνται τον Κεχαγιάμπεη που κρύβεται πίσω από αυτά --- ξύνουν με τα χέρια , αβοήθητοι , τη …..μπίχλα , μήπως ξεπλυθεί με τα πρωτοβρόχια και γλιτώσει η Άμφισσα , τα Κληροδοτήματα και το Γηροκομείο , από τη ΛΕΗΛΑΣΙΑ των επιτήδειων.......!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί ρε παιδιά δεν ρωτάτε στα δικαστήρια ? καλά υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι η κ. Τσακίρη δεν τους γνωρίζει ?
    εργαζόμενος του γηροκομειου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ντροπή σας. αν δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε σωστά, παραιτηθείτε να αναλάβουν άλλοι πιο ικανοί......

      Διαγραφή
  5. ΕΣΥ ΡΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ?ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ - ΚΟΡΟΪΔΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ. ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ? ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΗΠΩΣ? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΚΟΡΟΪΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. "ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @"ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ", ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΥΦΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ-Η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βαζω στοιχιμα οτι ολα τα σχολια μετα τον εργαζομενο ειναι απο το ιδιο προσωπο. αν κανω λαθος ας βγουν επωνυμα να γραψουν τα ιδια.
    ο φιλοσ με το υφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για κριτικη και στοιχηματα ολοι καλοι ειμαστε. Με αυτο το ερημο το ιδρυμα ξερει κανεις τι πραγματικα προκειται να γινει? Αν τεικα κλεισει που θα παει ολος αυτος ο κοσμος? Εργαζομενοι και γεροντες????????

      Διαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχω μία απορία , που μέρες με βασανίζει.
    Που είναι ο Σύλλογος των Φίλων του Γηροκομείου , στον οποίο Πρόεδρος είναι ο Αρχιμανδρίτης Πατέρας Νεκτάριος ;
    Ο Δικηγόρος κ. Γεώργιος Δελμούζος , νομικός της Διαχειριστικής Επιτροπής , σε συνέντευξή του σε τοπικό ραδιόφωνο , θέλοντας να τονίσει το κύρος που θα απολαμβάνει αυτός ο Σύλλογος , είχε πει ότι τον είχε ΄΄κάνει΄΄ ο κ. Φουσέκης.
    Πιστεύουμε ότι , αν δραστηριοποιηθεί τώρα που το Γηροκομείο ,οι εργαζόμενοι και οι υπό έξωση γέροντες ζουν τραγικές στιγμές , εκεί που ορισμένοι σκόπιμα άφησαν να οδηγηθούν τα πράγματα , για να καταλήξουν στην εκποίηση του οικοπέδου του Κονιάκου , μπορεί να βοηθήσει.
    Το οικόπεδο , το οποίο αποκαλούν και οικόπεδο-φιλέτο , λόγω της σημαίνουσας θέσης και του μεγάλου εμβαδού που έχει , στοιχεία που ανεβάζουν την αξία του στο ποσό των 1.700.000 ευρώ ή των 2.800.000 ευρώ και κατ΄ άλλους εκτιμητές στα 3.000.000 ευρώ, αν πωληθεί και φύγει από το Ίδρυμα , το Γηροκομείο θα χάσει το μοναδικό στήριγμα που έχει και τη μοναδική πηγή εσόδων , για σήμερα που όλα καταρρέουν και για αύριο που το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο.
    Γιατί ο Σύλλογος αυτός , με μπροστάρη τον π. Νεκτάριο , περίεργα σιωπά , δεν αγωνίζεται προκειμένου να ματαιώσει τον πλειστηριασμό του φιλέτου αυτού ;
    Γιατί δεν ενημερώνει εμπνευσμένα , τους εργαζόμενους που έχουν πλανηθεί ;
    Γιατί δεν πωλούνται μερικά άλλα περιουσιακά στοιχεία , από τα πολλά ακίνητα του ίδιου Δωρητή και Ευεργέτου της πόλεως Άμφισσας του αείμνηστου Αντώνη Κονιάκου και της Συζύγου του , ώστε οι εργαζόμενοι που καθημερινά μοχθούν για να εξασφαλίσουν οι γέροντες μία αξιοπρεπή διαβίωση να πάρουν όλα τα χρήματα που τους οφείλει το Ίδρυμα και όλα να μπουν σε μία σειρά ;
    Αν αληθεύουν και λίγο αυτά που λέγονται ότι όλα γίνονται με οργανωμένο σχέδιο , αυτό , πόσο άσχημο και επικίνδυνο παιχνίδι είναι ;
    ΑΝ αύριο αναζητηθούν ευθύνες τι θα γίνει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ ανώνυμε 9 Οκτ.12, 12:14,θα σε παρακαλούσα να μη χρησιμοποιείς το ψευδώνυμο ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ και μάλιστα μέσα σε εισαγωγικά! Έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις, αλλά διαδικτυακά αυτό έχει καταχωρηθεί στο διαχειριστή του blog ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ, οπότε δεν είναι βολικό να γίνεται για να μη μπερδευόμαστε!
    Στο θέμα του Γηροκομείου διαπιστώνω ότι ακολουθείται κατά γράμμα η η ρήση που λέει :"Η άποψη είναι όπως και η κωλοτρυπίδα! Ο καθένας έχει από μία"!
    Το να προσπαθεί κάποιος, που δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εδώ και μήνες οι εργαζόμενοι στο Γηροκομείο, με υποδείξεις και νομικισμούς, να κάνουν οι εργαζόμενοι το "Α" ή το "Β",είναι τουλάχιστον, ηλίθιο!Είναι απλό: Οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα επιβίωσης και κάνουν κάθε προσπάθεια να το αντιμετωπίσουν με βάση τους υπάρχοντες νόμους!Εμείς οι απέξω λέμε ό,τι μας κατέβη!Κανένας από τους ανώνυμους σχολιαστές δε μας λέει τι θα έκανε, αν αυτός είχε το πρόβλημα των εργαζόμενων!
    Ο Σολζενίτσιν, γράφει κάπου: "Κέντρο της γης για τον κάθε άνθρωπο, είναι ο εαυτός του! Τη στιγμή που θα έρθει πίσω σου κάποιος και θα σου σφυρίξει στο αφτί "συλλαμβάνεσαι", γίνεσαι το κέντρο της γης"!Εμείς προσπαθούμε ως "λαθρεπιβάτες" να αναγκάσουμε αυτούς που έχουν το πρόβλημα να κάνουν αυτό που νομίζουμε εμείς σωστό! Αυτό, είναι λάθος!
    Γιατί, στην περίπτωση του Γηροκομείου, φοβάμαι ότι συμβαίνει αυτό που είπε κάποτε ένας Άγγλος συγγραφέας: "Δεν είναι που δε μπορούμε να βρούμε τη λύση,αλλά που δε μπορούμε να δούμε το πρόβλημα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σαλωνίτης ( απ΄ τα Σάλωνα )9 Οκτωβρίου 2012 στις 10:04 μ.μ.

    ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΕ , δεν μου… έρχεται να σε αποκαλέσω Σαλωνίτη , γιατί σφετερίζεσαι τοπωνύμιο χωρίς να έχεις τέτοιο δικαίωμα .
    Αυτό που λές ότι το έχεις κατοχυρώσει ΔΕΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ , απλά , δείχνει ότι το χρησιμοποιείς για να φαίνεσαι ότι εκπροσωπείς τις απόψεις του μέσου Σαλωνίτη , ποιός , ΕΣΥ , που ότι γράφεις το γράφεις σαν παπαγαλάκι , μήπως και σε λυπηθούν οι τοπικοί παράγοντες και διορίσεις τα παιδιά σου.....
    Άφησε την Άμφισσα και το Γηροκομείο στα προβλήματά τους.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Ανώνυμος 10:04
    Είναι φανερό ότι είσαι εμπαθής!Φαντάζομαι ότι θεωρείς τον εαυτό σου "αυθεντία" και μόνο σε αυτόν παραχωρείς το δικαίωμα να έχει άποψη για τα τοπικά θέματα!Δε μπορείς να δεχθείς την άποψη που είναι διαφορετική από τη δική σου και συνεπώς, όποιος διατυπώνει μια άλλη άποψη, είναι "παπαγαλάκι" κάποιου, σε αντίθεση με εσένα που είσαι γνήσιος εκφραστής και έγκυρος δημιουργός απόψεων!Δε θα σε ακολουθήσω στη μη παραγωγική εμπάθεια σου!
    Μόνο μια χάρη. Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, ας μη μπλέκουμε τα παιδιά μας και τα προβλήματα μας στο διάλογο!
    Είναι φανερό ότι σχετικά με εμένα σου διαφεύγει ότι τα παιδιά μου εργάζονται στον ιδιωτικό και επαγγελματικό τομέα! Δε θα βρεις πολιτικό παράγοντα, εντός και εκτός πόλης που να τον έχω ενοχλήσει για διορισμό των παιδιών μου, ειδικά στο δημόσιο!Μου κάνει εντύπωση που το έγραψες, αφού δείχνεις ότι γνωρίζεις πράγματα της πόλης μας!
    Τέλος θα σου έλεγα ότι όταν κάποιος γράφει επώνυμα έχει θάρρος, όταν κατηγορεί ανώνυμα λέγεται δειλός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αμαν αυτος ο Σαλωνιτης σε εισαγωγικα ή ανευ.Πολυ μας εχει πρηξει με τις μονιμες νουθεσιες του και το αλλαθητο των αποψεων του.Εχει καταντησει μαιντανος του διαδυκτιου και μονιμος υποστηρικτης συγκεκριμενου καθεστωτικου συμπλεγματος.Επιτελους παρε την αποψη σου και την κωλοτ....α σου και ασχολησου με το δικο σου blog για να μην προκαλεις και τον κοσμο με τις <> σου.Καλο ειναι να μην μου απαντησεις γιατι φανταζομαι οτι θα μου σουρεις περι ανωνυμιας κλπ εσυ ο επωνυμος και μη εξαιρετεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ Ή ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ !
    ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ "ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ¨. ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ? ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ? ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΟΙ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ? ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ?
    ...ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ! ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΩΣ ΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ !!
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΗΦ. ΠΑΛΛΑΣ
    ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή