Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ασπασία, κατανοούμε την σιωπή....μα δεν την δικαιολογούμε!

Διπλή αναφορά  έκανε στην Βουλή των Ελλήνων ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας Βασίλης Κυριακάκης στα πλαίσια συζήτησης επί επικαίρου επερωτήσεως  αρμοδιότητας  υπουργείου Υγείας για το δημόσιο σύστημα περίθαλψης,  στην πρόθεση του υπουργού υγείας να κλείσει το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας μεταξύ άλλων... το επανέλαβε ξανά και ουδεμία απάντηση πήρε από πλευράς του Υπουργείου. Καμία διάψευση!! 

Σημειωτέον ότι ο κ. Κυριακάκης είναι εκτός από βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας και Νοσοκομειακός γιατρός στο Νοσοκομείο Λαμίας!! Συνεπώς η ερώτησή του δεν ήταν καθόλου τυχαία! 

Από την πλευρά της δικής μας βουλευτού, πάλι, επικρατεί σιωπή...

Καταλαβαίνουμε....: μόλις χθες ο Σαμαράς διέγραψε τον βουλευτή Φθιώτιδας 

Ν. Σταυρογιάννη και τον παραπέμπει και στην Επιτροπή Δεοντολογίας...επειδή δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα!






Εκτός KO ο «αντάρτης» βουλευτής της ΝΔ Νίκος Σταυρογιάννης



Ο Νίκος Σταυρογιάννης.
Ο Νίκος Σταυρογιάννης.
 Την ώρα που η κυβέρνηση κάνει αγώνα δρόμου για να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες με την τρόικα, ο Αντώνης Σαμαράς έστειλε μήνυμα σε όσους διστάζουν να ψηφίσουν τα μέτρα. 

Με εντολή του, τέθηκε εκτός ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής Φθιώτιδας Νίκος Σταυρογιάννης, ο οποίος είχε δηλώσει νωρίτερα την Κυριακή ότι η συνείδησή του δεν του επιτρέπει να ψηφίσει τα μέτρα. Ο κ. Σταυρογιάννης παραπέμπεται και στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής.

Όπως ανακοίνωσε το βράδυ το γραφείο Τύπου της ΝΔ, ο πρόεδρος του κόμματος έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, με την οποία του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας τον κ. Σταυρογιάννη.

Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς παραπέμπει τον βουλευτή στην Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Σταυρογιάννης είχε δηλώσει νωρίτερα στην Real News: «Η δική μου συνείδηση δεν μου επιτρέπει να ψηφίσω μέτρα που εξαθλιώνουν τους πλέον αδύναμους οικονομικά, φτωχοποιούν τη μεσαία τάξη, τους νοικοκυραίους αυτής της χώρας, δηλαδή χωρίς να υπάρχει προοπτική ότι έστω με αυτά τα άδικα και σκληρά μέτρα μπορούμε να κρατήσουμε όρθια την οικονομία και να ανατάξουμε την πορεία καταστροφής της χώρας» .

Ο κ. Σταυρογιάννης έγινε το 1994 μέλος της ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) Φθιώτιδας της ΝΔ και μέχρι το 1996, διετέλεσε Οργανωτικός Γραμματέας της. Το διάστημα 1996-1998 ήταν υπεύθυνος Τύπου και από το 1998 μέχρι το 1999 πρόεδρός της.

Το 2004 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Φθιώτιδας με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Επανεξελέγη στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007 και της 17ης Ιουνίου 2012. in.gr

5 σχόλια:

  1. Γνωρίζουμε και κατανοούμε σε τι δεινή θέση βρίσκονται οι βουλευτές της κυβέρνησης. Το πολιτικό θάρρος όμως να βγαίνεις και να καταθέτης τη γνώμη σου δημόσια είναι πολιτική ανδρεία. Η κυβέρνηση Σαμαρά βγήκε από το πρόγραμμά της και από τα στελέχοι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Με το να κάνεις διαγραφές θυμίζει καθεστωτικές νοοτροπίες. Όλοι μας εξαπατηθήκαμε και καλούμαστε να πληρώσουμε τα λάθει των πολιτικών. ΜΙΑ είναι η λύση για να προλάβουμε τα χειρότερα κ ΣΑΜΑΡΑ. ΚΑΤΑΣΧΕΣΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ και αποδώστετα στα κρατικά έσοδα. Τότε όλοι θα ΔΟΞΑΣΤΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά την δημόσια δήλωση του κ Σταυρογιαννη ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κόμμα η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και κατο από ΔΗΜΙΚΡΑΤΙΚΕΣ και συνοπτικές διαδικασίες έσπευσε να διαγράψει τον δημοκρατικά εκλεγμένο βουλευτή.Ο δημοκρατικά εκλεγμένος αρχηγός της ΝΕΑΣ ΔΗΜΑΚΡΑΤΙΑΣ με το συντριπτικό ποσοστό του 50, 1% που πήρε ως αρχηγός της Ν.Δ. το 2009 θέλει να καταδείξει την πολίτικη του υπεροχή και πυγμή στον κόσμο της Ν.Δ. ΑΚΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ και ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΌΣ ΑΠΟΦΑΣΊΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ την διαγραφή του βουλευτή. Σαφές μήνυμα από τον ΑΡΧΗΓΟ της ΜΕΓΑΛΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ παράταξης ότι Όποιος από δω και στο εξής δεν συμφωνεί με τις απόψεις και τις εντολές των στελεχών της ΠΟ.ΛΑ. θα διαγράφετε με συνοπτικές διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να κατασχεσει ο σαμαρας τα κλεμενα? πως να το κανει αφου τον στηριξαν αυτοι που τα κλεψανε? κι αν ακομη το ηθελε θα τον εριχναν απο κανενα γκρεμο. οχι φιλοι μου. δεν γινονται αυτα. ο σαμαρας εχει να παιξει το ρολο που του αναθεσαν και θα τον παιξει τελεια. τον οδηγουν σε καθε βημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον δεν παρακολουθείτε τα κλασικά μέσα ενημέρωσης. Η ερώτηση έχει απαντηθεί επανειλημμένως και η τελευταία φορά είναι στο Σαββατοκυριακάτικο φύλλο τοπικής εφημερίδας του νομού. Τα υπόλοιπα μοιάζουν να είναι εκ του πονηρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ESY 10:29 μ.μ. MILAS SA BOULEUTHS H EXEIS KLASSIKO MESO ENHMERWSHS; FAINETAI OTI EINAI POLLOI POU DEN DIABAZOYN

    ΑπάντησηΔιαγραφή